HondenPage baasje angela

De laatste reacties in het hondenforum

angela heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto sammie in zijn nieuwe mandje even poseren natuurlijk honden foto taro lekker in het zand en nog steeds een beer. honden foto beer honden foto de 3 musketiers taro houdt alles wel in de gaten honden foto chef honden foto kaya als volwassene ff stoer poseren honden foto taro mijn old english bulldog toen ie nog pup was echt een beertje toen. honden foto dit zijn kaya haar pups ken mijn eigen ogen niet van de werpkist afhouden zo lief om te zien en aangezien dit ons eerste nest is vonden we het ook heel mooi om dit te mogen meemaken heel bijzonder.
voor het werpen was ik druk in de weer om dingen te kopen en me goed in te lezen hoe honden werpen en waar je rekening mee moet houden enz.
sommige mensen zeiden het lijkt net of je zelf in verwachting bent zo ben je er mee bezig.
heb inmiddels op internet ook veel over broodfokkers gelezen en ben me eerlijk gezegt kapot geschrokken.
dus ben ook wel bang dat ik misschien daardoor mijn pups moeilijk kwijt zal kunnen, daarbij komt nog dat we de pups selectief verkopen wat het ook niet gemakkelijker zal maken maar ik wil zeker weten dat ze goed terecht gaan komen.
honden foto kaya die net moeder is geworden pups zijn geboren op 26 maart 2011. taro is de vader. honden foto dit is sammie mijn dwergpincher hem heb ik uit het asiel gehaald.
van hem heb ik ook een portret op mijn onderrug. honden foto jack honden foto taro en kaya samen lekker relaxt in het zand honden foto kaya mijn old english bulldog als pup echt een lieverd.

Verhalen van angela in het Dogboek

angela heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

angela heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

angela is lid van de volgende club(s):
De puppy-club
Herplaatsers en Asielhonden
Vers vlees voeren

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^