HondenPage baasje Lotte&Guus de Golden*

Wat schreven de vrienden van Lotte&Guus de Golden* op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje
Heel veel geluk met hem !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep 3 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Echt waar alweer 7 jaar!! Hiep hiep!
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel mijn liefste vriendin
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nova 2 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Het is waar, 4 jaar!!!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Krullie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Wienske is jarig
Van harte met je prachtige hondenmeisje. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in zoektocht naar naam
De roepnaam hoeft toch niet perse met een S te beginnen ? Romeo heet officieel:  Excalibur from Kings Rebbels, zijn roepnaam werd meteen : Romeo. Zijn broertje heet Eros from Kings Rebbels en heet Schumi. Beide met een E-stamboomnaam en beide hebben een roepnaam die niet met een E begint ! De stamboomnamen blijven gewoon hetzelfde !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Betsy Bullie 10 jaar !
Van harte !
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Dag lieve Wopper...
Lang niet op het forum geweest ik wens jullie veel sterkte toe met het verlies van Wopper. :'(
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goed artikel over het gebruik van een bench.
Romeo slaapt nog steeds in zijn bench, weliswaar een grotere dan voor zijn ras gebruikelijk is, maar met een open deurtje. Ik heb de bench nooit als strafplek gebruikt en voor hem is de bench toch dat veilige terugtrekplekje en ook bij onweer of vuurwerk gaat hij er uit zichzelf in. Hoe vaak ik niet thuiskom dat hij in zijn bench ligt, terwijl hij toegang heeft tot de hele onderverdieping, incl. de serre. Hij kan gewoon in en uit de bench, wanneer hij wil. Wel ken ik helaas te veel honden, die om het minste of geringste echt opgeborgen worden in een bench, deze honden gefrustreerd raken, omdat ze constant opgesloten zitten en een bench in die gevallen, averechts werkt. Voor Romeo is het net als een mand, hij slaapt en rust er en dat was met Luca precies zo. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera! Sam 1 jaar!
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verwaarloosde hond
Het lijkt me eigenlijk het beste om eerst naar de dierenarts te gaan, voor een body-check up en een eventuele titerbepaling om te zien, hoe het met de antistoffen ervoor staat. Ik schrik als ik zo'n foto's zie. Er zou een wet moeten komen, dat baasjes die een hond of wat voor dier dan ook, zoiets aan zouden doen, verboden zou moeten worden, ooit nog een hond of ander dier in huis te mogen nemen. Bij overtreding : gevangenisstraf ! Wat ben ik blij dat je zus dit arme dier in huis neemt. Hopelijk is het arme dier gauw beter. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Wopper...
Wat verdrietig. Heel, heel veel sterkte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep, Charlii is......5!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Ik hoop dat ze nog vele, vele jaren bij je mag zijn, in goede gezondheid.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Oeps, vergeten, deze Diesel ook 10 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Spaiky 13 jaar!
Van harte met je prachtige hondenventje. Fijne dag voor hem en jullie !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Amy de korthaarcollie foto’s en belevenisjes
Wat een schattig hondenmeisje. Heel veel geluk en gezondheid voor haar !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Merk kvv
Romeo krijgt diverse merken : Raw4Dogs, Carnibest, Duck, Barfmenu van Tinlo. Ik ben tevreden over deze merken. Van Duck gebruik ik alleen de pens, maar met deze merken kvv kan ik heel goed varieren met vlees en vis. Ik voeg ook groentes toe, af en toe een eitje en wat zilvervliesrijst. Bij Jumper in mijn woonplaats hebben ze ook Haaksbarf, Alroda en Shaweca en die neem ik af en toe mee. Als ik wegga of weinig tijd heb, geef ik heel af en toe lichtgestoomde Renske of Smolke. Deze laatste 2 zijn heel praktisch in de vakantie-periode en is volwaardige voeding.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Chicco..
Wat verdrietig. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv
Op Voerwijzer staan veel merken kvv, met ingredienten, richtprijzen en verkooppunten. Zelf geef ik al jaren kvv : Raw4Dogs, Carnibest, Duck, Barfmenu van Tinlo. Zo veel mogelijk variatie in vlees en vis, af en toe een eitje, groentes of wat zilvervliesrijst bij het vlees. Minstens 4, liefst meer vleessoorten in 3 weken tijd. Romeo heeft weinig ontlasting. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lynn 4 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Brokken
Renske en Smolke hebben lichtgestoomd versvlees, dat ongeopend in de kast kan, geopend moet het wel in de koelkast. Ik geef zelf ook kvv, maar geef Renske of Smolke als dat op dat moment beter uit komt. Romeo is er gek op.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Djangie is vandaag jarig, mijn grote vent is 11 geworden!
Van harte proficiat met je prachtige hondenventje. Ik hoop van ganser harte dat hij nog vele, vele jaren bij jullie mag zijn, in goede gezondheid !    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Ik heb zelf staar gehad en weet het een en ander hierover. Als een hond niet onder narcose kan, kan dit middel een oplossing zijn. Hoe het is om met 5% zicht, driedubbele beelden rond te lopen, weet ik uit ervaring. Ik had een vorm die je blind kon maken, niet de "ouderdomsstaar". Gelukkig zie ik nu prima ! Dat middel schijnt dit te kunnen en wordt zelfs door sommige dierenartsen geadviseerd ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Staaroperatie bij hond?
Het wordt wel gedaan, een staaroperatie. Veel dierenklinieken hebben geen specialisatie "oogheelkunde", en zouden de hond dan kunnen doorverwijzen naar een daarvoor geschikte kliniek, wat niet vaak gedaan wordt. Het wordt een andere zaak, als de hond hart en longklachten heeft, of moeite met de narcose. Dan zou er een alternatief zijn, een middel dat het eiwit in het oog oplost en het zicht daardoor beter maakt. Ik weet niet meer hoe het middel heet, maar het schijnt wel te werken.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eet geen brokken
Smolke heeft ook lichtgestoomd versvlees. Het lijkt op Renske versvlees. Door de verschillende smaken breng je meer variatie aan in de voeding. Het versvlees van Smolke kan gewoon bij de brokken !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bumper jarig!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Faluga Merza 12 jaar .
Van harte.
 

Vrienden van Lotte&Guus de Golden*

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Liesbethhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Nienke & de roedelhonden foto van Elisehonden foto van Biankahonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Kim & Peet met Cooper & Quierohonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van ArVhonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van bchonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van Chelsey & Miohonden foto van marionhonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Ingrid en Thibohonden foto van ....honden foto van julia en spikehonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van lisa en layckahonden foto van alex en ladyhonden foto van Vera en de max !honden foto van Rooshonden foto van Irene Emma. honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van miryamhonden foto van silke & woody honden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van Mandy en Novahonden foto van Greta en Diazhonden foto van Yvonne en de Iertjes.honden foto van Celine & Yacko honden foto van Sem • Dusty †, Doortje, Jiphonden foto van toby&laurahonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Mirjamhonden foto van Valery En Bohonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van marijehonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Ineke & Remyhonden foto van Jannick & Tesshonden foto van noëllehonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Marcellahonden foto van Brenda & Buddy & Bobby & Onyxhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van marie theyshonden foto van Lunahonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Laura & Bohonden foto van Femke & Fennahonden foto van Pascallehonden foto van celinehonden foto van Renskehonden foto van Just The Max   honden foto van -honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Monique met; Rambo, Kyra, Zoey en Roos! <3honden foto van Me&Bayhonden foto van Mayrahonden foto van Ines&Lunahonden foto van ~honden foto van Mees

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^