HondenPage baasje inge

Over inge

honden foto van inge Hallo, ik ben Inge, 46 jaar en in het bezit van 4 honden, Ik kan niet tegen dierenleed, maar nu moet ik echt ophouden want het brengt natuurlijk ook een hoop werk en kosten met zich mee, 2 van de 4 honden komen uit een spaans dierenasiel/opvang. Nou daar hoef je als hond ook niet blij te zijn als je daar zit, natuurlijk was het leven voor de beestjes buiten het asiel nog erger en ze doen natuurlijk hun stinkende best, maar het blijft allemaal treurig. Ik het deze honden geadopteerd en kreeg ze broodmager,vlooien, ontstoken oren enz.Maar goed. Leuk is dat je ze een beter leven kan geven, en dat is goed gelukt. Ze zien er nu mooi en gezond uit.
En zijn dankbaar en blij, dat geeft een goed gevoel. Ik moet er nu alleen voor zorgen dat ik niet op sites terechtkom waar ik dierenleed tegenkom. Haha.Want zo is het genoeg.

Krabbels aan inge

honden page profiel ingeinge schreef om 18 januari om 20:40
Beste mensen, Ik ben nieuw op de site, ik heb 4 honden, waarvan 2 uit een spaansasiel. Heeft iemand enig idee wat voor kruising de hond op de profielfoto is? Geadopteerd uit Spanje. Is nu 9 maanden en groot, ongeveer 70 cm hoog. Heeft grote bruine ogen, en een lang lijf. Het is een hele lieve hond.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

inge heeft 37 ontvangen.

Berichten en online status
inge was voor het laatst online 12 jaar, 9 uur, 34 minuten, 56 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^