HondenPage baasje Corrie

Over Corrie

honden foto van Corrie Ik ben Corrie, 25 jaar en samen met Erik het baasje van Dexter. Dexter is een Duitse Herder pup van 12 weken.
We hebben Dexter 4 weken geleden thuis mogen verwelkomen en genieten volop sindsdien! De eerste 3 weken waren we full time thuis en nu we weer aan het werk zijn passen mijn ouders overdag op Dexter. Zij zijn heel toevallig de baasjes van Dexters oma, Dana, en zij vinden het gelukkig geen probleem om overdag 2 hondjes te hebben. Gelukkig, want Dexter vindt het heerlijk om de hele dag bij Dana te zijn en wij zitten zonder ons zorgen te maken op het werk.
Dexter is nu 12 weken en kan al een kwartiertje netjes aan de lijn lopen. Soms is het nog wel heel lastig want buiten ziet Dexter altijd heel veel spannende dingen gebeuren en dan gaat hij gewoon midden op straat zitten zonder verder te willen lopen. Maar met een lekker hapje kunnen we hem toch verleiden weer een paar stapjes te zetten.
Met de zindelijkheidstraining gaat het heel goed. De eerste 2 weken waren heel lastig omdat hij zoveel kleine plasjes moest doen dat hij eigenlijk steeds in huis plaste. Maar dat gaat nu veel beter en hij plast keurig buiten op het gras!
We zijn nu 4 keer naar de puppycursus geweest en dat vindt Dexter heel erg leuk. Lekker gek doen met de andere hondjes en als we een heel lekker hapje bij ons hebben wil hij daar zijn kunstjes ook nog wel laten zien. Hij kan nu zit, af, wacht, blijf en negeer.

Update september 2011:
Dexter is inmiddels bijna een half jaar. Hij weegt al 25 kilo en lijkt echt al geen puppy meer. Vooral in huis en in de tuin gaat alles heel goed. Hij luistert dan prima en kan zichzelf goed vermaken. Hij drentelt het liefst de hele dag wat om ons heen.
Buiten op straat is het lastiger omdat hij nog zo aan de lijn trekt. Hij ziet overal hele leuke dingen en ruikt natuurlijk allemaal spannende luchtjes waardoor het niet goed lukt om op te letten en naast ons te lopen. Hier gaan we de komende tijd flink aan werken!

Krabbels aan Corrie

honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco schreef om 24 augustus om 15:47
Wauwie, wat een mooie pup! Onze Arco is nu bijna een jaar en de tijd vliegt zo ontzettend snel! Nog heel veel plezier ermee! Liefs, Valerie
honden page profiel IneIne schreef om 10 juli om 11:13
Mooi koppie zit erop! Heel veel plezier ermee. Onze hond is nu 13 maanden, was hard werken maar nu een schat van een hond.
honden page profiel Valerie &. ArcoValerie &. Arco schreef om 21 juni om 23:02
Wauw, wat een mooie pup! Hoe gaat het nu met hem? Lukt het trainen van zindelijkheid en andere dingen goed? Geniet van de pup, hij wordt zo snel groot. (Kijk naar mijn DH Arco, nu 9 maanden en al heel groot. :-) ) Liefs, Valerie
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 16 juni om 10:27
Wat is Dexter super cool en schattig pupje zeg!!
honden page profiel marijemarije schreef om 26 mei om 18:54
wat een mooie herder!! Hoe oud is ie??
honden page profiel Natascha en bonoNatascha en bono schreef om 20 mei om 16:36
een schitterend hondje die dexter;-)
honden page profiel CorrieCorrie schreef om 19 mei om 13:25
Dankje wel! Ik ben al heel trots op hem, hij ziet er schitterend uit en is al heel alert op alles om hem heen.
honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje schreef om 19 mei om 12:25
Wat een mooie pup echt gaaf hè zo'n herder mooi hoor.
honden page profiel EmmaEmma schreef om 19 mei om 12:14
wat een leuke pup!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Corrie heeft 227 ontvangen.

Berichten en online status
Corrie was voor het laatst online 12 jaar, 12 uur, 24 minuten, 48 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^