HondenPage baasje R&J

Wat schreven de vrienden van R&J op het forum

honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Heeft castratie nog zin?
Het zou ook een soort puberperiode kunnen zijn. Met de BB heb je die zeker met een reu 2 á 3 maal minimaal, de ene keer langer dan de andere keer. En het enige wat helpt is ze zeer kort naast je te houden, Halti gebruik helpt, en te corrigeren op hun agressieve (voor jou dan) gedrag. Vaak is het voor de hond angst en niet weten hoe met de situatie om te gaan. Dan maar agressief gedrag laten zien en de andere hond laat je met rust. Of castratie helpt is zeer de vraag, daarmee verander je gedrag niet. Ik zou echt aanraden, neem Halti, hou je hond naast je en corrigeer als nodig. Meestal lukt het met de Halti zeer goed om ze kort te houden en te laten leren dat normaal gedrag, dus niet agressief reageren, ze meer vrijheid opleverde. Dit doe je door ze meer lijnruimte te geven. Succes met dit probleem. Mocht niets helpen zou wellicht chemische castratie een optie zijn om te zien wat het resultaat van werkelijke castratie op levert.
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Hoe lang duurt de periode "niet mee willen lopen"
Bij de één duurt het langer dan bij de ander. Maar het komt zeker goed hoor. En weet je wat daar het leukste van is, als ze ruim een half jaar weet je je dat niet eens meer te herinneren. Komt echt goed, let niet zo op de tijd, des te meer jij zenuwachtig er door wordt des te langer het vaak duurt. Ik weet nog goed dat dat Odie bijna het eerste jaar niet buiten de tuin poepte, totdat ik dacht, nou ja, dan laat ook maar, het was vaste poep dus zo'n probleem om op te ruimen was het niet. En vanaf dat moment poepte hij buiten de tuin. Komt goed, zeker weten!!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Weet je Noëlla, bij Cobus had ik het gevoel dat hij mij hielp!! Hoe idioot dan ook, want leg maar eens aan mensen uit dat een hond jou vanaf pup zijn helpt om jezelf weer goed terug te vinden. Ik kan en mag niet zeggen minder van Odie, Aigo of Epke te houden, zeker niet!!! Maar wel gewoon anders, Cobus voelde mij voor ik het zelf in de gaten had en andersom ook................. Ook de manier waarop hij gestorven is, is zeer bijzonder, zijn kop tussen de stoelen in de auto steken, kusjes krijgen en zeggen hoeveel ik van hem hou, toen en altijd, hem aaien en hopen............ Terwijl ik ervoor al wist dat hij de IC in UMC niet zou halen. Toch was ons afscheid zo super mooi, en lief en eigenlijk omgeven in een wolk van intense liefde voor elkaar!!! Cobus is en was een meer dan super de super hond waar ik dagelijks even aan denk. Hoe blij ik ook ben met reu Epke, zo verschillend zijn ze gelukkig ook. En ach, mijn mopsenkindjes horen ook gewoon bij mij, voor nu en altijd. Dank je Cobus voor alle prachtige herinneringen en nog honderdduizend dingen en momenten meer............... Tot straks, ook al duurt het nog even, jij wacht op mij en ik op jou, love you, Carol
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in tijd om een nieuwe bench te kopen? (met foto!)
Mijn twee mopsen schatten slapen in de nacht in de bench, bench maat 2, dat gaat prima hoor. En in de nacht moeten ze slapen en aangezien ze KVV te eten krijgen hoeven ze rond deze tijd in het jaar ook zeker geen drinken in de nacht. Ze gaan laat naar buiten, kunnen dan nog iets drinken en gaan er ook weer vroeg uit, rond 8 uur. De reden waarom ze in de bench blijven is dat Epke, de BB pup van 8,5 maand, kan er met een jaar bijna niet meer in, in zijn bench. En dat terwijl het de grootste is, totdat Epke volwassen is laat ik de mopsen zeker slapen in de bench, vaak draai ik nachtdienst en ook door een onschuldig spel zou het mis kunnen gaan met de mopsen. Dus om risico te vermijden mag Epke vrij binnenkort buiten de bench slapen maar blijven de mopsen in de bench slapen. Wat ze heerlijk vinden trouwens................
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Cobusje, mijn allerliefste Soms, ineens, overdonderd mij dat enorme rotgevoel, er is nog geen dag dat ik niet aan je denk, en ergens 'daar boven' weet jij ook wel wat ik bedoel, terwijl ik nu heel veel liefde aan Epke schenk. Maar jij was voor mij zo veel meer, uitleggen kan ik het niet, begrijp mijzelf ook niet elke keer, het doet alleen zo veel verdriet. Jij gaf mij zo enorm veel en ik jou, je bracht mij mezelf terug, misschien is dat de reden dat ik nog zo veel van je hou, alleen ging je snel weer weg, veel en veel te vlug. Lieve, lieve, lieve schat, als ik je terug kon halen had ik het allang gedaan, wat het mij dan ook gekost had, ik mis je zo, en kan dat soms even niet aan...... Mijn allerliefste Cobusje, ik mis jou rust en steun en optimale tevredenheid, blijf daar op mij wachten, ik wil je niet kwijt, ik hoop je zo snel als mogelijk weer te zien, om samen verder te gaan naar onze plek daar ergens misschien....... Terwijl mijn gevoel voor Epke ook steeds dieper ligt, we komen steeds meer en vaker op één lijn, maar gelukkig is Epke ook zo anders van karakter dan Cobus, Epke is mijn liefie, en voor een hele lange tijd hoop ik!!! Ook Epke is zeer bijzonder, ik leer van hem en hij veel van mij...............
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Verkleinwoordjes gebruiken is vermenselijken.
Hahaha, erg grappig met verkleinwoorden vermenselijk jij je hond??   dan is er bij mij toch ook aardig wat mis, ik verklein namelijk vaak dingen die mij zeer dierbaar zijn of waar hoog gemak voor de basis behoefte voldaan wordt. Lastige uitleg....... Goed, vanuit mijn werk ga ik dus met mijn autootje naar mijn huisje. Terwijl mijn huis bv 180 vierkante meters heeft dus zo piepklein is het niet.    Met etc mijn honden schatten verklein ik inderdaad ook, nu zou dat kunnen met de 2 mopsen omdat deze gewoon klein zijn en je ze dus lief kunt verkleinen. Maar dan komt het volgende, ook bij Epke mijn boerboel reu schat van nu 8 maanden oud en 59 KG verklein ik regelmatig de tekst welke vooral op Facebook geplaatst wordt. Ik zie er niets verkeerd aan, daarbij praat ik veel tegen mijn honden, hele verhalen hebben we onderweg buiten en ook soms in de verklein vorm. Ik zie mijn honden wellicht wel deels menselijk, mijn leven is op hun ingesteld en dat bevalt mij uitstekend. De relatie die nu aan het begin staat met bv Epke is de beste relatie die je maar kunt hebben.  Sorry, maar daar komen mannen niet eens dicht bij in de buurt. En of het vermenselijking is van mijn honden, het zal mij een zorg zijn, als ze maar gelukkig zijn samen met mij in onze super situatie............. Want hoe vermenselijkt dan ook, kan ws niet eens zoveel om een man geven als ik nu om mijn honden doe........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Welk aangepast gezegde/ spreekwoord is van toepassing op jouw hond?
Aan ieder begin zit ook een eind, dus zorg voor een prachtige tussentijd Dat zegt mij veel over de levens van mijn honden, en ik probeer zo veel mogelijk te genieten van die tussentijd...............
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Wat super lief!!!!!! Dank je wel Willemijn........... Veel liefs, Carol Odie, Aigo en Epke
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Nu woont Epke bij mij, een boerboel reu van dezelfde moeder als Cobus had, dit nadat ik van de spoedarts uit Utrecht had gehoord dat Cobus helaas een bacterie in zijn linker voorpoot opgelopen had die bij honden helaas altijd dodelijk is. Epke was al 'gereserveerd' door een nieuwe eigenaar maar deze zei vlak voordat hij opgehaald kon worden af. Misschien omdat Epke aan het eind van zijn staart een knikje heeft en 1 bal nog niet is ingedaald wat ws ook nooit zal gebeuren. Maar dat is voor mij niet zo van belang, het karakter vind ik belangrijker. En Epke helpt mij nu op zijn wijze enorm goed om het verdriet te verwerken. Want verdrietig over het overlijden van Cobus ben ik nog steeds, maar dat zal echt wel slijten............. Voor Cobus: If tears could built a stairway and memories a lane, I would walk right up to heaven and bring you back to me again. I will forever love you...........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in mag de hond niet uitlaten ( tips)
Gebruik een halti voor de tijd dat jou hond echt niet mag trekken, werkt perfect hoor. Je kunt nu nog even oefenen daarmee en dan gebruiken in die periode. Een halti heeft al veel boerboel eigenaren geholpen als hun hond toch wat lastig was ivm zijn gewicht en omvang. Ik heb zelf thuis ook de halti liggen van small naar medium en large voor mijn BB pup Epke die nu 14 weken is. Als hij teveel gaat trekken neem ik direct de halti. Hij weegt nu namelijk toch al ruim 17 KG en daar komt iedere week aardig bij. Dus ik raad je de halti aan, is veel makkelijker dan de Gentle leader. Succes, Carol en haar hondenroedel
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Boerboels Zouden boerboels altijd 'de zon' in je leven laten schijnen? mopsen doen ook 'de zon' maar tegelijk met ernstig bewolkt, plus daarbij de regen die soms over je heen kolkt, echt waar, BB's kunnen je zorgen door er te zijn laten verdwijnen. Geduld voor Femke, de BB teef, die bij mij komt wonen, en ondanks dat ik haar nog helemaal niet echt ken, weet ik nu al zeker dat zij goed aan mij en ik aan haar wen, en dat zij zorgt voor het waar maken van mijn BB dromen. Mijn dromen zijn heel gewoon, fijn samen en lekkere rust, samen veel dingen doen en er altijd zijn voor elkaar, in dichtvorm over een hond klinkt dat misschien een beetje raar, en daar ben ik mij dan ook echt wel van bewust. Maar dat geeft helemaal niet, zit er zóóóóó veel ruimte in mijn hart voor jou, dat ik nu al weet hoeveel ik van je hou. terwijl mijn hart nu nog wel overstroomd van verdriet Cobus, jij blijft daar bij de regenboogbrug wachten op mij, en helpt mij met Femke als ik het even niet weet, ik zal je nooit vergeten mijn lieve schat, en altijd heel erg veel van je blijven houden!! Love you always forever, Carol Het is nu bijna, het was begin van de avond, om 19:20 uur, dat hij overleed, 4 weken geleden............
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Klopt, er is een uitgebreide sectie verricht bij Cobus waarvan de uitslag tussen de 6 en 8 weken kan duren. Maar ik ga straks wel weer bellen omdat naar mijn idee de uitslag van de cosmetische sectie al wel binnen moet zijn. Daar hoop ik ook erg op............. Misschien voel ik mij dan iets minder schuldig, hoop het maar. Nu klein rondje lopen met de mopsen meer niet, is toch wat te warm voor ze.
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Mijn Cobusje, Ik mis je nog vreselijk, elke dag weer, de mopsen doen hun best maar de tranen blijven iedere dag wel weer een keer komen. Alle herinneringen aan jou zijn zo fijn........... Het is nu 3 weken geleden dat je bent gecremeerd, zo'n raar idee, het blijft onwerkelijk, terwijl jou urn in mijn kast staat. Zo veel als ik van jou heb gehouden heb ik nog nooit van iemand of één van mijn eerdere honden gehouden. En met dat komt ook het schuldgevoel, wat heb ik gemist........... Wat had ik moeten zien wat ik niet gezien heb? Had ik moeten aandringen dat je in Utrecht zou blijven die woensdag? Terwijl ik je ook zo dankbaar ben dat jij, na het echt afscheid nemen van mij in de auto, zelf bent ingeslapen. Maar daarna komt de waarom...... Ga deze week weer verder met het maken van de foto collages, en ik kijk uit naar Femke, de BB teef van de Boerboelhoeve die bij mij mag komen wonen. Maar feit blijft dat ik jou nog vreselijk mis!!!!! Tot straks lieve schat, over een hele lange tijd kom ik jou weer ophalen, ik zal je nooit vergeten, en kijk uit naar onze dag weer samen op de regenboogbrug, love You always forever, C
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Bamse, verslag uit utrecht.
Hahahaha, nu allemaal goede reactie's!! En waar we het telefonisch al over hadden, komt goed!! Alle dingen waarvan je denkt mnnnn, daar lees je lekker over heen....... Fijn dat je met deze prognose weer lekker positief verder kunt, morgen nog even wat rustig aan doen, voor Bamse en jezelf, en dan hopen dat we samen de tijd kunnen versnellen. Dit zou voor Bamse en jou beter zijn omdat wachten doodgewoon nooit leuk is. Daarbij ben ik ook zo eerlijk, maar dat weet jij zo langzamerhand wel van mij, dat ik ook voor mijzelf de tijd wil versnellen. Des te eerder komt Femke bij mij wonen!! Samen natuurlijk met Odie & Aigo maar dat is een heel ander verhaal. Lieve schat, we hebben morgen weer contact, en ik ben super blij voor jou en die lieve Bamse....... Nu moet ik wat gaan doen, zit toch op mijn werk!! Veel liefs en een extra hondenknuffel.......
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Hé, hé, jij snapt wat ik bedoel...... Laten we dat doen, super goed idee!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Ik begin hier beetje boos over te worden. Natuurlijk kan Willemijn dat zelf, even op slot laten zetten, maar snap jij niet dat het soms zo kan zijn dat je 'over je grenzen heen aan het gaan bent' en je dan alleen terug wilt trekken........ Niet alles hoeft altijd uitgebreid uitgelegd te worden waardoor, waarvoor...... Voor een hoop hier moeilijk merk ik, maar ik deel mijn bezorgdheid over Bamse en over Willemijn en telefonisch weet ik dat ze gewoon 'even die rust' nodig heeft. En zo nodig dat elke handeling 'te veel' is. Laat dat dan, en neem eens gewoon wat aan zonder dat weer uit te willen zoeken........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Willemijn kan super voor zichzelf zorgen op dit forum, maar soms lukt het niet om mensen hier duidelijk te maken dat je aan 'je grens' zit en dat je alles weet wat je op dat moment wilt weten. En omdat ik doodgewoon veel harder ben en maling heb aan wat jullie van mij vinden kan ik makkelijker harder duidelijk maken dat het even genoeg is nu voor Willemijn. Wees blij dat ze zo veel op HP zit en lukte goede adviezen kan geven over van alles en nog wat maar begrijp ook dat het nu even aan haar is om alleen dat te doen wat ze wil doen zonder allerlei, goedbedoelde maar nu verkeerde, adviezen. Nogmaals, Willemijn is een schat van een vriendin die ik altijd zal steunen in welk besluit over welke medicatie dan ook zij zelf neemt. En mijn kennis geef ik ook alleen als ze dat zelf wil, als ik die kennis dan heb............... Ik leef, net zoals heel veel van jullie, enorm met haar mee, maar ga geen 'doktertje' lopen spelen met allerlei adviezen die je dan niet moet zeggen of plaatsen.............. Laat het nu even met rust aub, alvast bedankt!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Natuurlijk maken mensen fouten, ook ik heb wel eens iemand met het verkeerde middel (medicatie) 'plat gespoten'. Maar daar gaat het nu niet om, snap jij dat niet??? Anders zou ik mij met al jou kennis direct aanmelden bij de universiteit, wie weet, je zou zoals jij aangeeft wellicht professor kunnen zijn. Welke vooropleiding heb jij gedaan? Ik hoop toch wel het Gym of Atheneum!! Ik overigens wel, het gymnasium dan maar dat doet er hier niet toe... Geef Willemijn tot morgen avond aub even rust, en veroordeel morgen zeker niet wat ze heeft besloten of wat ze gaat doen maar sta achter haar. Zo bied je steun!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Daar zal in dan vannacht eens met de patiënt over praten, hahahaha, terwijl ik als nachthoofd beslissingen hoor te nemen gebaseerd op mijn kennis die soms niet zo leuk zijn. En dat we soms zeggen het fijn te vinden dat patiënten zo goed op de hoogte zijn en zo veel kennis hebben is om dat gesprek 'netjes' af te kunnen kappen. Kom op zeg, geloof je nu werkelijk dat die universitaire opleidingen van jaren niet voldoende zijn zodat je nog moet leren van je patiënten terwijl je als arts of specialist werkt?? Natuurlijk niet, Co. Assistenten leren nog en kunnen wat hebben aan verhalen van patiënten. Verder houd het echt op. Fijne avond allemaal en bedankt voor jullie medewerking, tenminste diegene die dat ook doen.......
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Als laatste keer, jullie adviezen zo lief bedoeld maar jullie zijn daar niet voor opgeleid. Hoe zou je het vinden als jou hartchirurg ineens alleen EHBO heeft gedaan en verder veel heeft gehoord en adviezen heeft gekregen van buurvrouwen terwijl jij daar ligt met een zeer slecht functionerend hart. Zou je dan alle buurvrouw adviezen zo op prijs stellen die 'mee denken' hoe je dood gaat omdat die specialist in kwestie dus zijn/haar kennis uit de Margriet en Libelle heeft gehaald???
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Ik zeg dit niet voor niets, heb net uitgebreid met Willemijn gesproken en ze waardeerd echt de lieve aandacht maar is alle 'goed bedoelde adviezen even zat'. Is het nu zo moeilijk om even haar die pauze te geven.........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Goh Rita, welke universitaire studie heb jij gedaan? Ben jij arts of specialist? En waarin dan? Hou het dan bij de patiënten die bij jou komen met hulp vragen, dat doe ik ook, en zo hoort het ook!!!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Als jullie nu allemaal met alle goede bedoelingen etc etc en al jullie wetenschap over...... dat even op pauze zouden willen zetten en Willemijn even rust willen geven. Ze heeft het momenteel al moeilijk genoeg en haar rust nu even echt nodig. Dus zou ik jullie willen vragen om mijn hele goede en super lieve vriendin nu even de rust te geven die ze zo hard nodig heeft. Morgenavond vervolg lijkt mij het beste plan. Dus even stoppen met reactie's aub, doe het ook een beetje voor mij..... Alvast bedankt!!
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Mocht slapen niet lukken, je weet mijn nummer...........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Zorgen om Bamse .
Ten eerste, je doet niets verkeerd, kom op zeg, jij doet er zeker eerder meer voor ook qua observatie dan te weinig waardoor geen compleet beeld ontstaat. En je weet het, heb de hoofdprijs niet gewonnen maar nog wel wat ruimte. Denk er over na, als jij denkt dat het om stomme kleine, voor mij dan paar honderd, bedragen gaat komen we daar zeker uit. Ik hoop op een miraculous night off sleep for Bamse zodat ze wakker zal worden en ontdekt dat ze bij a niets meer heeft................. How noes, ferry tales kom out............ Veel liefs, Carol
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Op de één of andere manier heb ik iets hier fout gedaan, mijn gedachten gaan nog teveel van het één in het ander zonder verband.........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Dank jullie allemaal voor de steun! Maar ik kan het nog niet bevatten hoor, mijn allerliefste hond die ik ooit gehad heb en dan zo........ Gister in de auto, om 18:00 uur dacht ik, dit gaat niet goed, we moeten naar de IC in Utrecht. Maar voor dat je daar naar toe kunt eerste naar een DA voor een verwijzing, deze zei ook direct, in de auto en zo snel mogelijk naar Utrecht. Dat gedaan maar in de auto ging het niet goed, hij ging staan, probeerde te gaan zitten of liggen maar dat lukte niet. Hij was erg onrustig, tot Soesterberg, daar ging hij met zijn kop tussen de voorleuningen en heb ik hem even geaaid. Gezegd dat het wel goed komt met die hoop ook en hij ging liggen, plat en was dood. Ik zei nog tegen mijn ex van toch sneller rijden je weet het nooit, maar het had geen zin meer......... Gelukkig kon ik goed afscheid van hem nemen, omdat ik een uitgebreide autopsie wilde wilde ik ook dat zijn ziel al snel naar het volgende diversum zou gaan, ik heb hem heel erg veel gekust en van alles gezegd, zeker dat ik hem weer zou zien op de regenboogbrug maar dat dit wel even kon duren dus dat hij geduld moest hebben daar. Ik heb hem ook verteld hoeveel ik van hem gehouden heb en nog steeds, altijd zal blijven doen. Maar belangrijk vond ik dat zijn ziel snel verder ging en ik hoop daarin geslaagd te zijn! Neemt niet weg dat ik deze dag alleen maar heb gehuild en hem zoooooo mis. Mijn leven mist zo..'n groot deel. Hij heeft mij zo veel geleerd en was altijd lief!!! Lieve, lieve, Cobus, je bent en blijft maar allergrootste schat.......... altijd!!!! Ik mis jou zo maar hoop dat jij het nu naar je zin heb waar je bent, dat idee maakt het wat dragelijker voor mij Je zit voor altijd zo diep in mijn hart, dat ik nooit meer zonder jou kan. Dag lieverd....................hou heel veel van je, voor nu en altijd
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Cobus had gewild dat ik 'niet in zou storten' maar toch......... Probeer mijn leven weer een beetje op orde te krijgen maar heb vandaag koeken in koelkast gezet en melk in de kast na de boodschappen. Ik weet dat Cobus het vreselijk zou vinden als hij zou weten hoeveel pijn ik nu nog heb, dus doe ik mijn best, maar met het gevoel dat er een stuk uit mijn hart is gesneden...... Hij heeft mij zo veel gegeven, en zo veel geleerd, hij was mijn rust na een lastige werk nacht en zo nog honderdduizend dingen meer. Ik ben nog nooit boos op hem geweest omdat het niet hoefde, Cobus was mijn droom hond die nu op mij wacht op de regenboogbrug. Daar haal ik hem op, over een hele tijd, en gaan we samen verder. Over 5 of 6 weken komt Femke, een BB teef pup bij mij wonen, Cobus vond dit ook goed en gaat mij mee helpen met vrouwen dingen. Ik heb nog nooit een teef bij mij in huis woonachtig gehad, maar met zijn hulp komt het goed. En mijn allergrootste, allerliefste schat van de hele wereld gaat mij helpen..........
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Cobus, ik hoop zóóóóó dat je nu aan het spelen bent op de regenboogbrug. Met mij gaat het nog niet zo goed, maar dat komt wel, daar hoef jij je niet rot door te voelen. Wij hielden zo veel van elkaar dat ik alles voor je had gedaan en jij voor mij. Maar lieverd maak je geen zorgen om mij hoor, het komt echt wel weer goed...... Ook Odie & Aigo missen jou gigantisch, maar dat is niet jou schuld hoor, jij was gewoon zo'n kanjer, mijn super schat. Nou lieverd, er komt wel een BB teefje bij ons, Odie, Aigo en ik wonen maar ze komt ergens anders vandaan. Dat voelt veel beter......... Kus, And I love you forever, Carol
honden page profiel Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6) schreef in Cobus.
Cobus Mijn allerliefste, allergrootste vriend, wat was er toch met jou mis, je zit in mijn hoofd, en ik denk en gis, maar wat er gebeurde had je nooit verdiend. Jij blijft mijn ventje, mijn maatje, alleen niet meer zo dichtbij, ergens in de wolken, voor jou vrij, en als Femke komt vult ze niet jou gaatje. Hoeveel ik van haar ga houden, mijn liefde voor jou die blijft, voor eerst, en nu, en altijd, heb het goed op de regenboogbrug, tot straks, mijn lieve schat, Love You Forever....... Carol Het helpt mij om het een beetje van mij af te schrijven........
 

Vrienden van R&J

honden foto van Bertien & Sennahonden foto van Carol, Odie, Aigo en Epke (Cobus RIP 27-6)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^