HondenPage baasje Wendy & Sleeper & Sloepy

Over Wendy & Sleeper & Sloepy

honden foto van Wendy & Sleeper & Sloepy Hoi ik ben Wendy, trots baasje van Sleeper geweest - bruine dwergpincher juni 2009 - gestorven op 17 november 2010. Ik mis je nog steeds mijn kleine vriend!
Op 21 november 2010 zijn we onze nieuwe dwergpincher-pup gaan halen, een huis zonder Sleeper was ondragelijk!
Sloepy is een kleine hartendief! Sleeper zelfstandig en trots, Sloepy aanhankelijk en een echte knuffelaar!

Ondertussen ben ik zelfs bezig om van mijn grootste passie (honden) mijn beroep te maken. Ik volg nl. de opleiding hondentrimmer & uitbater hondenpension. Er is daarboven 1 sterretje aan de hemel en die drijft me naar mijn droom! HvJ Sleeper!
Liefs Wendy & Sleeper & Sloepy :-)

Krabbels aan Wendy & Sleeper & Sloepy

honden page profiel goofie goofie schreef om 13 augustus om 19:46
mooie fotos
honden page profiel Eefje • YunaEefje • Yuna schreef om 01 januari om 19:39
Wat een mooi dwergje! Vindt persoonlijk de black en tan kleurige heel gaaf, maar die van jou ziet er ook zeker net zo leuk uit!
honden page profiel Liese-LotteLiese-Lotte schreef om 21 oktober om 10:40
Hey, wat een mooie dwergpincher heb je! Hij heeft bijna dezelfde leeftijd als de mijne ;). Ze zijn toch zo zalig hé, mijn Dina slaapt ook nog steeds heel veel hoor. Groetjes en een pootje van Dina
honden page profiel Wendy & Sleeper & SloepyWendy & Sleeper & Sloepy schreef om 06 oktober om 17:27
@ Jolanda, we zijn nu pas begonnen met hondenschool, maar hij heeft een hele tijd geleerd van te trekken aan de lijn en hem dat nu afleren is niet zo simpel, een speeltje weggooien gaat ook nog niet zo goed.. Ook merk dat hij wel wat meer beweging kan gebruiken, maar weet niet goed hoe ik hem nog meer beweging kan geven dan een wandeling.. Maar tis mn schatje! Hij doet het goed nu op de hondenschool! @ bijou, we hadden veel namen overwogen voor we hem mochten gaan halen, en toen hij hier kwam wisten we nog altijd niet hoe we hem zouden noemen, hij was nog pup toen en het was echt een lui ding! Zo is mijn vriend raar en toevallig op Sleeper gekomen en dat was echt zo van ja dat is het! En hij luistert heel goed naar zijn naam! :-)
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 06 oktober om 16:09
Hoi Wendy, Bedankt dat je mij heb toegevoegt in je vriendelijst. Het is een mooi dwergje,wel heel fijn hondje maar heb een mooi kopie. Waarom zou je geen goed baasje zijn voor je dwergje want je vint het niet simpel heb ik gelezen. Wat voor tips zou je kunnen gebruiken dan? Groetjes Jolanda en de dwergjes.
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 06 oktober om 16:05
Wat heb je een mooie Dwerg! Leuke naam ook, hoe ben je daar op gekomen? Groetjes!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Wendy & Sleeper & Sloepy heeft 98 ontvangen.

Berichten en online status
Wendy & Sleeper & Sloepy was voor het laatst online 11 jaar, 3 maanden, 1 dagen, 11 uur, 17 minuten, 15 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto dit is 1 van mijn favoriete hobby's: worstelen met de mand ;-) honden foto honden foto en als ik gewonnen heb van de mand, lekker chillen :-) honden foto Sloepy en zijn maatje lekker chillen in de tuin.. honden foto Dit is mijn neefje, hij & Sleeper zijn beste maatjes!
Wendy & Sleeper & Sloepy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Sleeper *, Sloepy


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^