HondenPage baasje Brigitte

Wat schreven de vrienden van Brigitte op het forum

honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Voeding
Het is weer een tijd geleden.. Hier weer een kleine update. Carocroc kan ik hier nergens aan komen. Ik geef ze nu een tijdje Duck gemengd met wat Rodi voor de smaak want anders eet madam het weer niet. Ze doen het goed :). En voor afwisseling Pro Plan brokken. Volgende x wil ik ook Energique (weet niet of ik het zo goed schrijf) gaan proberen. Ben benieuwd O-) Alvast een hele fijne feestdagen toegewenst namens mij en mijn 2 kanjers Bibi & Coco! xx
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Voeding
Waar ik mijn 2 husky's vandaan heb gehaald gebruiken ze ook Carocroc. Zal het toch maar eens proberen al kan ik het bijna nergens verkrijgen. Haha ik moest wel lachen want hier kunnen ze ook behoorlijk scheten laten zeg poehpoeh!
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Voeding
Hallo! Wat voor voeding geven jullie aan jullie husky's? Ik heb hier namelijk eentje die nogal moeilijk doet. Brokken, vers vlees, etensresten... Madam lust het niet. Heb al echt van alles geprobeerd van kippen nek, hart, boullion soep, eieren met wat rijst. Ze eet het een tijdje en daarna laat ze het staan. Nou de laatste tijd dan maar weer brokken en Rodi (die pikt ze er dan uit). Geen succes. Maar beloning koekjes daar krijgt zij geen genoeg van. pffft iemand nog tips om deze dame aan het eten te krijgen? Alvast bedankt ;-)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Andere Husky's om mee te wandelen
Hoi Mara, Hoe houd is je husky? Misschien verstandig om met hem naar een gehoorzaamheids training te gaan. Wat weten jullie eigenlijk van zijn achtergrond? met de vorige eigenaar en zo? Zo te zien is hij niet gesocialiseerd. Dat moet je heel langzaam opbouwen hoor en hem niet meteen in contact laten bengen met andere honden. Ik heb hier ook 2 husky's en we komen net terug uit de filipijnen (na 3 jaar). Ongeveer hetzelfde problemen als die van jou maar totaal niet agressief. Ik denk dat jullie husky misschien getraumatiseerd is? Jullie hebben hem nog niet zo lang dus lijkt het me beter dat jullie eerst zijn vertrouwen moeten winnen. Lees maar wat rond op dit forum. Naar een gedragstherapeut gaan zou niet zo gek zijn hoor. Dan weten jullie ook beter waar het probleem ligt en hoe jullie dit het beste kunnen aanpakken. Heel veel succes ermee O-)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Gezellig kletsen Deel 1
Nou ik weet niet of dat per husky kan verschillen maar ik heb hier een vrij grote tuin waar Bibi en Coco vrijwel niets mee doen. Ik ben al blij als ik ze af en toe ergens achteraan zie rennen maar voor de rest is het vaak bij de voordeur liggen en wachten tot ze naar binnen mogen of binnen bij mij luieren en pitten -.- Heb ik eigenlijk wel husky's? denk ik dan O-)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Husky liefhebbers!
Hoi Kenny. Bibi en Coco zijn 3 jaar oud. In de filipijnen hadden ze niet zoveel vrijheid. Vandaar dat ik opnieuw met ze ga trainen. Gek genoeg heb ik het gevoel dat ik ze wel nog wat kan leren. Maar dat vergt gewoon enorm veel geduld en de juiste aanpak. Trekt Mylo dan ook zo aan de lijn? Ik kan wel begrijpen dat mensen hier heftig reageren op het gebruik van schokband. Voor mijn gevoel luisteren ze dan meer uit angst voor pijn. Ik wil dat ze naar mij luisteren gewoonweg omdat ik het baasje ben. Dan denk ik dat ze meer respect voor je krijgen als leider. Zo hoort het nu eenmaal in een roedel.
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Husky liefhebbers!
Bedankt voor jullie reacties. Nee een schokband wil ik mijn lieverds niet aan doen. Ik ben bereid er zelf energie, tijd en geduld in te stoppen. Voor de rest wil ik ze niet alleen trainen zodat uitlaten leuker en minder gestrest wordt maar ook om nog een betere band met ze te scheppen. Zelfs het kiezen van een goede woonplek was een bewuste keuze. Speciaal voor Bibi en Coco heb ik nu een huisje met een vrij grote tuin met hoge omheiningen. Maar daar is niet alles mee opgelost. Thuis zijn ze heel erg aanhankelijk. Willen echt continu bij mij in de buurt blijven. De ruime tuin vinden ze maar saai. Maar zo gauw ze de riemen zien gaan ze helemaal uit hun dak en eenmaal de poort uit willen ze alleen maar de wijde wereld verkennen. Helaas moeten mij handen wel heel wat verduren en heb ook al een keer een nagel gebroken. Uitlaten moet voor ons 3en gewoon veel leuker worden. Aan sporten meedoen hoeft voor mij niet perse maar wie weet :). Het lijkt me wel heerlijk om met ze te gaan skeeleren, hardlopen of fietsen. En dat ze meer socialer worden naar andere honden. Ondertussen heb ik al met wat mensen op het forum contact en is het nu gewoon een kwestie van een datum prikken :). Ik heb er alle vertrouwen in dus het komt goed. Ik heb er zin in! O-)
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Keesachtigen en Poolhonden wandeling.
Wat jammer dat ik dit gemist heb :'(
honden page profiel LyntjeLyntje schreef in Husky liefhebbers!
Hallo ik ben Lynn en heb 2 mooie siberische husky's. Wij 3en hebben meer dan 3 jaar op de filipijnen gewoond en zijn nu weer 2 maanden terug in NL. Ik heb moeite om ze in mijn eentje uit te laten en wil graag met ze gaan trainen. Zijn er hier husky liefhebbers op t forum die mij hiermee misschien kunnen helpen? Ik zou zo dolgraag met mensen in contact willen komen die veel van dit mooie ras weten en ervaring hebben. Misschien ooit een husky meeting? O-) Ik woon in Noord Brabant. Groetjes, Bibi Coco en Lynn
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Billy vanmiddag ingeslapen
Heel veel sterkte
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Déru is in haar slaap gestorven!
Heel veel sterkte Annelies, Déru is nu achter de regenboogbrug samen met nog vele andere hondjes. slaap zacht lieve Déru
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in hondenshow
oeps vereiste is bedoel ik
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in hondenshow
Toch wel, er zijn shows waar de stamboom geen verieste is
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in husky puppen geboren.
gefeliciteerd met de vier puppy's en een dikke knuffel aan de mama
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in mijn stafford van 5maand , mocht niet op de bus !
Ja dezelfde regels gelden in België, een chauffeur mag een hond weigeren of vragen om een muilkorf aan te doen
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Het gaat hel slecht met ons Fynn
heel veel sterkte, hopelijk is het goed nieuws volgend op het bloedonderzoek geef hem een dikke knuffel van Tara
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in welke ras hebben jullie?
een engelse cocker spaniël van 1 jaar
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in UITSLAG van Bamse. !!!
allemaal gefeliciteerd met de gezonde 'wormvrije' honden :-D
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Hoge voerbak en gezondheid?
ons Tara's eet en drinkpoot staan ook op een standaard, hoewel dit een praktische keuze was anders gingen haar oren telkens in de waterkom toen ze dronk :-D
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Wandelen a/d kust in belgie 19 of 20 maart
mijn foto's staan ook op facebook, bianca bouttry zoeken, vriend worden = foto's zien :-D
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in help een kwaadaardis gezwel!!!!
Ben blij dat het al wat beter gaat met hem en met de medicatie. Eenmaal de hechtingen verdwijnenen zal dat ook al beter aanvoelen, langzaam maar zeker komt alles weer in orde, dit dankzij jouw goede zorgen.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in hond van 35 cm 9kg. in fietsmand of in een fietskar?
Tara gaat ook mee op de fiets achterop, ze heeft 40 cm schofhoogte en weegt 13 kg. Er zit een kap over de mand, toen ze puppy was ok maar nu hebben wij een gat bovenaan in de kap gemaakt en ze kan nu lekker rondkijken want ze wil alles zien. Als ze wil kan ze ook liggen. We hebben het éénmaal zonder kap geprobeerd maar dat lukte niet echt want als we op hobbels reden dacht ik altijd dat ze er ging uitvallen :-D Persoonlijk vind ik achter op de fiets gemakkelijker sturen maar dat is dan ook mijn mening.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in wat voor hond hadden je ouders?
Mijn ouders hebben altijd duitse herders gehad, nu geen meer, teveel verdriet gehad toen hij gestorven is. Ik heb nu twintig jaar gewacht, het moest mogelijk zijn met onze werksituatie, en heb sinds vorig jaar een engelse cocker.
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Schofthoogte meten?
loes, is interessant, ga straks eens voelen :-D
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Schofthoogte meten?
@willemijn Bamse is wel een heel mooie 'lomperik' (zoals jij hem noemt ) hoor
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Schofthoogte meten?
ja willemijn , de foto is duidelijker dan mijn uitleg :-D mijn uitleg is aanvullend ;-)
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in help een kwaadaardis gezwel!!!!
Hoi Yvonne Je bent echt goed bezig hoor, volhouden maar zoals ik lees is dit geen enkel probleem. Ik begrijp je gevoel hoor toen Tara in spoed opgenomen was in de kliniek kon ik ook geen hap binnen krijgen, ik kroop zowat de muren op wachtende op nieuws, je voelt je zo machteloos en wil enkel je lieverdje helpen en knuffelen. Zorg wel voor jezelf hoor want je moet er zijn voor je hondjes hé, als jij ziek wordt zal alles nog moeilijker zijn. Veel sterkte Yvonne
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Schofthoogte meten?
van schouder tot onder poot (teentjes) is de shofthoogte, succes :-)
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in help een kwaadaardis gezwel!!!!
oh wat zijn we blij met het goede nieuws, nu veel liefde en knuffels maar daar twijfel ik niet aan, eindelijk kan het herstel beginnen na een onzekere periode, je hebt de goede beslissing genomen, super baasje ben je hoor het kruisen van vingers en pootje heeft geholpen :-)
honden page profiel Bianca & TaraBianca & Tara schreef in Wandelen a/d kust in belgie 19 of 20 maart
wie haar / zijn mailadres in een pb naar mij stuurt ontvangt de foto's, van dinah heb ik twee foto's om haar 'adoptieprofiel' aan te passen :-D
 

Vrienden van Brigitte

honden foto van Lyntjehonden foto van Denisehonden foto van Nathaliehonden foto van Nathaliehonden foto van Bianca & Tarahonden foto van mmd magazine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^