HondenPage baasje Eline

Wat schreven de vrienden van Eline op het forum

honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vertrouwt jouw hond jou
" Mijnheer pluto zijn bericht.  We hebben het hier over het inslijten van een gewoonte die hooguit steeds een paar seconden duurt. Toen er vorige zomer een wesp in zijn bak vloog, kon ik de bak zonder enig probleem wegnemen .      —————————————  Ik heb een hond van 75 kilo, en moet dan eens wat afpakken van mijn hond als er gevaar dreigt, moet dat zeker zonder problemen afgepakt worden….daar ga ik wel in mee. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . " mijnheer" pluto kan prima zelf antwoorden aangezien zijn antwoorden vaak anders zijn dan dat een ander invuld ben ik dus heel benieuwd  elke keer verzint hij weer mooi iets nieuws dus was benieuwd waar hij nu weer mee kwam. Maar dankjewel voor het invullen van zijn antwoord, dat bespaart hem/haar/het weer werk 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vertrouwt jouw hond jou
" Vanaf het begin, steeds voordat mijn hond eten krijgt haal ik hem aan en zeg “lekker eten” dan zet ik de bak neer en raak ik die bak heel even aan dan sta ik op en aai hem wederom over zijn nek en rug. “lekker he Pluto“ . Als hij uitgegeten is doe ik dit nogmaals. We hebben het hier over het inslijten van een gewoonte die hooguit steeds een paar seconden duurt. Toen er vorige zomer een wesp in zijn bak vloog, kon ik de bak zonder enig probleem wegnemen Ik verplicht niemand iets maar stel je voor een Mastino van 70 kilo . . . (Topic is trouwens bedoeld voor beginnende hondeneigenaren, de ‘hondenfluisteraars’ en ‘specialisten’ hier weten dit natuurlijk al) Training loont " Pluto En waarom doe je dit dan? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Waakhond en gezinsmaatje
Heb je al gekeken naar de grote Pyrenees berghond of de rodeshian ridgback? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Kleine/middengrote hond, bos, aan mensen gehecht.
          Een elo? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in UkkePuck
          Heel veel sterkte 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in kiezen van geschikte hond --> therapiehond
          Ik heb vooral een heleboel vragen, als je daar je antwoorden op weet kan je ook makkelijkere een keuze maken.   Weet je al welke opleiding je wilt gaan doen met je hond? ga je een AAI of DAI opleiding doen? Ga je een ander soort opleiding doen? Hoeveel jaar? Wat zijn de eisen voor de hond en handler? Moet de hond gekeurd worden?    Hierboven is al opgenoemd dat het via officiële hulphonden organisaties kan en wmo. Dit kan alleen als je de hond daadwerkelijk voor je zelf in gaat zetten in het dagelijks leven en niet om de hond voor andere in te zetten.    Hou er rekening mee dat als je alles echt officieel wilt gaan doen je hond met ongeveer 8 jaar niet meer aan 't werk mag.    Overigens ben ik het met Hannah eens, als je niet weet waar de hart ruis vandaan komt of de lange termijn effecten heeft zou ik dat persoonlijk willen nagaan hoe en wat. Bij officiële opleidingen zal een oudere hond niet snel geschikt bevonden worden en de vraag is ook moet je dat willen? Als je hond ziek is mag deze niet ingezet worden. Oudere honden hebben nu eenmaal meer kans op ongemakken.     
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Even voorstellen
          Welkom quirine, veel plezier hier op 't forum!    Een van mijn heren komt uit Spanje, hond met een gebruiksaanwijzing maar voor ons de aller liefste 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Broekspijp hangen
Nou dan weet je wat je te doen staat. Succes 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Broekspijp hangen
Ja persoonlijk vind ik 't niet ok als dat bij mij zou gebeuren. Ik zou zelf dus ook geen alternatief aanbieden. Als je beetje slimme hond hebt heeft die zo door dat er een bot of speeltje tegenover staat en gaat hij straks dat gedrag juist inzetten.    Als het lukt het voor zijn en van te voren afleiden met iets (oefening ofzo of iets anders) of met duidelijk stem je grens aangeven, gevolgd door time out geven en even negeren.  
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Muilkorf voor een heel klein hondje
Dierenwinkel? Ben daar geweest om voor een van die van mij en daar hadden ze ook ieniemienie muilkorven en de mogelijkheid die te bestellen. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Wat te doen? Aangeven of niet?
" Ja durf zeker te filmen, heb nu ook continue mijn telefoon bij en film al bij voorbaat al. Stel dat ik hem tegenkom vergeet ik het niet.    Maar gisteren een cliënt gesproken die ook in de buurt woont die toevallig op de weg woont aan de weides. Die hebben ook last van hem omdat die hond bij hun het terrein oploopt en dus ook hun honden lastigvalt. Zij wonen langs degene met de hond achter het hek. Dus ik heb wel al wat mensen achter me staan in de buurr.  " Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Hoop wel dat al die mensen dan ook melding gaan doen anders heb je er nog niet veel aan.   Ik heb ook een tijd gefilmd, alleen dat al schrok die gene af. Ze zag ook echt wel dat ik aan het filmen was.   Wat betreft de andere dingen die gezegd zijn.... Je hond zomaar aan laten vallen is wel OK? Ben je bedonderd zeg, je weet dat dit gaat gebeuren bij deze hond. Je hebt meerdere waarschuwingen, gesprekken enz gehad dan is de volgende stap je eigen hond in bescherming gaan nemen.   En ja tis belachelijk dat je niet in je eigen wijk normaal zou kunnen lopen. Andere baas terroriseert nu gewoon de boel. Helemaal gelijk om stappen te gaan ondernemen. Tuurlijk ga je ook naar andere gebieden maar kom op hé.... Belachelijk als je niet eens in je eigen straat kan lopen zonder het risico te lopen aangevallen te worden. In de bebouwde kom is het toruwens verplicht je hond aan de lijn te hebben tenzij anders aangeven (naar mijn weten).   Hoppetee lekker alles in werking gaan zetten hoor. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ervaring verschillende maten poedels
" Wat leuk om te horen dat Pampus zo slim is en zichzelf dingen aanleert door te kijken, alhoewel ik me kan voorstellen dat je dat met sommige dingen niet zou willen haha!  Komt pampus bij een Nederlandse fokker vandaan? Wat standaard poedels betreft lijkt er wat meer keus te zijn qua aangesloten fokkers bij de npc dan de kleinere slagen. Leuk ook dat je via familie ook de kleinere kent en daar niet se ervaring van nerveus mee hebt. Gereserveerd naar vreemden zou niet echt een probleem zijn, zolang het zich dan niet uit in angst " Loetjekoe Ja bij een Nederlandse fokker, moeder is Nederlands vader is wel Duits overigens. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Ervaring verschillende maten poedels
Haha ik hoorde mijn naam al vallen. Leuk dat je ons volgt!    Pampus is een GROTE poedel, kleurslag bruin.   Ik hoor van veel kenners terug dat de bruine kleur over het algemeen drukker is. Pamp is ontzettend  leergierig, iets te soms.... Als hij rustig aan 't kijken is.... is hij niet aan 't kijken maar aan 't observeren en vervolgens doet ie 't. Ook de dingen die ik hem niet perse wilde aanleren.    Denk bijvoorbeeld aan een gat in de aarde grave en plantjes ergens vandaan halen en die erin doen. Pampus observeerde dat rustig, ik doe me ding, draai me om en zie hem vervolgens zelf aan de slag.    Het is een hele energieke hond, buiten luistert hij over het algemeen erg goed. Heeft absoluut geen jacht intstinkt en verder dan zijn knieën het water in wilt hij niet. Denk wel dat hij oprecht een uitzondering op de regel is. Grote poedels zijn gefokt voor de jacht en met name jacht in 't water.   In het begin was het  een erg drukke hond, wilde graag leren maar lag vaak met zijn hormonen in de knoop. Het is een gevoelige hond, hij kan soms ook echt wel beledigd zijn. Hij is heel zorgzaam, energiek, leergierig, speels en eigenlijk kan hij wel met elke hond.  Hij is nu vier en ik en mensen in mijn omgeving vinden hem nu mooie stabiele hond. Maar dat vraagt wel inzet (en humor) van de baas/het gezin.    Wel wil ik meegeven dat mocht je voor een poedel gaan kijk alsjeblieft goed naar de ouder dieren. Sommige zijn zo nerveus, blafferig of hebben aanleg voor verlating angst. Niet alleen naar de teef kijken maar zeker naar de vader, opa/oma en wellicht wle (half) broers en zussen.    11 november word er een wandel dag door de NPC georganiseerd, wellicht kan je daar mee wandelen en informatie opdoen?    Mijn oom heeft een dwerg en een middenlag gehad. Bijde vond ik ze tamelijk rustig, in elk geval rustiger dan die van mij. wel heel vriendelijk en open naar familie en bekenden. Voor de rest wat gereserveerd. Ik heb het idee dat de grote poedel iets energieker is, maar dat zal zeker ook van de lijnen en opvoeding afhangen.   Hoop dat ik een beetje je vragen heb kunnen beantwoorden, met name vanuit 't oogpunt van de grote poedel.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Wat te doen? Aangeven of niet?
Wat naar zeg! En de politie/handhaving doet er niks aan? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Dag Koda of te wel krullenmans
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Aankopen voor de hond
" Een airco voor op de slaapkamer. Runar ligt te pitten op zijn kussen ipv te hijgen op de grond  en ik vind het zelf ook wel ontzettend heerlijk  " Dagmar Heerlijk! Geniet ervan! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke hond zouden jullie voor mij kiezen?
Griffon korthals  Rodesian Ridgeback  Windhond achtige 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Vakantie. Optie 1 of optie 2?
Ik zou hem thuis laten puur om het feit dat hij nu nog jong is en makkelijkere kan wennen aan oppas. Zeker gezien het feit dat je opnoemt dat hij zo aan jou hangt. Jong geleerd is oud gedaan. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Teek verwijderen als je alleen bent.
" Kun je een teek verwijderen als je helemaal alleen bent. Want dat probleem heb ik dus nu. Ik zie namelijk niet echt hoe je dat doet zonder 3 personen. 1 die de hond vast houd, 1 die het haar aan de kant doet, en 1 die de teek er uit haalt Althans, mijn moeder en ik samen lukte het ook niet, omdat de vacht in de weg zat.   " Els Ja dst kan. Mijn hond zet alles in om het mij lastig te maken om de teek eruit te halen. Hij word nog net niet vloeibaar    Als je het eng vind of wat meer handvatten nodig hebt even met je dierenarts bellen of een assitent met je mee wilt kijken. Of daar gewoon even heen lopen samen met de hond als die mogelijkheid er is.    Je kan ook altijd even op YouTube kijken. Wellicht zitten daar nog wat tips voor je tussen waar je wat aan hebt.    Succes! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Welke tekenbandmiddel.
" Ik ben geen voorstander van chemische middeltjes in mijn hond stoppen. Dus ik heb haar zo'n EM kralen bandje gegeven. De reviews waren goed, dus wou ik het proberen. Maar ze heeft dus wel weer een teek. Ze zeggen dat zo'n bandje 2 weken gedragen moet worden om te activeren. Dus het zou kunnen dat ze deze teek nog net binnen die tijd heeft opgelopen. Ze heeft het bandje om sinds 17 mei. Dus dat is nu net 2 weken en 2 dagen. Hebben jullie ervaring met die EM kralen bandjes? Ik zit ook nog met het probleem dat Lola maar een nek omtrek heeft van 30 cm, en de meeste commerciële teken banden te groot zijn, zeker in combinatie met haar gewicht. Ze weegt nu 9 kg. Iemand ideeën, liefst niet chemisch. Maar ik wil ook niet dat ze nare teken ziektes oploopt. Ik weet gewoon niet meer hoe ik het goed kan doen in deze klote wereld, sorry voor mijn taal, maar ik wou het duidelijk maken. " Els Mooie decoratie, maar als je het voor het weg houden van teken doet is het weggepoid geld.   Kijk eens naar fenegriek poeder of Billy no mate's (ook een poeder) Beide werken erg goed en geen gif. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in We vieren feest...
Hiep Hiep hoera! Van harte gefeliciteerd!! 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond overgevoelig voor supplementen
Al gekeken naar fortiflex? 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Dobby is gaan hemelen.
Heel veel sterkte wilma 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Hond voelt mij niet aan
Jazeker dat die van mij het aanvoelen. Ik kreeg laats een heel naar bericht dat een oud cliënt van mij zelfmoord heeft gepleegd en dat dat gelukt is. Werd er naar van, ze kwamen alletwee uit een andere hoek van het huis aangelopen. Kwamen naast mij op de bank liggen. Van de een kreeg ik een poot op mijn been en van de andere een kop. En zo hebben we een tijde samen gezeten.    En zo zijn er nog zat meer voorbeelden van mijn twee heren, maar dan ben ik wel even bezig haha.    Wel ieder op zijn eigen manier en dat maakt het zo waardevol voor mij.   Denk wel dat nero je aanvoelt maar dat hij het anders uit dan dat je gewend bent, of dan wat je eigen interpetatie zou zijn. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Opvoeding voor kleine honden?
Ik lees een heleboel aannames en eigen invulling. Waar is dit goed voor? En wat is het doel van je in elkaar gezette artikel? Wil je sparren? Ga je zelf mee sparren dan want ontbreekt met regelmaat.... 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Dag Diesel, dag lieve vriend.
Och nee diesel. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Op visite gaan bij of visite krijgen van andere honden
            Op bezoek bij mij met een andere hond komen is lastig, moet het wel echt een bekende zijn. Op bezoek gaan gaat in de regel prima. Vind het wel zelf fijn dat beide honden elkaar al kennen voor er huis bezoekjes worden afgelegd.    Even wachten in de auto gaat prima, niet op hoeven bouwen was gewoon een geleidelijk proces denk ik. 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puber geen grens naar andere honden
          Hoe doe je het buiten bij andere honden tijdens het wandelen?    Wat voor uitlaatkleppen krijgt ze nog meer?   Persoonlijk zou ik een goede balans tussen spanning en ontspanning gaan zoeken voor haar.  Eventueel samen een sport gaan doen zodat jullie meer op elkaar ingespeeld raken.   Ik heb twee hele drukke honden, ieder op hun eigen manier. vandaar de twee bovenstaande vragen. Met de jaren is het minder geworden zolang er een goede balans tussen spanning en ontspanning is.
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puppy anti allergeen
" bij doodles (de kruisingen tussen een poedel en een ander willekeurig ras) kan wel degelijk verharen en wat voor een vacht type eruit komen is vaak een vraagteken.----------------- dat ligt er aan daarom zou de topic starter moeten kiezen voor een Aistralian Labradoodle of een Cobberdog   Als ik hem naar de trimmer breng ben ik hem bijna een dag kwijt en ongeveer 120 euro armer.------------- kan je ook zelf leren om je hond te trimmen. Bovendien vind ik Uw trimmer dan wel erg langzaam, bijna de hele dag herken ik niet hoor. De prijs is trouwens ook flink, koste hier 107 euro.   Ik raad aan om bij een aantal fokkers op bezoek te gaan en met de honden te knuffelen-------------- even knuffelen bij een fokker is iets heel anders dan 24/7 een hond in huis, het handigste zou zijn er een te logeren hebben voor een weekend ofzo, dat geeft een beter beeld.     " to We weten allemaal wat je van mij vindt to maar bedankt voor de opbouwend kritiek  ik zat stiekem al op je wachten 
honden page profiel Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus schreef in Puppy anti allergeen
          Wij hebben een grote poedel van nu inmiddels ruim 3 jaar. Poedels verharen niet, bij doodles (de kruisingen tussen een poedel en een ander willekeurig ras) kan wel degelijk verharen en wat voor een vacht type eruit komen is vaak een vraagteken.   Mensen zijn vaak allergisch voor de eiwitten/schilfers. Je schrijft over anti allergeen (dit bestaat overigens niet, maar wellicht bedoel je weinig verharende honden) Ik ga er voor het gemak vanuit dat er een ellergie in het spel is. Ik raad aan om bij een aantal fokkers op bezoek te gaan en met de honden te knuffelen en veel informatie over de vachtverzorging in te winnen. Zo krijg je een degelijk beeld wat er bij jouw en de allergie past.   Mijn poedel hoef ik bijna niet te borstelen maar ik werk hem elke 6 weken bij op de tafel en met regelmaat word hij gewassen enz. Mijn poedel ruik je niet, verhaart niet, heeft de nodige vacht verzorging nodig, neemt veel zand en takjes mee naar binnen. Als ik hem naar de trimmer breng ben ik hem bijna een dag kwijt en ongeveer 120 euro armer. Hou er dus rekening mee als je een hond naar de trimmer moet brengen dat je best wat geld kwijt bent. Ook is het erg lastig tegenwoordig om aan een trimmer te komen kmdat deze vaak al stampvol zitten.    Ik zie dat je verder niet meer reageerd in het topic. Hoop dat genoeg informatie hebt en ga alsjeblieft kijken bij goede fokkers die er verstand van hebben en niet naar een random kruising of pret nestje. Zeker met een allergie in huis moet je dat risico niet willen nemen. 
 

Vrienden van Eline

honden foto van Meisjeshonden foto van Chonden foto van ...honden foto van Petra, *Lily Jane*  & Jiphonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Astrid & Schumihonden foto van Yvonnehonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Kiki met Harley D. & Pampushonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Kimhonden foto van Nymeria

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^