HondenPage baasje Nicki & Ziggi

Over Nicki & Ziggi

honden foto van Nicki & Ziggi Hallo allemaal!

Mijn naam is Nicki en samen met m'n vriend hebben we een hondje Ziggi! We hebben haar meegenomen uit Curacao. Ze is op straat gevonden en is meegenomen door onze schoonmaakster (op Curacao). We waren gelijk verkocht! Het is zo'n schat van een hond! Ze heeft wel een wat moeilijke start gehad, maar dit lijkt steeds beter te gaan gelukkig. Ze was erg angstig en onzeker, maar nu dartelt ze vrolijk rond :-) we zijn ontzettend blij met haar en daarom wilde ik even met haar showen op hondenpage :-)

Krabbels aan Nicki & Ziggi

honden page profiel MaaikeMaaike schreef om 22 mei om 19:44
oeps, late reactie! Ja layka had dat ook, en soms nog steeds wel. ze was overal bang voor, vooral obestakels die ze nog nooit had gezien, en voor grote mannen. Ze kent onderhand alles nu wel, dus is ze nooit bang, en mijn vriend is zelf ook erg groot, dus dat gaat ook hartstikke goed, alleen als hij boos is omdat ze iets stouts heeft gedaan ( in de keuken iets opeten :P ) dan komt ze dr bench niet meer uit, dus daar zijn we erg voorzichtig mee. Het is een echte uitdaging he, zo'n buitenlands hondje. Layka is toen gevonden langs de kant van de weg, waar ook een dode moeder lag en een andere pup. ze was rond 5 maand maar zag eruit alsof ze net 9 weken was, omdat ze nooit goed gegeten heeft, dat verklaart haar eet gedrag. ALLES wat eetbaar is MOET ze opeten.. Dat heeft die van jou vast ook, ofniet? t gaat nu beter, de keuken is gewoon verboden terrein, en dat helpt erg. Alleen het feit dat ze een jager is heeft nog voor de meeste problemen gezorgd, maar ook dat gaat erg goed nu. Ze word een dame ;) (5jaar)
honden page profiel MaaikeMaaike schreef om 27 april om 19:42
ja de mijne komt ook uit het buitenland, uit spanje! Ik vind het altijd erg leuk om look a likes te zien, zou er wel een roedeltje van willen hebben. Ik denk dat ze ongeveer wel even groot zijn als ik het zo zie, layka ziet er groter uit dan dat ze eigenlijk is, iedereen zegt altijd; ooh ik dacht dat ze veel groter was, lijkt zo op fotos! heeft ziggi een moeilijke jeugd gehad? of valt mee? Ik had mn handen vol aan mn draakje ;)
honden page profiel MaaikeMaaike schreef om 18 april om 19:22
ooh, ik lees het al, sorry, uit Curacao! Mijne uit Spanje :)
honden page profiel MaaikeMaaike schreef om 18 april om 19:22
wouw! je hondje lijkt op de mijne! Uit het buitenland toevallig?
honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy schreef om 10 april om 21:53
Hey wat leuk. Ziggi heeft idd. wel wat van Tommy maar volgens mij wel wat groter!! Leuke oortjes heeft ie... :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nicki & Ziggi heeft 100 ontvangen.

Berichten en online status
Nicki & Ziggi was voor het laatst online 11 jaar, 10 maanden, 1 weken, 2 dagen, 11 uur, 24 minuten, 34 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^