HondenPage baasje mattice

Over mattice

honden foto van mattice Mijn naam is Mattice, ik ben 21 jaar en gelukkige eigenaar van de 11 jarige Fox Terrier reu Loekie.
Loekie hebben wij nu al 9 jaar in ons bezit.
Loekie heeft bij zijn vorige eigenaar ongeveer 1 jaar in een weide met paarden gelopen. Vandaar dat hij niet zindelijk was en trok aan de riem.
Toen wij hem in huis haalden was het een onopgevoed mormeltje. Meteen op hondencursus gegaan en als resultaat: een zindelijk, niet trekkend hondje wat redelijk goed luisterd. Maar nog altijd durven wij hem niet los te laten omdat hij nog niet naar ons toe komt als we roepen, tja terriers. Gelukkig voor Loekie hebben wij een weide + een grote tuin waar hij lekker kan ravotten en spelen.
Nog altijd merken wij helaas aan Loekie dat hij niet 100% gesocialiseert is met andere honden. Dit hebben wij er helaas nooit helemaal uit gekregen.

Krabbels aan mattice

honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 12 november om 14:09
Jouw Loekie lijkt wel een kopie van mijn Buster! Die was op latere leeftijd ook nog altijd even speels. Hij was ook fel tegen reuen en zat graag achter de teefjes aan. Buster was ook echt heel anders als mijn Morris. Buster was altijd ondeugend, maar dan wel op een leuke manier. Je kon er achteraf altijd vreselijk om lachen als hij weer eens wat uitgespookt had! Het was altijd een enorme kwispelkont en vol energie en helemaal wild op zijn balletje! Morris is eigenlijk niet zo speels. Hij wil wel spelen, maar dan zijn het de ruwe trekspelletjes. Een bal is hij zo op uitgekeken. 5 keer halen, is voor hem voldoende. In huis is hij erg rustig. Ligt graag op zijn plaatsje. Alleen als hij snoeppapiertjes hoort ritselen, dan is hij er met de kippen bij! Hij moet wel echt zijn dagelijkse wandelingen hebben. Krijgt hij die niet, dan wordt hij in huis weer veel drukker en kan hij een stuiterbal zijn! Het blijft gewoon een leuk ras!
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 11 november om 22:18
Ik was ook niet direct weg van het uiterlijk van de draadhaar. We hebben hiervoor een gladhaar gehad. Dat wilde ik niet meer, omdat ik het gevoel had dat ik dan de hele tijd zou vergelijken. Vandaar voor de draadhaar gegaan! Maar het is wel zo...."eens een fox, altijd een fox". En het niet los durven laten, ik denk dat er maar zo'n 5% van de foxterriërs goed los kunnen lopen. Die van mij hoort bij de overige 95%! Ik laat hem alleen los als ik alles kan overzien. Ook mijn Morris kan niet met iedere reu overweg. Met teefjes gaat het over het algemeen wel goed....Maar in huis is hij zo lief en makkelijk! Een echte heerlijke knuffelkont met flink wat pit in zijn lijfje!
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 11 november om 21:30
Hey wat leuk. Ook een foxterrier liefhebber. Hier nog één. Groetjes Monique

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

mattice heeft 60 ontvangen.

Berichten en online status
mattice was voor het laatst online 10 jaar, 10 maanden, 2 weken, 1 dagen, 12 uur, 37 minuten, 47 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^