HondenPage baasje jantien

Wat schreven de vrienden van jantien op het forum

honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 6 jarige hond likt aan zijn piemel
Je hond masturbeert. Als dit te vaak voorkomt, zoals je beschrijft, zou je het product PUUR Hypersex kunnen proberen.   https://www.medpets.nl/puur+hypersex/   Je dierenarts had ook kunnen vragen of je hormoonremmende medicatie zou willen geven aan je reu.   Edit: ik lees nu dat je hond gecastreerd is. Je dierenarts moet hier serieus mee omgaan.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Tamara   Wat een ellende. Je had zelf wel ingeschat dat James ernstig ziek is.   James is een kanjer hoe hij zich in deze slechte staat gedraagt en zich overgeeft voor onderzoek.   Het zal veel zorgen en tijd kosten om hem beter te krijgen.   Heb je nog kunnen vragen of hij dit al onder de leden had toen je hem op de leeftijd van 8 weken ophaalde?   Ik ga duimen dat het snel de goede kant op gaat.    Sterkte en beterschap voor James.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Wat een weelde: Lekker in de zon. Leuk dat je de foto's met ons deelt.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Cavalier King Charles of ...
Verstandig om niet voor een Cavalier King Charles Spaniel te gaan. Dit is een kapot gefokt ras. Zie de info in mijn profiel.   Laat je vader FCI rasgroep 9 gezelschapshonden bestuderen. https://www.houdenvanhonden.nl/hondenrassen/alle-rassen/fci-groep-9/   Je kunt hier altijd terugkomen met vragen.   Pas op voor broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa, die gezien de grote vraag naar pups in deze coronatijd, hier misbruik van maken en de hoofdprijs vragen voor een broodfokpup.   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/   Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/   Je vader kan ook overwegen om een herplaatser te nemen.   Zie o.a. www.hhin.nl   en https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
  Tamara Succes vandaag bij de specialist. Ik hoop dat ze James snel met goed resultaat.kunnen behandelen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
" Nee hoor. Je mag blijven waarschuwen alleen helpt t niet. Er moet van hogerhand echt iets veranderen.    Dat gebeurt al wel. Straks moet elke fokker zich registreren als ondernemer, ook de eenmalige oepsnesthobbyfokker.    Maar zolang de overheid niks concreets doet aan de maffiapraktijken kun je waarschuwen tot je een ons weegt. " Kees   Fijn dat ik je toestemming heb.   Dank voor de bemoedigende woorden.   Ik besef terdege dat mijn waarschuwingen een druppel op de gloeiende plaat zijn. Al zou ik maar enige aspirant pupkopers kunnen weerhouden van pups uit Oost Europa te kopen.   Er wordt te veel verdiend in deze maffiose hondenhandel.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
  In NL worden gemiddeld  ca. 180.000 honden per jaar aangeschaft.   Waarvan met stamboom Raad van Beheer ca. 40.000.   Waarvan ca. 135.000 uit de commerciële hondenhandel; hiervan 95% uit Oost Europa.   Er wordt te veel geld verdiend aan commerciële hondenhandel om dit te stoppen. Ook de Overheid/Belasting en toeleveranciers pikken hier een aardig graantje mee.   Via Marktplaats worden dagelijks ca. 750 pups aangeboden van  190 handelaren.   Alle cijfers zijn van vóór maart 2020 (corona): dus zullen nu nog hoger zijn.   https://buzhonden.weebly.com/cijfers-import.html  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
Voor degenen die een pup zoeken en op dit topic terecht komen.   Koop in ieder geval op geen van de adressen op de volgende lijst https://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/       Trap niet in broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist   https://www.licg.nl/foute-fokker/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in closed
" Toch knap dat je wel hoofdletters en leestekens kon gebruiken! " Kees   Die irritante profielfoto staat er helaas nog! Typerend voor TS, die schijt aan alles heeft en niet de moeite neemt om interpunctie in haar teksten te gebruiken. Dat lezers hier moeite mee hebben, heeft zij lak aan.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
" Nee t is echt verschrikkelijk.   Straks weer topics hier met mijn hondje kan niet alleen zijn, mijn hondje heeft pl etc.      " Kees   Niet te vergeten topics over: mijn pup plast, poept en blaft.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
" Al die waarschuwingen helpen geen moer. Mensen willen nu een pup en t interesseert ze geen donder in welke vage schuur ze gemaakt zijn. Geld speelt ook geen rol, je moet t vakantiegeld ergens aan uitgeven.   " Kees   Dus we moeten maar niet meer waarschuwen? Ik blijf waarschuwen en wijs aspirant pupkopers - zeker in deze tijd - vaak op de puppy checklist. Ik geef niet op. 
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
  Uitzending http://bnnvara.nl/kassa/videos/564140   NVWA doet nauwelijks controle. Busjes met ladingen pups uit Oost Europa komen geregeld vnl. in N. Brabantse schuren afleveren.Zeker nu in coronatijd de vraag naar pups gigantisch is.   Waarschuwen voor deze foute handel moet doorgaan. Ik ben het ook wel eens zat en snap niet dat mensen hier nog steeds intrappen.   Ik kwam vanavond een Grote Poedel pup van 8 weken tegen. Eigenaar had 2 jaar op de wachtlijst gestaan! Die wachttijden komen de louche puphandelaren goed uit!
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Engelse cocker spaniel pups
Trap vooral niet in de broodfok en volg de puppy checklist   https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist     https://www.licg.nl/foute-fokker/  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Tamara   Natuurlijk komt James op de 1e plaats. Ik heb zelf ervaren dat de band met een ernstig zieke jonge hond nog hechter is door de grote zorgen.   Als het wat rustiger is rondom James zijn aandoening zou die fokker aangepakt moeten worden  en aansprakelijk gesteld moeten worden met behulp van je rechtsbijstandverzekering of het juridisch loket van de gemeente.   De hoofdprijs betalen voor een zieke hond zonder stamboom?   Houd je ons op de hoogte?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
In het begin over 3 kopers van Berner Sennenpups van deze puppy handelaar   https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3325640/omstreden-puppyhandelaar-in-diessen-inderdaad-dicht-na-klachten-overtreden-coronaregels   https://m.facebook.com/broodfokmoetstoppen/posts/trap-er-niet-inals-mp-dan-niets-wil-doen-gaan-wij-maar-iets-doen-het-lijkt-ons-g/2511101389149653/    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
  Om 19.05 uur Kassa NPO 1 over import pups uit Oost Europa   https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/zaterdag-in-kassa-veel-mis-met-importhondjes-uit-oost-europa  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Goed dat je het pupgeld toch overmaakte.   Niet reageren is wel  erg makkelijk.   In welke plaats woont deze vermeerderaar en staat hij op de lijst koophiernooiteenpup?   Hij is verantwoordelijk voor de medische kosten voor een puppy, die 2 weken na het ophalen ernstig ziek werd. Aanschafkosten vergoeden, lijkt me ook terecht. Die vermeerderaar heeft geen snars empathie voor hoe James lijdt en wat dat met jullie doet.   Héél zuur dat deze aandoening wat de verzekering betreft binnen de wachttijd van één maand begon.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Ik las ergens dat nestgenootjes deze ernstige aandoening ook kunnen hebben. Ken je toevallig  eigenaren van nestgenootjes? Dan zou ik daar zeker informeren of hun hond dit ook heeft.   Heb je de fokker de foto van James toen hij 10 weken was gestuurd? En een link naar een website waar info over deze aandoening staat met foto's?   Heb je een koopcontract en een kwitantie voor je betaling van de pup? Of is het handje contantje gegaan? Heb je kopieën van email- of app contact met deze fokker?
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Ik zag de foto toen James 10 weken was. Wat een drama voor jullie en James. Dat was dus 2 weken nadat jullie hem ophaalden.   Ik begrijp niet dat jullie dierenarts jullie niet eerder doorstuurde naar een dermatoloog. Het is goed dat jullie daar maandag a.s. naar toe gaan. Ik vraag me af of James dat al onder de leden had  toen jullie hem ophaalden. Wellicht kunnen jullie dit aan de dermatoloog vragen. Hebben jullie een koopcontract getekend en ook door die boer/fokker? Meestal heb je contractueel een garantie van 1 jaar.   Het is te hopen dat deze ernstige aandoening met succes behandeld kan worden.   James boft dat hij juliie als baasjes heeft getroffen. Jullie zullen er alles aan doen om hem te laten genezen.   Sterkte en beterschap voor James.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Thara (morgen ) jarig , 5 jaar
Een fijne verjaardag samen met je baasje.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Boomer van 13 jaar
Ik denk dat je zelf wel beseft dat dit geen hondwaardig leven is. Je hond die zich afzondert en niet geaaid wil worden, kan op dat moment niemand om zich heen verdragen, omdat zij te ziek is. Dat zijn duidelijke signalen. Je hond gaat door tot dat zij er bij neervalt. Laat je zieke hond niet lijden, omdat jullie geen afscheid kunnen nemen. Je doet er goed aan je dierbare hond uit haar lijden te verlossen. Sterkte.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kosten dierenarts
Ik vergeet je beterschap voor Rock te wensen. Een moeilijk traject wat naar mijn idee te weinig extra tijd oplevert. Ik hoop dat je hond niet hondsberoerd van de chemo wordt en de chemo langer werkt dan het opgegeven maximum. Sterkte.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Kosten dierenarts
  Bespottelijke tarieven! Zeker een nul te veel! En dan nog........   Hier tarieven van een andere kliniek: Opname < 10 kg € 25 Opname > 10 kg € 35,60 Opname > 40 kg € 56,50   https://www.dierenkliniekkenaupark.nl/tarieven-kosten-prijzen-behandeling    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Schattige foto topic
  Net van de trimster terug; mooi rondgeknipte vacht van de pootjes    
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Puppy 7 weken operatie
Een goede fokker verkoopt een pup met deze ernstige aandoening niet, maar houdt de pup zelf.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag. Ik wens jullie nog een zeer lange tijd van genieten van elkaar.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in 1 april D-day Sterilisatie Monster Dyuna
Fijn dat het allemaal goed is gegaan.   Back to normal (energie-explosies).
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Zeeman
" Aan andere mensen denken noem ik dat. Ik denk dat dat ook een positieve invloed heeft op hoe mensen naar honden kijken. Nu bedenkt iedereen z’n eigen regeltjes. Wat mij betreft is dit hetzelfde als je hond loslaten in het aanlijngebied. De mensen die dit doen beweren dat niemand er last van heeft. Toch zie je aan het frustratietopic dat er wel degelijk mensen last van hebben.Als je je hond meeneemt naar winkels waar dit normaal gesproken niet mag, confronteer je toch weer iemand ongevraagd met je hond En dat kan vervelend zijn door angst, allergie, of misschien loopt iemand daar wel met zijn hulphond. Ik vind dat als je in winkels je eigen regels maakt, dat je niet moet klagen dat mensen in het bos hun eigen regels maken. En voor jou gaan invullen of je er wel of geen last van zou moeten hebben. Precies wat jullie hier nu doen. Ik denk dat als iedereen zich aan de regels houdt, en zich inleeft in hoe anderen iets ervaren, dat de wereld weer wat leuker wordt. En er minder verboden komen voor de hond. " Iglo   Niemand neemt zijn hond mee in winkels, waar dit (normaal gesproken) niet mag. Je krijgt de kans niet eens en wordt direct de winkel uitgebonjourd. Dus geen enkele confrontatie met de hond.   Welke regels heb je het over?  Van de NVWA? Die gelden alleen in winkels met voedsel en daar mag een hond sowieso niet komen.  Niemand maakt zijn eigen regels; in een winkel gelden de regels van de winkeleigenaar.  
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Machtel Gefeliciteerd met de 13e verjaardag van Romeo. De tijd vliegt. Extra verwendag? Nog vele gezonde jaren samen.
honden page profiel LoesjeLoesje schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
Fijn te lezen dat het beter met Zoey gaat en dat ze vrolijk en levendig blijft. Die wond was niet om aan te zien. Zoey is een bikkel, maar jij ook omdat je voor haar gevochten hebt voor de juiste behandeling. Ik hoop dat het steeds beter wordt.   Die 1e dierenarts moet minstens een reprimande krijgen van het Veterinair Tuchtcollege van de KNMvD, wat gepubliceerd wordt. Eerder heb ik de reden hiervoor in dit topic aangegeven en jij hebt waarschijnlijk aanvullende redenen.  
 

Vrienden van jantien

honden foto van jeannettehonden foto van profiel verwijderthonden foto van Biancahonden foto van Estherhonden foto van carlahonden foto van Verahonden foto van Chelsey & Miohonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Dinky en Papadopoulos    honden foto van samantahonden foto van Natalie & Mo honden foto van snowy en rockyhonden foto van Carolienhonden foto van Livia&Sunnyhonden foto van jari demihonden foto van Emmy & Zivahonden foto van silke & woody honden foto van Floris & Sennahonden foto van evelien & stormhonden foto van Bertine, Junto, Romyhonden foto van Loesjehonden foto van henniehonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Dog doggy doghonden foto van Carla en diertjeshonden foto van Bianca  honden foto van nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^