HondenPage baasje Corine

Over Corine

honden foto van Corine Zoë is waarschijnlijk een kruising tussen een poedel en een schapendoes en wordt door dierenarts geschat op 4 a 5 jaar. We hebben haar op nieuwjaarsnacht 2010/2011 gevonden in Zuid-Belgie bij het hotel. Ondertussen dus een jaar bij ons en niet meer weg te denken uit ons gezin.

Krabbels aan Corine

honden page profiel CorineCorine schreef om 08 januari om 22:53
Dank jullie voor de lieve reacties. We zijn ondertussen dol op haar. Wat een ontzettende scheet is dit zeg, zo waanzinnig lief en gemakkelijk. Ik geloof dat het zo heeft moeten zijn: zij kiest voor ons en wij voor haar!
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 04 januari om 09:33
hoi corine, ik heb je stukje gelezen tjah je hebt van die mensen die hun hond niet willen of liegen dat ze hond hadden zoals jij ook al schrijft. deze man ov vrouw is zoë niet waard.. zorg goed voor haar dat heeft ze wel verdient.. ze heeft nu een nieuwe start samen met jullie.
honden page profiel MeduusMeduus schreef om 03 januari om 16:32
de manier waarop Zoë bij jullie is gekomen wens je geen hond toe, maar dit is voor haar letterlijk en figuurlijk een nieuwe en vooral liefdevolle start van 2011. heel veel geluk met deze mooie dame! groetjes Elza
honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny schreef om 03 januari om 15:57
Corine ,welkom op de honden page . Wat super lief dat Zoë bij jullie mag blijven . Ik wens jullie heel veel geluk met haar . Gr, Hanne en Billy .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Corine heeft 31 ontvangen.

Berichten en online status
Corine was voor het laatst online 7 jaar, 11 maanden, 1 weken, 6 dagen, 8 uur, 43 minuten, 33 seconden geleden

Honden Foto's

Corine heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^