HondenPage baasje daven

Wat schreven de vrienden van daven op het forum

honden page profiel DieselDiesel schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Gefeliciteerd met die lieve Charlie.  
honden page profiel KathKath schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Allerliefste Charlie, ik kan het bijna niet geloven dat jij 15 jaar wordt vandaag! Nooit durven dromen dat je deze leeftijd zou mogen halen. Ik ben natuurlijk heel blij dat ons dat geluk gegund is en ben apetrots op jou. Mijn kranig mannetje, jij gaat er nog steeds voor ondanks de ouderdomskwalen. Vele dikke knuffels van ons. We maken er een mooie verjaardag van vandaag. En dat we nog lang mogen samen zijn. <3 <3 <3  
honden page profiel KathKath schreef in Introducing 'Jolene'
Proficiat! Mooi hondje. 
honden page profiel KathKath schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Proficiat met je 13 jaartjes Romeo. Nog vele jaren er bij.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Trots op mijn mooie King
Mooie King
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hond 15. Hartruis. Kiespijn
" Niet kauwen, of aan ene kant en dan ben je al te laat.   Mijn moeder van 83 is ondertussen vijf keer gereset qua hart. Denk dat het bij een hond ook geen kwaad kan, die narcose is veel lichter. Alleen plat snuiten kunnen problemen krijgen maar dat ligt meer aan de ruimte in de bek. " Anouk van Botty Dankjewel Anouk.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hond 15. Hartruis. Kiespijn
Hoe weten jullie eigenlijk dat de hond kiespijn heeft, vraag me dat gewoon af?
honden page profiel KathKath schreef in Ontsteking vulva of baarmoeder
Goed gedaan. Duimen dat je snel goed nieuws krijgt.
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
" Methylprednisolone - 5mg. " makila Ah ja cortisone. Ik vroeg het mij gewoon af hoor. Als het maar helpt dat is het belangrijkste.
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
Het zal dan inderdaad best zijn om niet meer te gaan wandelen.   Je ziet wat je ziet hé. Als hij het telkens moet bekopen... dat kan de bedoeling niet zijn.   Het is moeilijk steeds stukjes in te leveren. Dat is bij mijn hond ook het geval. Die wordt volgende week 15. Nog wat jonger dus maar de sleet zet zich ook door. Af en toe wordt hier ook al eens maar 1 wandeling ipv 2 per dag gedaan. Altijd met de doggyride er bij trouwens. We passen ons aan aan wat we zien. Weinig andere keuze hé.   Inderdaad zolang hij zelfstandig de tuin in kan en nog duidelijk plezier heeft in het leven nog lekker genieten van elkaar.   Welke medicatie is dat eigenlijk dat hij krijgt die spuitjes?
honden page profiel DieselDiesel schreef in Chocolade - bruine Australian Labradoodle
Iedere hond kan op latere leeftijd grijs worden, vooral rond de snuit.   En wat Willemijn bedoeld, beide ouders bruin, dan kan er een grijze plek ontstaan op jonge leeftijd, dus zo gek ik haar antwoord niet. Trouwens, er zijn zat jonge honden die met een paar jaar al grijs worden. 
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Lieke, Gijs loopt toch echt heel vlot hè.   Haha nu de korte broek-versie. Zalig.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hondentoilet verharde tuin met kunstgras
Ik heb tegen de schutting een vuurdoorn staan, als de besjes eraf zijn komen de witte bloemetjes. Honderden bijen komen daar op af, daar geluid is gewoon oorverdovend, wat een gezoem....   Ook heeft een merel daar zomers een nestje, dat is zo leuk. Als we buiten eten pikt het mannetje de aardappels uit de pan, krijgt zo,n jong een aardappel in zijn bekkie, hahaha....
honden page profiel DieselDiesel schreef in Hondentoilet verharde tuin met kunstgras
" Dit is geen tuin, dit is een dode onleefbare plek bestaande uit steen en plastic.   Oplossing : steen en kunstgras eruit; groen, vogels en insecten erin. Dag cementbak, welkom biodiversiteit Bijkomend voordeel: Je hond vindt tussen al het groen ook makkelijk een plas en poepplekje. " Joop Eens, allemaal onze tuin terug geven aan de natuur.  
honden page profiel DieselDiesel schreef in Leverprobleem
Diesel is vorig jaar zomer ook heel ziek geweest, na echo bleek de milt er niet goed uit te zien. Er is toen bloedonderzoek gedaan en daar kwam uit dat zijn leverwaardes zo slecht waren dat ze niet eens meer te meten waren.   Hij is toen op de prednison gezet, 4 weken, en toen afbouwen, na 1 week prednison is er weer een bloedonderzoek geweest, de leverwaardes waren toen alweer goed.   Het gaat nog steeds goed. De da dacht toen dat hij gif op had, of een leveronsteking had gekregen.   Diesel stopte in die tijd opeens met eten, en at hij toch wat, kwam het er gelijk weer uit. Wij dachten eerst dat het door de warmte kwam, was toen vreselijk warm, maar diesel en niet eten.....dan is er iets goed mis.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
" Hard van naaldbomen? Mijn honden lopen daar vaak doorheen en je krijgt het nooit meer uit de haren. Ik knip nu de haren vd voetzooltjes héél kort. Ook mijn auto zit onder, het is doorzichtig / wit spul wat keihard wordt. Ik plant de kerstboom altijd terug in de tuin, en heb nu een half naaldbos, vandaar  " Joop Ooit ook eens gedaan,  zo'n klein boompje, hij staat al 4 jaar, maar is nog steeds een klein  kerst boompje, haha.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
Alle haartjes weg geknipt, en heb tussen zijn tenen olijfolie laten lopen, daarna verplicht half uur blijven liggen, haha, deed hij ook nog, moest er wel bij blijven.   Toen flink met mijn vingers zitten vroeten, en de kussentjes gingen los van elkaar. De rest slijt hij er wel af met poten vegen na het plassen   Bedankt allemaal voor het meedenken.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
"   Als ik de foto nog eens bekijk, is het te veel en te verspreid voor kauwgum.   Loop je wel eens in de buurt van een omgekapte boom? Dan zou het hars kunnen zijn. Met pindakaas of spijsoliën te behandelen. Ik loop dagelijks langs een gekapte boom, waarvan een grote stronk is blijven staan. Daar zit een dik plakkaat wittig hars op. Zou dat overeenkomen met de geur?       https://nl.wikihow.com/Hars-van-je-handen-verwijderen     " Loesje Geprobeerd met pindakaas, ook op de leren bank, maar lukt nog niet echt. Nee, niet langs gekapte bomen gelopen vanmiddag. Inmiddels is het een harde schijf op zijn poot geworden.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
Ga het proberen, het is echt troep. Lijkt wel iets van stopverf, maar dat ruikt niet naar menthol. Ik moest net even weg, is hij op de leren bank gekropen, dus daar zit het nu ook
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
" Oh bah wat vervelend! Ik hoop dat Diesel er geen last van heeft? Eerst maar even de dierenarts bellen denk ik, om te vragen of er signalen zijn waarbij je per direct contact op moet nemen en of het kwaad kan als die kussentjes aan elkaar vast zitten. als dat laatste niet het geval is kun je proberen of je wat van de brok af kunt knippen, mocht het ergens uit steken. Niet tussen de kussentjes in, dat lijkt me te gevaarlijk. En verder proberen te laten weken denk ik, hopelijk wordt het zachter en komt het los? Ik zou het anders ook niet echt weten.   Misschien, maar dat moet je even bij de da navragen, kun je de poot weken in cola. Ik weet dat dat nog wel eens wil werken om troep los te krijgen. Dan moet je wel gewone cola nemen en geen light/zero variant, ivm de zoetstoffen die soms zeer giftig kunnen zijn voor honden.   En anders, als het geen kwaad kan dat de kussentjes vast zitten en Diesel er geen last van heeft, hopen dat het er snel van af slijt. Wel opletten dat hij er zelf niet aan gaat knabbelen en het op eet, je weet natuurlijk niet wat het is dus dat moet je wel voorkomen.   o en haartjes zo veel mogelijk kort knippen, wellicht kun je er op die manier nog iets vanaf krijgen.   ik zou in ieder geval liever ermee door lopen dan risico hebben dat de kussentjes kapot scheuren als je gaat pulken en trekken. " Vera en Ziva Heb idd zoveel mogelijk haartjes weg geknipt.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
" Het lijkt wel wat op dat soort plaksel waar ze die reclameborden mee insmeren, behanglijm-achtig.    Stomme vraag misschien, heb je eraan geroken?  " Bulleke Dat is een goeie, net gedaan. Ruikt naar menthol, dus toch kauwgom, als ik ga pulken trek ik dus slierten nu.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
" De DA heeft spul om verband los te krijgen, dat hebben ze bij Gijs ook gebruikt  Misschien kun je vragen of je dat mag lenen of daar gebruiken?    Ik weet niet of dat hetzelfde is al pleisteroplosser wat voor mensen ook te koop is    Aanvulling: die pleisteroplosser kun je dan misschien ook zelf kopen bij de apotheek en voor je vloer gebruiken " Stabij Gijs Dank, zal eens kijken.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
" Het lijkt op mos dat gelijmd is. https://m.plantenwinkel.nl/lijm-voor-het-plakken-van-mos-5-kg Wellicht dat die webwinkel een oplossing weet telefoonnummer staat op de site.   " Loesje Loesje, ik denk dat hij na die kleeftroep in de mos heeft gestaan.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....

honden page profiel DieselDiesel schreef in Lijm of.....
Diesel heeft met wandelen ergens doorheen gelopen. Het is iets van lijmachtig, eerst dacht ik kouwgom, maar het is er niet af te krijgen, het is wel wit. 2 van zijn voetkussentjes zitten aan elkaar geplakt, het zit er helemaal tussen. De vloer zit ook onder, en daar gaat het met een schuursponsje er niet eens vanaf. Iemand een idee?
honden page profiel KathKath schreef in Inslapen of niet?
" Ik heb teruggemaild dat we haar niet langer willen laten lijden.  Nu is het alleen nog een kwestie van een moment kiezen.. Iemand tips daarover? Bij onze Senne (kat 18 jaar) was het niet moeilijk. De kanker zat zo ferm in zijn lijfje, hij was 2 kilo vermagerd op een week tijd. Dat moest meteen. Maar nu is het zo raar.. Twinkel eet nog, drinkt nog, heeft momenten dat ze nog vrolijk rondhuppelt. Hoe beslis je nu wanneer je de stap zet?? " Miraculeuze Twinkel Geen tip maar het is altijd een innerlijke strijd (het verstand weet dat het moet en het gevoel wil het niet) om de beslissing te nemen. Alsof je jezelf ergens overheen moet tillen. Veel sterkte in ieder geval.Wat Heleen zegt, thuis laten doen daar ben ik ook voorstander van, als dat mogelijk is gezien de corona maatregelen.
honden page profiel KathKath schreef in Er komt een nieuw oudje
Roos ik herinner me nog dat je over dat hondje gepraat hebt vroeger. Super dat jullie dat gaan doen. En al een heel plan om haar bij jou te laten wennen. Eerste kennismaking al achter de rug. Heel fijn. Veel geluk met Tessa.    
honden page profiel DieselDiesel schreef in Mijn hond heeft pijn
Loesje, wat verschrikkelijk om dat allemaal te lezen, het zijn zulke vreselijk leuke hondjes Echt heel triest.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Ik ga dood, liefdevolle opvang voor Border Collie
Phoe heftig.   Ik persoonlijk zou dan zelf heel graag de mensen uitzoeken waar mijn hond heen moet. Dus niet naar de fokker terug of zoiets.   Het zou mij rust geven als ik zeker wist dat hij een goed thuis had gevonden. Verder zijn honden oppertumisten, ze kijken niet achterom. Al zullen ze zeker in het begin hun vorige baasje missen.   Sterkte, moeilijk hoor, pfff. Hoop dat je hond een fijn nieuw thuis krijgt.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Er komt een nieuw oudje
" We zijn wel blij met de kleine tussentijd hoor maar ze is meer dan welkom in mei. We waren niet op zoek..maar dit is een hond die we goed kennen in nood ..dus tja.. Hier is ze..het is een vreselijk lieve hond " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Ze ziet er ook lief uit. Heel veel plezier straks, hoop dat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten straks.
 

Vrienden van daven

honden foto van Dieselhonden foto van Kathhonden foto van esther honden foto van Daydreamerhonden foto van nadine honden foto van amber van heesbeen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^