HondenPage baasje dogiedog

Wat schreven de vrienden van dogiedog op het forum

honden page profiel TollerToller schreef in hoe leer ik nee?
Ga naar een goede hondenschool (quibus bv) daar kunnen ze zowel jou als de hond aanleren wat nee is!
honden page profiel TollerToller schreef in eindelijk is mijn toller pupje geboren !!!!!!!!!!!!!!!!!
Leuk zeg! Lang he dat wachten...?!
honden page profiel TollerToller schreef in welk ras bij onze australian shepherd?
Nova Scotia Duck Tolling Retriever? Zijn wel 'werkhonden' maar passen verder goed bij je beschrijving!
honden page profiel TollerToller schreef in Bijten in spullen
Zorgen dat ze nergens bij kan waar ze niet op mag kauwen (in de bench stoppen dus). Daarnaast genoeg spullen aanbieden waar ze wel op mag kauwen..
honden page profiel TollerToller schreef in Binnen/buiten
Is ook een beetje raseigen volgens mij. Buiten druk, binnen rustig. Heeft inderdaad met prikkels te maken, maar lijkt me niet slecht toch?
honden page profiel TollerToller schreef in rhinoscopie
Heb jij het inmiddels laten doen? Wat is er uit gekomen? Onze hond moet het zometeen ondergaan..
honden page profiel TollerToller schreef in Lilly sloopt veel.
Hoe lang heb je haar al? Misschien is het aanschaffen van een bench geen verkeerd idee? Naast veel uitlaten is het uitdagen van de geest ook belangrijk. Wanneer je denkspelletjes met een hond doet verveeld deze zich minder en is er kans dat de meubels met rust worden gelaten.. Daarnaast is het volgen van een training misschien een goed idee!
honden page profiel TollerToller schreef in Labrador 6 maand gehoorzamen
Dat kan best frustrerend zij natuurlijk. Mijn mening is dat je honden altijd moet blijven belonen, liefst met voer. Ik heb altijd frolic in huis om te trainen met de hond. Mijn trainer legde het als volgt uit: jij komt ergens werken en leer de werkwijze, daarvoor ontvang je loon. Op het moment dat je alles onder de knie hebt ontvang je geen loon meer omdat je alles al kunt.. dan stop je toch ook met werken? Wat betreft drukte bij de deur: Sowieso niet mee naar de deur laten gaan om visite 'op te halen', daarmee laat jij je leiderschap namelijk vallen en bepaald de hond wie er wel of niet binnen komt. En zoals eerder gezegd de hond door visite negeren totdat deze rustig is (voor een tijdje) en dan pas aanhalen. Succes ermee ;) Komt vast helemaal goed!
honden page profiel TollerToller schreef in opruimen die hondenpoep. !!
In Zwolle is er geen opruimplicht voor de hond, ik zie ook (bijna) niemand hier de drollen opruimen in het park.. Ik zelf doe het ook niet, tenzij ik op een publieke plek ben zoals een strand of veld die ook voor andere zaken als honden uitlaten wordt gebruikt.
honden page profiel TollerToller schreef in Toller
Nog een toller-eigenaar hier :) Als je nog specifieke vragen hebt, brandt los!!
honden page profiel nienke<3spyronienke<3spyro schreef in Welke border collies zijn er hier?
spyro mijn border collie voor fotos kijken op mijn pagina
honden page profiel TollerToller schreef in Onze pup wil niet eten
Gewoon gewenning! Wacht nog maar een paar dagen af, het is niet leuk je wilt liever dat ze in één keer haar bakje opeet.. In het nest is het ook zo dat ze meer moeten 'vechten' voor hun eten en thuis is er geen competitie!
honden page profiel TollerToller schreef in Jullie mening over het Tinlo BARFmenu?
Onze hond hebben we van brok overgezet op tinlo's Barfmenu omdat ze nooit brok at en weinig in eten geinteresseerd was. Dit vind ze heerlijk, ze vraagt er zelfs om!
honden page profiel TollerToller schreef in Hondenbelasting
In Zwolle hoeven we helemaal niets te betalen voor onze hondjes.. We kennen wel hondenlosloopvelden etc..
honden page profiel TollerToller schreef in Ervaring Drentsche patrijshond
Mijn ouders hebben nu hun tweede drentsche patrijs.. De eerste heeft is zo'n elf jaar geworden, de tweede is nu een jaar of vijf.. Hoewel er overeenkomsten tussen de beide honden zijn verschillen ze ook erg van elkaar. De eerste was alleen maar lief en leuk (bovendien erg makkelijk op te voeden) ik heb er een aantal cursussen mee gedaan. De ander is een erg dominante teef die vanaf pups afaan al een dominantiestrijd begon, naar andere honden reageert ze wisselsnd. Als de Drent eenmaal voor je gaat dan heb je wel een wereldhond in handen!
 

Vrienden van dogiedog

honden foto van Tollerhonden foto van nienke<3spyrohonden foto van Micah

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^