HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Appie en de tibbies is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Appie en de tibbies een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Appie en de tibbies

Wij fokken af en toe een nestje van dit mooie ras voor serieuze liefhebbers. Het karakter is voor ons belangrijker dan de showresultaten. Onze honden hebben een grote speelweide en leven verder samen met ons in huis. Zo rond de zes weken worden de pups gechipt door de Raad van Beheer, en gaan ze naar de dierenarts voor de 1e enting. De pups krijgen een stamboom mee van de Raad van Beheer, een dierenpaspoort met daarin de gezondheidsverklaring. Ze zijn getest op PRA/Cataract (ogentest) Als de pups ons gaan verlaten krijgt u mee: Een koopcontract met garantie, voor u en ons.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'v. d. Oale Zandkoel'n' of bekijk alle Tibetaanse Spaniel fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^