HondenPage baasje Menno het (baasje;) van Kyra

Over Menno het (baasje;) van Kyra

Hallo leuk dat je ons checkt, Ik ben Menno 28 jaar en ik ben het op dit moment vermoeide maar toch erg blije baasje van Kyra "de lastige amstaff pup.

Hallo daar en ik ben Kyra ik ben 5 maanden jong en nu 10 dagen bij mijn nieuwe baasjes. Ik plas na het buiten lopen en spelen altijd al snel weer in mijn baasjes hun huis, buiten een beetje binnen een beetje veel, grote boodschap altijd buiten "dat kan ik wel :-) Op bezoek gaan bij mensen is erg lastig voor mijn baasje. Gelukkig woont tijdelijk het baasje zijn vriendin in huis das mijn 2e baasje (daar kan ik lekker veel verder bij gaan als hij er niet bij is ha ha) maar die is er nu tijdelijk omdat ik me anders al snel verveel in de bench. Ik moet eerst wennen aan het baasje zijn werk, hij werkt ochtend en middag diensten vandaar. Ooh ja "ook kan ik niet met andere honden samen... Eerst geef ik een grom dan een knauw! Snap niet waarom eigenlijk want ik ben met meerdere honden (13 amstaffs van jong tot oud) opgegroeid... Ik piep sinds ik een opgerold krantje op m,n kont heb gehad niet meer in de bench. Bij de 3e nacht vonden de buren en de baasjes mijn gehuil wel welletjes, ooh ja en als ik ga piepen om aandacht word ik daarna ook nog genegeerd en dat vind ik nog het aller ergste.

Nou ja je leest het al het is een donder steentje 1e klas! Hopen dat ze leert niet binnen maar buiten te plassen, al lukt het met het onder gepiste doekje buiten eigenlijk al een stuk beter het is nog lang niet wat het moet zijn... Hoop ook echt dat ze leert met andere honden om te gaan. Gelukkig woon ik in bosrijk gebied naast de rivier, rust genoeg dus en weinig risico. Dit gaat een zware maar toch gezellige tijd worden, een tijd waarin vrienden en vriendinnen niet voorkomen want ik ben er nu al achter dat dit een 2e vaste baan is... Trainen trainen trainen :-) maar das toch eigenlijk wel heel leuk.

Jullie ook succes gewenst have fun and a lot of patience :-)

Krabbels aan Menno het (baasje;) van Kyra

honden page profiel PitbullPitbull schreef om 26 oktober om 13:21
Heyz hoe gaat het met je staffordje train je hem al flink?? Ik geef syko vanaf paar weken rauw vlees is gezond voor hem en hij vind het heerlijk je mertk echt dat honden toleren dat je lekker eten aan ze geeft ik ga binnenkort hem trainen hij is nu tegen de 24 kilo hoe zwaar is je staffordje?
honden page profiel LoesLoes schreef om 16 oktober om 23:33
Hoi hoi.. bedankt voor je reactie!!! Harley is al een beetje over zijn ondeugende periode heen... hahaha hij is nu 1.5 jaar en een onzettend vrolijk en sociaal mannetje!! Hoe oud is jouw hond??
honden page profiel Linda----JasonLinda----Jason schreef om 09 oktober om 22:21
hoi hoi, Nee Jason kan niet met het konijn haha gelukkig was het bij mijn tante. Hij is daar veel te enthousiast voor haha. maar hij vind andere dieren wel erg leuk in intressant :) heb je een foto van jou hond? Groetjes
honden page profiel viennavienna schreef om 07 oktober om 14:04
harstikke bedankt we zijn ook blij met hem hoor heb jij geen fotos van je amstaff ben wel benieuwd
honden page profiel ACABACAB schreef om 07 oktober om 10:39
hmm ik dacht dat je je hond een tik met een krantje gaf omdat ie jouw beet of aan je meubilair zat maar dat ie piepte in de bench da hak nie gelezen.ben ut daar ook nie mee eens je ken dat op andere manieren oplossen,ik wist niet dat het nog een klein puppie was
honden page profiel IlseIlse schreef om 07 oktober om 09:46
Hey! Bedankt voor je compliment! Maar heb jij er zo veel moeite mee om hem zindelijk te krijgen? Chesco had het snel door dat hij buiten moest plassen. Ik denk dat hij binnen een weekje zindelijk was. Wel had ik in het begin moeite met het bijten in mijn handen. Ik kreeg hem dat maar niet afgeleerd. Maar nu inmiddels na 14 maanden, is het een schat van een hond. Hij luistert zo goed en is erg lief! Maar waar zijn jouw foto's? Ben wel benieuwd naar je hondje :-)
honden page profiel priscilla & C.S.Cpriscilla & C.S.C schreef om 07 oktober om 07:40
hey menno het is hier af en toe een drukke boel maar wel heel leuk :) over het gedrag van jou pup na het kind. kindje kwam bedreigend over na jou pup, dat jou pup deed grommen was een singaal af geven dat ze het niet leuk vond, op dat moment had het kindje terug geroepen moet worden. ik heb je topic gelezen over het opgerolde krantje, is ook niet mijn manier van corrigeren, maar goed ik neem aan dat je hier op het forum bent gekomen om te lezen en te leren? het opvoeden van een pup doe je met veel liefde, vertrouwen en heel veel geduld. ik kan je aanraden om op puppycursus te gaan. ik zal je trouwens een pb sturen. groetjes priscilla
honden page profiel PitbullPitbull schreef om 06 oktober om 08:41
haha.syko is geen meisje hij is een jongentje hmm me.hebben ze gezegt.dat het niet.verstandig om nu te trainen omdat ze in groei zijni
honden page profiel ACABACAB schreef om 06 oktober om 08:28
lol inderdaad man een staff is geen lab of chiwawa of een poedel waar je op de grond trapt en dat ze dan weglopen.Tik met een krant das nix man,zo heb je dalijk wel een fijne hond die naar je luisterd in plaats van een hond die naar alles en iedreen hapt.Nix van aantrekken wat ze zeggen hiero menno.Als mijn staff dalijk wat ouder is koop ik ook een powerjumper voor in de boom te hangen,zullen ook wel veel mensen op tegen zijn,maar staffies vinden dat relaxt om te doen aan touwen hangen en trekken aan banden ;)
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 06 oktober om 00:39
ga naar een stafford forum ajb! wat verwacht je? wat een b*ll shit. jij hebt nog een hele hoop te leren, wat honden betreft maar volgens mij ook wat mensen betreft...wat een lompe botte boer ben jij....zeer triest dit...
honden page profiel Menno het (baasje;) van KyraMenno het (baasje;) van Kyra schreef om 06 oktober om 00:02
Mensen ff serieus... het was 1 tikje met een krantje... voortaan alleen reacties van eigenaren van staffs svp... alsof ik/wij haar mishandelen... pff wat een kenners... nogmaals ga het door alle negatieve reacties echtwel anders proberen maar ja 'het ene ras is nu eenmall niet hetzelfde als het andere... REALY LOVE THE GIRL! (lid van wspa) JIJ? kom op hoor daaaaaaaag van Kyra en Menno "nogmaals geen staff leave me tha f alone! Thanks poedel pff!
honden page profiel NickyNicky schreef om 05 oktober om 17:08
ps Dana heeft een schofthoogte van 50cm en weegt 27 kilo
honden page profiel NickyNicky schreef om 05 oktober om 17:02
Heej Menno allereerst bedankt, ik vind Dana ook heet knap en lief en nogveel meer. En jah op dat moment vond ik het ook net goed voor die chinees. Alleen was het misschien niet helemaal terecht. Ik ben ook een kaaskop maar ik lust ook geen kaas. En ik ben ook niet gierig (dat zeggen ze toch ook over ons). Maar inderdaad wat je zegt dat vooroordelen ding blijf je toch altijd houden.
honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra schreef om 04 oktober om 19:46
geen foto,s van jouw Kyra dan
honden page profiel Purdey en ChulaPurdey en Chula schreef om 04 oktober om 17:12
Hey Menno! Bedankt voor je compliment! Maar ik heb daar geen last van gehad hoor, Chula was al krantzindelijk gemaakt bij de fokker! En ik had haar ook met 7 weken al :) Waar is Kyra al die tijd geweest dan? En hebben die mensen dan geen tijd aan haar besteed ofzo? Want nu al fel naar andere honden en nog niet zindelijk is wel zwaar klote en lijkt mij aan de opvoeding te liggen! Ik weet niet of jij msn hebt ofzo, dan stuur ik je nu even een pb met mijn mail en dan kun je me daar toevoegen is misschien net zo makkelijk! Groetjes en ik hoor t wel..

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Menno het (baasje;) van Kyra heeft 26 ontvangen.

Berichten en online status
Menno het (baasje;) van Kyra was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 17 uur, 48 minuten geleden

Honden Foto's

Menno het (baasje;) van Kyra heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^