HondenPage baasje Yvonne en de Iertjes.

Wat schreven de vrienden van Yvonne en de Iertjes. op het forum

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Supplement bij gewrichtsklachten?
Hallo HP'ers, Het is inmiddels een flinke tijd geleden dat ik hier iets gepost heb, maar ik wil graag naar jullie ervaringen vragen. Yuna, onze Newfoundlander, is inmiddels 10 jaar oud en we gaan steeds meer zien dat ouderdom met gebreken komt... zo heeft ze de laatste periode veel moeite met opstaan, waardoor we het vermoeden hebben dat er sprake is van (enige mate van) artrose. We gaan binnenkort met haar naar de dierenarts en gaan daar ook om advies vragen, maar ik wil op voorhand zelf al wat onderzoek gedaan hebben. Ik ben aan het kijken of ik Yuna misschien kan ondersteunen door een supplement toe te voegen aan haar voeding. Echter is er zoveel op de markt waarvan beweerd wordt dat het kan helpen bij gewrichts/artrose-klachten, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Met Primeval Gelatinaat zijn we enigszins bekend, maar mijn oog is ook gevallen op Excellent Dog Mobility Plus. Hebben jullie ervaringen met deze producten? Of zouden jullie misschien nog een ander supplement aanbevelen? Alvast bedankt!
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Beer in de Ardennen
Ondanks het sahaaie kasteel heb je verder dus een geslaagde vakantie gehad en er zijn leuke foto's van je gemaakt!  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum
" Haha kunnen ze samen een modderbad nemen  " chayenne & dolcinea  Samen meer en veel plezier!! 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum

honden page profiel AnitaAnita schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum
Bij mij is Matchy daar ook van overtuigd, voor haar geen Oil of Olaz of Nivea.    
honden page profiel AnitaAnita schreef in foto's HP wandeling Venlo - rest van de foto's
Leuk zeg en wat een mooie foto's! 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Ik stel voor dolcinea : dolcinea’s forum
Wat zag ze er heeeerlijk uit na haar modderbad!   Zij weet wat goed voor haar huid is... 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Sam Samcafe 3
Wat een leuke foto's van Sam!  Fijn dat hij zo is opeknapt en nu blij de wereld inkijkt...  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Volgtopic: Norbu, de Tibetaanse mastiff | Foto update
Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren samen toegewenst!  Mooie foto's van je knapperd hoor...  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Aahh zo lief...
" Nou niet alleen de Podenco hoor stelletje opscheppers. Wij hebben hier toevallig een aso Am. Stafford die óók zijn snuit achter je rug legt (alleen is wat dikker is) en vreselijk gek op kroelen is, ik bedoel maar!  " Didy Ha ha, ik zat écht al te wachten op de eerste die toe zou happen, jij dus... Met het schrijven dat het typisch voor Podjes is dat ze lichaamscontact fijn vinden, heb ik niet geschreven dat andere rassen dat niet willen.  Ik heb een kruising Engelse Stafford gehad en die lag ook erg graag bij mij.  (kroelen vind ik iets heel anders trouwens) Met contact liggen bij Podjes bedoel ik echt dus het koppie op of in je hand, pootje op je arm of de neus in je knieholte. Maar het is zeker niet voorbehouden aan alleen maar Podenco's (mixen).    Dit was Spike met mijn man, hij computerde ook graag. ; - DEn nog een vooraanzicht. 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Aahh zo lief...
" Ja ik snap het helemaal, Sam kan het ook zolang volhouden, ik zit of lig soms zo ongemakkelijk, krijg er kramp van, maar het is zo lief. Ik vraag me ook vaak af, waarom vind hij dit zo fijn, veiligheid?? " yooop Een hond kan/zal dit doen omdat die aanhankelijk is en zich graag veilig voelt.Maar ik zag je profielfoto en dacht al dat Sam een Podencomix is. Lichaamscontact is wel typisch iets voor Podenco's... :-)Ik zit op een Podenco fb-site en daar zie je het heel veel voorbij komen. Jocey heeft ook een tijd gehad dat ze graag half achter onze ruggen lag. Dan wurmde ze haar snoetje tussen de bank en onze rug, ook al kreeg ze dan moeilijk adem. 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Aahh zo lief...
Ja Yooop, het is ook niet lang vol te houden. Ik zei de gek blijf nog lang zitten in deze onHANDige houding.   Maar ja ik wil haar niet wakker maken en vind het zo lief om naar te kijken...   
honden page profiel AnitaAnita schreef in Aahh zo lief...
Na Jocey lekker en vooral laaaang geaaid te hebben, valt ze vertrouwd op mijn hand in slaap. Na ongeveer een half uurtje werd ze wakker, omdat ze in haar slaap wild met haar hoofd schudde. Mijn hand/arm was ondertussen wel aan het slapen, dus dat vond ik wel fijn.    
honden page profiel AnitaAnita schreef in Gijs op vakantie....
Die Gijs boft maar, mee op zo'n mooie vakantie!  Leuke foto's hoor van het mooie Limburgse landschap...  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Weet iemand hoe dit kan
Ik sluit mij aan bij de eerdere reacties, even afwachten dus... 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Hieperdepiep Hoera Abu
Gefeliciteerd en nog vele jaren erbij gewenst!
honden page profiel AnitaAnita schreef in De avonturen van colin
Wat een leuk snoetje heeft hij en slim om IN de voerbak te gaan staan. ; - D  
honden page profiel AnitaAnita schreef in Black wandelt bij Old Putten
Leuke foto's hoor en een mooie omgeving!
honden page profiel AnitaAnita schreef in Wat zeg je nou vrouwtje?? (met foto)
Jocey was gisteren extra alert tijdens de wandelingen, maar ze heeft de paashaas niet gespot.  Toch houdt ze nu wel de optie open, dat de paashaas misschien toch bestaat... 
honden page profiel AnitaAnita schreef in Wat zeg je nou vrouwtje?? (met foto)
Vrouwtje zegt dat hij dan waarschijnlijk al jaren de Achterhoek overslaat en maar weer eens snel naar het oosten van het land moet komen! Maar fijn dat hij toch wel bestaat, nu kan ik met een gerust hartje gaan slapen!!
honden page profiel AnitaAnita schreef in Wat zeg je nou vrouwtje?? (met foto)
WAT zeg je nou? De paashaas bestaat niet??         
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Wat voor honden hebben jullie?:)
Kruising tussen een rottweiler en een bordeaux dog
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
Wauw wat een prachtbeest was Sjef zeg. En wat erg dat jullie hem zo vroeg moeten hebben laten gaan. Hopelijk mogen wij wat langer van Tank genieten.
honden page profiel AnitaAnita schreef in Zijn er nog liefhebbers voor Jocey's yogacluppie?
Kijk aan, Indy en Puck kunnen al goed stretchen, dat is al heel wat waard hoor! TOP!!    Leuke foto van Joep zeg!! Hij kan het al goed...    Naomi, ook leuke foto's van Puck hoor! Leuk die met die tandjes, dat vind ik bij Jocey ook leuk om te zien. En die met dat koppie omlaag liggen is best gek, zou ik eerder echt wel gek gevonden hebben, maar ik ben het nu door Jocey gewend.  Laaaaaaaaaaaange nek he?! Heeft ze al zo'n lange nek, zo wordt hij alleen maar meer opgerekt...  
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
" Je kunt beide rassen wel wat terugzien , zo op die foto. Bijzonder pittige combinatie lijkt me...... Flinke jongen zal ik maar zeggen. Ga je er mee naar cursus oid? "Coby & Wanda en Mathilde  Ja klopt je ziet echt beide rassen erin terug. Hij is inderdaad lekker groot en pittig valt wel mee zolang je maar consequent bent. Nee ga niet naar cursus met hem ben zelf bezig met trainen.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Rottweiler x bordeaux dog
Dank je wel. Maar alleen mijn profiel foto is Tank. De hond in mijn album is Spike dat was een kruising tussen een rottweiler en een Duitse herder.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Kind en hond, laat jij jouw kind met hond lopen?
Hier mogen de kinderen niet met de hond lopen. Maar me zoontjes zijn 4 en 5 jaar en we hebben een grote hond dus het kan gewoon echt niet.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
" och wat sneu voor die vrouw, wel een hele geruststelling voor haar dat hij goed terechtgekomen is. Komt wel goed met die opvoeding als hij eenmaal goed gesettled is "Dobry  Ja inderdaad heel sneu maar hij is inderdaad goed terecht gekomen. En komt idd goed we zijn nu al lekker met hem bezig. En hij is super lief voor mijn zoontjes dus dan vind ik het trainen en opvoeden niet zo erg.
honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank schreef in Opnieuw voorstellen
" welkom terug, heel veel sterkte nog met het verlies van Spike     Wel fijn dat julle nu Tank hebben, heel veel geluk en plezier met hem. Wat is zijn achtergrond, is daar iets van bekend? "Dobry  Dank je wel. Wij weten zijn achtergrond. Hij is van een vrouw geweest die heeft reuma dus kan de hond niet meer verzorgen. Heeft nog wel wat opvoeding en training nodig maar daar zijn ze al mee bezig
 

Vrienden van Yvonne en de Iertjes.

honden foto van ashahonden foto van Anitahonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van isabelle honden foto van Betina van der Zandenhonden foto van dorine honden foto van ...honden foto van kathleen honden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van corrie koopmanhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Cel, Jacko, Louis en Poeshonden foto van veroniquehonden foto van Kitty  & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*• honden foto van marionhonden foto van Samantha & Athoshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van perros del fiestahonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Thara honden foto van carla en cyrahonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van andrahonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Claudia & Tankhonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Irene Emma. honden foto van  honden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Jana & Romi honden foto van Ilse & Livvyhonden foto van silke & woody honden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Lady,,,Melissa,,,Roccohonden foto van xxxhonden foto van Ramona & Sanko & Lailahonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Astrid honden foto van Celine & Yacko honden foto van Nikita & Dames honden foto van Evahonden foto van Jacq en Fairhonden foto van Syl en de 2 J-tjeshonden foto van Roos' & Max'honden foto van MaSpi///honden foto van Judith en Sammiehonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Marxdorfer Wolfhondhonden foto van Tomhonden foto van SONJA honden foto van Sam_xXhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Binti

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^