Over Maaike

honden foto van Maaike Een nieuwe update! 

Ik ben Maaike en woon nu sinds 10 maanden in Spanje. Hier ben ik naartoe gegaan omdat ik een burn-out had, om bij te komen. Echter was ik na een paar maanden volledig herstelt en ben ik gewoon gebleven. Waarom? Omdat ik nu de rechterhand ben van de eigenaar van VagabunDogs, een dieren welzijns organisatie die straathonden red. En ook katten trouwens, ik foster nu een blinde kat met 1 oog, een schat is het! 
De hondjes hebben mij geholpen te herstellen van de burn-out, door zoveel liefde maar ook door te leren waar het leven nou echt om gaat. Van honden kan je onwijs veel leren, je hoeft ze alleen maar te observeren. Dus nu, na 10 maanden Spanje, en twee honden extra, werk ik nog steeds voor VagabunDogs en ben ik mijn eigen blog gestart! Eerst ging deze blog over burn-out maar nu omgetoverd tot blog over mijn werk en mijn honden. 
Anyway, kijk in mijn foto's voor mijn 4 monsters, en kijk vooral ook eventjes op mijn blog: Ginmalayka.com!

Krabbels aan Maaike

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) schreef om 03 november om 22:51
Hoi Maaike, bedankt voor het compliment! Ik heb zeker instagram, je kunt me volgen via @hjordismowinckel :)
honden page profiel LieslLiesl schreef om 30 oktober om 21:04
Wat een leuke honden heb je! Als ik het zo eens zie, zouden Layka en onze Bliss nog wel eens verre familie van mekaar kunnen zijn ;-)
honden page profiel mariskamariska schreef om 22 mei om 20:08
zag ergens je profielfoto voorbij komen... mooie hond heb je, ik weet niet welke kruising het is maar er zit idd duidelijk husky door!!
honden page profiel Nicki & ZiggiNicki & Ziggi schreef om 01 mei om 22:34
Jaaa wij willen ook heel graag nog een tweede hondje adopteren uit het buitenland, maar dan moeten we eerst een huisje met een tuin hebben :) Ziggi is gevonden op straat door onze schoonmaakster (uit Curacao) en waarschijnlijk veel te vroeg bij haar moeder weggegaan. Dat maakte dat ze zo angstig was in het begin. Als we haar optilden verstijfde ze helemaal, zo sneu.. Ze is wel heel erg gehecht aan ons geraakt (en wij ook aan haar natuurlijk :) ) en daardoor had ze soms wat moeite met nieuwe mensen. Andere mensen konden haar in het begin niet aaien bijv. Ze is nu 2,5 jaar en we nemen haar eigenlijk overal mee naar toe en dat gaat hartstikke goed! Soms is ze nog wel wat fel naar andere honden toe als ze aan de riem zit. Los is er niks aan de hand. Dat blijf ik een lastig punt vinden... en hoe gaat dat met Layka?? Leuk ff te krabbelen!
honden page profiel Nicki & ZiggiNicki & Ziggi schreef om 19 april om 19:45
Volgens mij is Ziggi wel wat kleiner en smaller.. zo op je foto's te zien.
honden page profiel Nicki & ZiggiNicki & Ziggi schreef om 19 april om 19:44
He hoi! Ja klopt, Ziggi komt uit Curacao!! Zit nog niet zo lang op hondenpage, maar vindt het wel leuk om te zien dat er wat look-a-likes rondlopen van Ziggi :) in Nederland dan. Op Curacao heb je er honderden :( Jouw hondje komt ook uit het buitenland??
honden page profiel MarloesMarloes schreef om 18 april om 19:16
Jouw Layka ziet er echt wel goed uit
honden page profiel Linda----JasonLinda----Jason schreef om 31 mei om 11:52
hey maaike, dankje:) ik vind de kleur ook erg mooi. layka is ook een erg mooie hond zeg, erg lief denk ik. groetjes
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 28 maart om 00:32
Hey Maaike, wat leuk om jou hier tegen te komen! Je hebt me al als vriend toegevoegd zie ik. Zet je er snel wat foto's van Layka op? Jullie wonen nu dus samen begrijp ik. Woont Layka ook bij jullie? Jawel toch?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Maaike heeft 211 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Maaike zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Maaike was voor het laatst online 4 jaar, 4 maanden, 4 weken, 1 dagen, 4 uur, 21 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^