HondenPage baasje Anne

Wat schreven de vrienden van Anne op het forum

honden page profiel MierandaMieranda schreef in hond na half jaar weer zien deze zaterdag
Hallo mede hondenliefhebbers :-) Deze zaterdag zie ik mijn hondje weer na een half jaar, alleen ben ik bang dat hij mij niet meer herkent. En ik lees online dat honden je nooit vergeten, maar mijn vriendin haar hond herkende haar niet meer de eerste dagen. Zij was drie maanden weg. (Ik moet hierbij wel vertellen dat haar hond erg oud is.) Is er een kans dat mijn hond mij niet meer herkent na een half jaar? Hij is een boomer hond en zes jaar. Ik weet niet hoe lang een half jaar voor een hondje voelt. :'( Iemand ervaring met dit? of weet iemand of mijn hond mij gaat herkennen? Als ie deze zaterdag bijvoorbeeld langs mij heen zou lopen omdat hij mij niet meer kent dan breekt dat wel mijn hart
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Hoe verander je je profielfoto?
computer :) bedankt voor je tijd :-D
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Hoe verander je je profielfoto?
Vreemd, ik heb de optie profiel wijzigen niet ]0 ]0
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Hoe verander je je profielfoto?
Hoi, Ik weet niet waar ik het kan vinden en heb het al zelf op mijn profiel geprobeerd met 'bewerk profiel' maar nergens zie ik de optie om de foto te veranderen die jullie naast dit bericht zien, als het goed is. Groetjes :-)
honden page profiel MierandaMieranda schreef in leuke naam beginnend met R
Riley
honden page profiel MierandaMieranda schreef in poten slikken
Hallo, Ik wist niet onder welke categorie deze vraag moest.. dus daarom bij deze categorie gedaan Mijn hond (vijf jaar) slikt erg veel aan zijn poten, het meeste aan zijn voorpoten (zeg je dat zo, haha) totdat ze nat zijn. Hij heeft ook al zo lang ik mij kan herinneren gevoelige pootjes? Daarmee bedoel ik dat als ik zijn kussentjes licht aanraak, hij snel zijn poot wegtrekt alsof het pijnlijk is. Weten jullie misschien waarom hij veel aan zijn poten slikt?
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Welk ras past bij ons?
Aardig zijn, kindvriendelijk, gehoorzaam, niet nerveus, vriendelijk tegen andere honden, tevreden zijn met af en toe een flinke wandeling, liever niet teveel verharen en een tikkeltje eigenwijs? Dat klinkt als mijn hond haha: Chichu/ Maltezer. Maar vriendelijk tegen andere honden, gehoorzaam enzo zijn meestal alle honden als ze goed opgevoed zijn. :-)
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Zielig en mooi!!
zo mooi dat hij zo snel alweer vertrouwen heeft in mensen
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Hebben jullie misschien een idee van wat er aan de hand is?
Ik ontdekte een uur geleden dat Bailey piepte als ik hem oppakte of bij zijn staart aaide en hij rent ook niet meer buiten, het lijkt alsof ie lastiger loopt. Ik ontdekte net dat hij een bobbel bij zijn staart heeft zitten waaraan hij ook de hele tijd slikt. Ik ga morgenochtend naar de dierenarts maar hebben jullie misschien een idee wat het is?
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Bailey Jarig. (+ Foto')
Bailey is 28 december twee jaar geworden en dat moest gevierd worden.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Wat voor een ras/kruising heb jij
wat voor een ras/kruising heb jij? Een boomerhondje, kruising chichu x malthezer wat voor een kleur heb je hond/pup? Wit met zwarte vlekken, als een koe. Hoe is het karakter? Het alderliefste hondje die ik ken en dat zeg ik niet alleen omdat het mijn hond is maar hij is ècht lief. Is je hond snel of langzaam in leren? Snel, een kunstje kan hij in vijf minuten. Is je hond soms eigenwijs? Hij luistert altijd heel goed, als hij met een hond snuffelt en ik zeg 'hier' komt hij meteen maar heel soms kijkt hij dan naar me als ik dat zeg en negeert hij mij. Snuffelt hij gerust verder.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Onze nieuwe website is online!!!
mooi! :-) Waarom heb je die site dan?
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Waarom niet het ras van je ' bovenbuurman '
Mijn moeder wil geen grote hond in huis. Waarom geen boomer; maltezer x chichu.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Welke dierenarts open?
Welke dierenarts is vandaag open en/of morgen? Bailey zijn levende deel van zijn nagel is op een of andere manier erg verbogen en het bloed steeds. En als ik het aanraakt dan geeft hij echt zo'n pijn kreet. :'( Mijn eigen dierenarts is niet open vandaag of morgen.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in leuk plaatje
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5910179_700b.jpg :-D
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Beroemde honden.
De film 'Hachi' is zo'n mooie film! echt een aanrader. Er is is het echt ook een standbeeld van hem gemaakt, omdat hij meer dan 7 jaar op zijn baasje wachtte bij de trein, :'(
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Honden aankleden
ik ben er ook tegen maar Bailey trilt nu altijd buiten in de koud dus ik heb voor hem een shirtje gekocht, niet met al die rare bellen of bond er aan of een mutsje, gewoon een warm shirtje. :-) Zonder mouwen, want met mouwen lijkt het me lastig lopen.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in vraag over spelletjes
een bal ver gooien en dan zelf er ook achter aan rennen, je pup doet er alles aan om je in te halen haha en daarna als hij de bal heeft probeer je hem af te pakken, op een speelse manier dan.
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Een blije hond voor mij is:
een blije hond voor mij is.. een hond die veel liefde van zijn baasje krijgt. want als je liefde geeft aan een hond, dan krijg je liefde terug. O-)
honden page profiel MierandaMieranda schreef in bijt jou hond u? zie hier hoe je het (waarschijnlijk) afleert.
http://www.youtube.com/watch?v=be6nDzmpgt4
honden page profiel MierandaMieranda schreef in bijt jou hond u? zie hier hoe je het (waarschijnlijk) afleert.
http://www.youtube.com/watch?v=be6nDzmpgt4
honden page profiel MierandaMieranda schreef in bijt jou hond u? zie hier hoe je het (waarschijnlijk) afleert.
ik zat te kijken op google naar hondenfilmpjes, en toen kwam ik zo'n filmpje tegen waarin een hondentrainer verteld hoe je makkelijk een hond afleert hard te bijten in je hand. :-D Ik wou het even met jullie delen. http://www.youtube.com/watch?v=be6nDzmpgt4
honden page profiel MierandaMieranda schreef in de groei
tussen 9e en 12e maand. :-)
honden page profiel MierandaMieranda schreef in waarom heb jij voor jou hond gekozen?
Ik bedoel daarmee het ras. Waarom heb jij die hondenras gekocht. :-) heb je je hond gekozen omdat je hem mooi vind of zijn karakter bij jou past enzovoort. EN hoe heb je je hond gekozen? bijvoorbeeld: ik ging hem ophalen en ik koos de eerste die naar me toeliep of ik koos het hondje dat ik de mooiste vond. ik vind het altijd leuk om die dingen te weten. voorbeeld ik heb voor een boomer ras gekozen omdat ik : 1) alleen van me moeder een kleine ras mocht. 2) ik vind ze heel mooi en een schattig hoofd hebben. 3) de karakter paste wel bij mij. 4) ik ging naar het nest van de moederhond, en de mevrouw pakte een puppy op en legde die in me armen en toen was ik hem verkocht. (daarna wou ik hem niet meer weggeven O-) )
honden page profiel MierandaMieranda schreef in foto's van je hond
http://www.hondenpage.com/foto/foto/191037.jpg ik weet niet of je de foto ziet
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Hoe haal ik mijn ouders over om een hond te kopen?
kies dan een hond die minder uithaart. ;-) boomer hondjes zijn ook heel leuk. :-D
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Honden bloopers
ik vind er een paar grappig. die hond die skatebord vind ik geweldig. d(^_^)b
honden page profiel MierandaMieranda schreef in doorgedraaide hond
arme hond :'(
honden page profiel MierandaMieranda schreef in Naam gezocht
buddy ? bailey?
honden page profiel MierandaMieranda schreef in hond balanceert op touw.
http://www.youtube.com/watch?v=DCvlfx99v-Q wow, knap hoor van die hond. Dat zie ik bailey nou niet doen haha. filmpje tijdsduur: 1 minuut. :-)
 

Vrienden van Anne

honden foto van Davehonden foto van emjeehonden foto van Mieranda

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^