HondenPage baasje Marcella

De laatste reacties in het hondenforum

Marcella heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Zie je me goed??? honden foto Knipoog! honden foto Behendigheidsles - Door de slurf honden foto Moe honden foto Max op zijn kussen. Lief he? honden foto En Max wil weer niet op de foto. Nu heeft hij zijn ogen maar dicht gedaan. Haha! honden foto honden foto Spitneusje... honden foto Behendigheidsles - Volgende hoog honden foto Max. honden foto Max probeert zich te verstoppen achter zo'n klein boompje... honden foto Ik ben Max, een kruising labrador x berner sennen van 11 maanden oud! honden foto Kiekeboe honden foto Wie heeft hier gelopen???? honden foto Pootafdukken van Max!

Verhalen van Marcella in het Dogboek

Marcella heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Goed kijken naar de camera! Max zit bij baasje op schoot.
Max kan heel vaak heel lief kijken op de foto.
Nu weer, is het geen plaatje?
Weer een leuke foto van Max.
ff snel poseren voor de camera. Hier kijkt Max heel ondeugend! Lekker mijn botje opeten op mijn favoriete kussen! Max op het strand in Scheveningen, zag hij een leuke grote hond en dacht hier ga ik lekker leuk achteraan lopen! Op het strand in Scheveningen.
Na eventjes in het zand gespeeld te hebben is dit het resultaat.. Max lekker even uitrusten in het zonnetje in het weiland Rennen tijdens de broertjes en zusjesdag.
Max rent helemaal links. Weer zijn oren die omhoog zweven. Wat veel water baasje.
Moet ik daar nu echt in???
Ben ik zo leuk??? Toen Max nog klein was, met zijn tennisbal! Max is erg goed in slapen. Wat staat Max netjes op de foto.
Vooral het hoofd, zo mooi Kan je raden waar Max naar kijkt??

Clubs

Marcella is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^