HondenPage baasje anita

De laatste reacties in het hondenforum

anita heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Toby houdt niet echt van zwemmen maar soms gaat hij toch honden foto Toby honden foto Chuck is een epagneul bleu de picardie. Hij is geboren op 01.10.2007.
Het is een franse jachthond en komt ook uit frankrijk. Het is een zeer vrolijke en lieve hond. Is erg zachtaardig, enthousiast en een levensgenieter. honden foto Dit is Chuck een epagneul bleu de picardie. 1 oktober wordt hij 1 jaar. Helaas heeft hij al 2 bekkenkantelingen achter de rug. de laatste onlangs op 15 september j.l.
De foto is genomen tussen beide operatie in. ik liet hem elke dag zwemmen voor zijn spieropbouw. Helaas wordt dat de komde tijd moeilijker omdat het water afkoelt en dus niet meer zo geschikt is hiervoor. 
Chuck is een hele lieve vrolijke hond. Die van elk moment in zijn leven geniet. honden foto Chuck die lekker aan het zwemmen is honden foto Chuck ligt lekker in de tuin te kijken naar van alles en niets honden foto Dag 28. Chuck in volle vaart over een sneeuwduintje honden foto Zo maar een gekke foto honden foto Mooi

Verhalen van anita in het Dogboek

anita heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

anita heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

anita is lid van de volgende club(s):
Honden Fotografie en Foto Bewerkingen

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^