HondenPage baasje maurice&Luka de kleine wolf

Wat schreven de vrienden van maurice&Luka de kleine wolf op het forum

honden page profiel emjeeemjee schreef in De Goldendoodle
Ik vind ze er wel superknuffelig uitzien hoor!!! Cute! :-D
honden page profiel emjeeemjee schreef in Geweldig om te lezen !! ... ...
Oh heerlijk! Thanx!!! :-D Heb geen leuke middag voor de boeg dus ben nogal stressy en kon hier even heerlijk om lachen!! Precies wat ik nodig had! Ennuh...ik vind hem ook prima voor een AmBull! ;-) :-D
honden page profiel emjeeemjee schreef in Mallorca mastiff
Volgens google is dat een Ca de Bou, die zijn hier wel toch? Mooie hond om te zien, verder ken ik hem niet. :-)
honden page profiel emjeeemjee schreef in Kruising american bulldog x boxer
Hier ook geen kruising maar vindt je boxbull er wel prachtig uitzien zeg!!! Echt schitterend! :-)
honden page profiel emjeeemjee schreef in longkanker
Oh verschrikkelijk! Onze hond had geen botkanker maar acute leukemie, we hebben met prednison nog 2 weken van haar mogen genieten, in eerste instantie had ze een opleving maar daarna viel ze zo terug dat we haar dr verdiende rust hebben gegeven. Is ondertussen al 2 jaar geleden maar ik mis haar nog dagelijks. Ik wens jullie heel veel sterkte met het nemen van de oh zo moeilijke beslissing, geniet nog van haar zolang het kan, neem afscheid op de manier die jullie willen. Sterkte!!
honden page profiel emjeeemjee schreef in Waar wordt jouw hond wel eens voor aangezien?
"Wat een mooie witte boxer is dat zeg!!" :'( :'( :'( Toen Nala nog puppie was werd ze standaard voor boxer uitgemaakt.....tegenwoordig minder maar toch> :-) O-)
honden page profiel emjeeemjee schreef in Wie heeft er allemaal een Amerikaanse Bulldog????
Onze Nala is nu nog een zuidhollandse (w'veen) ambull maar over een paar maanden toch echt een Friese...binnenkort verhuizen we naar Friesland dus dan loopt er daar in ieder geval weer eentje meer! ;-) O-)
honden page profiel emjeeemjee schreef in Het raarste dat je hond ooit heeft "gepikt" en opgegeten.
Nala ging wisselen en dat hebben we geweten. :'( Schoenen en vooral slippers vonden we in stukjes terug. Dus periode niks te slopen op Nala-hoogte gehad als we weggingen tot ze klaar was. Toen bleek laatst dat er nog wat kiezen doorkwamen...daar kwamen we achter nadat ik de afstandsbediening in stukjes terugvond en zelfs de batterijen afdrukken hadden van Nala's tanden. O-) Verder heeft ze mijn mobiel inclusief hoesje te pakken gehad :'( Daarnaast vonden we de laatste stukjes van de supergrote lollies van onze meiden in de mand en Nala met een schijnheilige blik erbij. O-) En ik vergeet (bijna) nooit om chocola buiten hond-bereik te zetten, op 1 keer na....was 5 tellen de deur uit en toen ik de kamer weer inliep was het schaaltje chocola leeg en mijn jack russel Boeffie* heel schuldig......"gelukkig" kotste ze binnen een kwartier alle chocola er weer uit maar ben sindsdien nog alerter erop!
 

Vrienden van maurice&Luka de kleine wolf

honden foto van emjee

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^