HondenPage baasje elke

Wat schreven de vrienden van elke op het forum

honden page profiel ChaveraChavera schreef in Euthanasie shih-tzu vanwege hartproblemen
Wij hebben bijna 2 jaar geleden onze Dobermann moeten laten gaan, ook vanwege hartproblemen. Nu hebben wij opnieuw een hond verloren,onze hond is voor onze ogen zo dood neergevallen op het trainingsveld. Maar het verdriet is er niet meer of minder om! Helaas is het zo dat als je eenmaal een dier aanschaft je 9 van de 10 keer ook diegene bent die de keus moet maken om je lieveling te laten gaan. Het is erg moeilijk om een dier te verliezen, je hart wordt letterlijk verscheurd van verdriet, maar na een tijdje gaat het leven weer door en ebt het gelukkig wat meer weg naar de achtergrond. Dat wil niet zeggen dat je je lieveling gaat vergeten, want dat doe je nooit! Heel veel sterkte met vriendelijke groeten, Cris
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Liz, ik ben het niet met je eens. Er wordt heel veel buiten de pers gehouden, zeker zoals nu een groot onderzoek bezig is. Het ligt nou ook niet in een gebied waar veel mensen komen en het is ook niet dat een natuurreservaat er schade aan lijdt! Er zijn zoveel dumpplekken in Nederland, hoe vaak zie je niet dat er vriezers en koelkasten zomaar gedumpt zijn ergens in een bos, ook de vloeistoffen die daar in zitten zijn ook zeer schadelijk, alleen vinden we dat min of meer normaal en om nou te zeggen dat er heel veel aandacht is geschonken aan het gifverhaal in Hilversum, terwijl daar het dus wel gaat om een gebied waar veel mensen komen en het is ook een natuurgebied. Het jammere hieraan is, dat de dieren die zijn overleden (behalve Bullet) niet zijn aangeboden ter autopsie, die zijn allemaal al vernietigd, dus zeggen dat die dieren daaraan zijn overleden is onmogelijk, maar je kan wel verdenkingen hebben. Vriendelijke groeten, Cris
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Even weer een berichtje van mij (Cris). Hadassa, Shai en Bullet zijn goed aangekomen en we weten nu wel dat het plotselinge overlijden van Bullet alles te maken heeft met de stoffen die zijn gevonden op de dumpplek. Het was voor mij een super plek om te speuren dus ben ik daar regelmatig met Bullet geweest (Shai in totaal maar 2 keer). Wat er nog meer qua stoffen is gevonden laten ze nog steeds niet los, tot grote woede van Hadassa, onze werkgever en mij, wel weten we dat er vaten tussen zitten uit Oost Europa, maar dat weten we weer van onze werkgever. Bullet wordt als alles goed is donderdagochtend begraven! Hadassa is met Shai er heerlijk op uit getrokken , wel in uniform (mogen geen honden daar alleen diensthonden). Ze hebben heerlijk een paar uur bij een waterval gezeten en Hadassa zei dat Shai zich heerlijk heeft uitgeleefd in het water. Morgenochtend gaat ze daar licht meetrainen en morgenmiddag staat er geloof ik een uitje naar Masada op de lijst (zonder Shai)! Wat betreft het eventueel tegenkomen van de daders, ik denk als ik heel eerlijk ben dat ze beter mijn collega en mij kunnen tegenkomen dan Hadassa.
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Nou we hebben een paar vragen beantwoord gekregen. * Antivries * Er zat een behoorlijk hoog percentage kwik in de grond Wat we nog meer weten, chemicaliën en pesticide die verboden zijn in Nederland en ook niet door bedrijven mogen worden gebruikt. Meer willen ze nog niet zeggen, Bullet is wel vrijgegeven en vliegt om 22.00 naar Israël O sorry helemaal vergeten te zeggen, ik ben trouwens Cris de vriend van Hadassa, Hadassa vliegt mee en begeleid Bullet naar zijn laatste rustplaats op onze erebegraafplaats! Wanneer Hadassa terug komt is nog niet bekend, Shai is ook mee, de dierenarts heeft gezegd dat ze fit genoeg is. Ik blijf in Nederland, aangezien een collega en ik elke nacht elkaar afwisselen omdat we erachter willen komen of er nog steeds gedumpt wordt en zo ja door wie! Wel mijn dank voor de steunbetuigingen, Hadassa en ik hebben er veel aan (ik lees regelmatig over haar schouders mee, inloggegevens heeft ze voor mij snel nog opgeschreven). Hadassa heeft het er erg moeilijk mee, als er 1 snel in de gaten heeft dat een hond niet 100% in orde is dan is zij dat (mag ik wel zeggen over mijn eigen vrouwtje he).
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Nou we hebben een paar vragen beantwoord gekregen. * Antivries * Er zat een behoorlijk hoog percentage kwik in de grond Wat we nog meer weten, chemicaliën en pesticide die verboden zijn in Nederland en ook niet door bedrijven mogen worden gebruikt. Meer willen ze nog niet zeggen, Bullet is wel vrijgegeven en vliegt om 22.00 naar Israël
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Hond via MP gekocht zonder paspoort
Als dit een grap is kan ik het niet waarderen, als dit geen grap is, even met de politie overleggen, dit zijn leuke handeltjes, maar niet heus :'(
honden page profiel ChaveraChavera schreef in wanneer poot omhoog???
Ehhhh, Eona ik snap je niet helemaal, dit is een topic over wanneer bij reutjes een poot omhoog gaat als ze gaan plassen?!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Wie kan er een HP app maken?
Jeeee, Arjen, dat zou echt super zijn, ik denk dat de mensen van HP daar erg blij mee zullen zijn. Je zou een topic kunnen beginnen wat de leden er van vinden, mssn krijg je de feedback die je nodig hebt!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Ik kreeg net een telefoontje van mijn werk. Zodra ze hier klaar zijn met autopsie willen ze hem over laten brengen, ze willen alles dubbel checken, daarna wordt hij begraven bij ons op de ere begraafplaats!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Lady is overleden
Heel veel sterkte :'(
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Ik ben gewoon bang dat ik tekenen heb gemist. Shai is nu wel ineens mega aan het verharen, als dat door gaat is ze straks kaal en de da is ook bang dat dat niet gewoon de rui is, maar dat dat komt door iets anders :'(
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Hond via MP gekocht zonder paspoort
Lieve mensen, de hond is dus niet gechipt! 1 ding, een hond kopen op een parkeerplaats is altijd foute boel ]0
honden page profiel ChaveraChavera schreef in mij hond blaft heel erg
Mssn een hele gekke vraag, maar hoe loot je hondje voor de rest? Ik bedoel, trekken aan de riem, aandacht overal behalve bij baasje en dat soort dingen!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Hond via MP gekocht zonder paspoort
Je kan ook een paar dierenartsen uit de buurt bellen waar je de hond gekocht hebt. Misschien is de hond daar ingeschreven. Op zich een goed idee, maar ze weten denk ik helemaal niets van die hond dus wordt dat wel lastig vragen ;)
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Hond via MP gekocht zonder paspoort
Ja hoor je kan gewoon naar de dierenarts een nieuw paspoort kopen voor een paar euro en je hond laten chippen als je dat wilt. En als je dan toch naar de dierenarts gaat, laat je hond meteen even helemaal nakijken, dan weet je meteen of dingen goed zijn! Wat voor ras is het geworden?
honden page profiel ChaveraChavera schreef in vraagje over staffordhire bull terrier!
Dat zijn in mijn ogen toch vaak de fokkers met een goede naamsbekendheid O-)
honden page profiel ChaveraChavera schreef in voeren
Of morgen bij de DA even wegen, is meestal gragtis. Ik deed dit wekelijks met onze ODH (Oud Duitse Herder) nu doe ik het maandelijks. Mssn nog wel handiger dan zelf met pup op een weegschaal gaan staan, helemaal met een BS O-)
honden page profiel ChaveraChavera schreef in vraagje over staffordhire bull terrier!
Ik zou een fokker niet selecteren op woonplaats en prijs. Hier ben ik het mee eens. Ik zou gewoon zoeken naar een betrouwbare fokker die alle papieren keurig op orde heeft en die een goede naamsbekendheid heeft, die aangesloten is bij de rasvereniging en dus ook honden verkoopt met stamboom!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Het is heel dubbel. Aan de ene kant wil ik graag dat Bullet zijn dood er wel door komt, dan kan ik voor mijn gevoel iemand de schuld geven en geloof me, als ik/we erachter komen wie, dan hebben ze een heel groot probleem. Als Bullet zijn dood er niets mee te maken heeft, dan moet ik de schuld bij mezelf gaan zoeken, kijken of ik/we iets gemist hebben!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in voeren
Sommige fokkers van grote rassen zien hun pups liever iets schraler opgroeien, zo komt er niet een behoorlijk gewicht op de poten (de meeste honden zijn eerder iets te dik dan te dun). Kan je zeggen welk voer je geeft, mssn kunnen wij nog iets eraan toe voegen of iets anders aanraden? Heb je enig idee hoe zwaar je pup is?
honden page profiel ChaveraChavera schreef in iemand verstand van wetten?
Bestaat 144 dan nog?
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Shai had een iets te lage rode bloedlichaampjes, maar niet zo erg dat er meteen maatregelen moeten worden getroffen. Geen van de honden eet zonder commando, dus we weten ook nog steeds niet hoe het gif binnen is gekomen. Via de poten, via een natte neus aflikken, drinken uit de sloot, niemand weet wat! Mijn mannen hebben zelf ook nog monsters genomen (je weet nooit) en die monsters zijn ook het land al uit en worden ergens anders dus nog verder bekeken O-);)
honden page profiel ChaveraChavera schreef in voeren
Mag ik vragen welk voer je geeft, het ene voer is het andere namelijk niet?
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Met Shai gaat het goed, natuurlijk nog niet helemaal 100% in topvorm, maar ze begint alweer flinke babbels te krijgen, aankomende woensdag even op een afgezonderd veld wat licht trainen (ander veld als waar het afgelopen woensdag fout ging), kijken hoe ze reageert. Staat ze er gewoon zoals altijd, dan gaan we heel rustig aan weer opbouwen, gaat het niet, dan wordt het kijken waar het aan ligt, mentaal of fysiek!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in voeren
sorry maar wat bedoel je met bs pup? ik kan het ras er even niet uithalen?! Snap jij het snap ik het :'(
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Helaas hebben ze afgelopen nacht voor niks gelegen, maar ze hebben wel wat boeren gesproken vanochtend, die zouden een oogje in het zeil houden en ze mogen op een weiland aan de andere kant van de weg bij bomen en struiken een bivak opslaan omdat het land toch niet gebruikt wordt, dus komende weken zijn ze nog wel zoet d(^_^)b Dat betekend wel dat ik nu steeds zijn burgerwacht mag overnemen, terwijl we om de beurt lopen, maar ja, onze wraak zal zoet zijn zeggen we maar O-) Qua uitslagen van de autopsie, geen idee wanneer we die kunnen verwachten, ik hoop snel!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in Weerstand ondersteunen
Die van mij krijgt/krijgen regelmatig een schepje Groene Oss omdat we heel veel doen en mijn honden eigenlijk zo veel mogelijk in topvorm moeten zijn aangezien wij met de honden werken!
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Zo denken wij, de politie niet jammer genoeg. het is hier wat dat betreft slappe hap. Ze doen of niets, of ze slaan door en beginnen zomaar iemand te schoppen ]0
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Ik hoop ook dat ze iemand betrappen, alleen mag diegene het wel opnemen tegen 2 beroepsmilitairen die erg veel om dieren geven O-)
honden page profiel ChaveraChavera schreef in R.I.P. Bullet
Yep, Cris is vertrokken samen met een trainer van ons.  Er zijn genoeg dieren overleden, ik wil antwoorden en ik wil koppen zien rollen :'( Wij zijn geen typjes die maar keurig braaf luisteren!
 

Vrienden van elke

honden foto van Chavera

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^