HondenPage baasje jolanda

Over jolanda

honden foto van jolanda
Ik ben de troste bezitster van een dwergpincher genaamd Qismo. Begin van 2008 is hij geboren samen met z'n 5 broertjes en 1 zusje.

Qismo heeft in het begin niet zoveel geluk gehad. Toen hij een maand of zes was heeft hij zijn linker achterpoot behoorlijk beschadigd. De groei schijf was een soort van afgebroken. Hij is namelijk er nieuwsgierig en wilde ook wel eens in het raamkozijn net als de katten. Hij sprong via een voetenbankje er in en viel er helaas ook snel weer uit. Dat was dus met gierende banden naar de dierenarts, alwaar hij direct onder de rongenfoto moest. Daarna moest hij als de wiede weer onder het mes. Het moest zo snel mogelijk vast gezet worden. Al met al best wel een spannende gebeurtenis voor z'n klein hondje. Gelukkig gaat alles goed met hem en heeft hij er niks aan overgehouden. Z'n groei is er niet door verstoord en hij rent nog steeds als een van de beste over het strand.

Qismo is een slim en actief hondje. Hij vindt het ook erg leuk om een paar keer per dag met m'n katten (Bling en Hummer) te knuffelen of te pesten.

Krabbels aan jolanda

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 11 augustus om 17:55
Is echt een schatje dit dwergpinscherke , hoop dat met zijn pootje alles goed komt of is ...echt heel mooi is hij .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

jolanda heeft 50 ontvangen.

Berichten en online status
jolanda was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 7 uur, 40 minuten, 58 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^