HondenPage baasje Livia&Sunny

Wat schreven de vrienden van Livia&Sunny op het forum

honden page profiel jantienjantien schreef in Hond komt ziek over na regen
@ Chantal  :   Onervaren eigenaar, eerste hond, pup.
honden page profiel jantienjantien schreef in Hond komt ziek over na regen
Een regenjas is zeker  aan te raden.  Bij de Wibra kost deze minder dan 10 euro, fleece gevoerd!
honden page profiel jantienjantien schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
" . Maar bij zijn buik voel ik wel iets van ribben of iets dergelijks, vandaar dat ik ook bijna zeker weet dat hij niet te zwaar is. " andre Nou, ik hoop dat dat inderdaad ribben zijn en niets anders....
honden page profiel jantienjantien schreef in Bultje onderhuids
Je kunt evt. in het paspoort zien wáár de chip geplaatst is (links of rechts).
honden page profiel jantienjantien schreef in Bultje onderhuids
De chip is ongeveer zo groot  als een rijstkorrel.
honden page profiel jantienjantien schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Je kunt natuurlijk nooit bewijzen dat de kralenketting werkt.   Als ik mijn hond een jaar lang een roze lintje om zijn hals knoop en dat hele jaar geen teek zie, is dat geen bewijs dat het lintje gewerkt heeft. Tijdens de vakantie in Duitsland kropen er  ineens 10 teken door zijn vacht, waarschijnlijk was hij net onder een 'tekennestje' doorgelopen. Eén voor een heb ik ze verwijderd en daarna geen teek meer gezien. Thuis lopen we dagelijks (zonder roze lintje overigens         ) door een park. Zélden een teek gezien.
honden page profiel jantienjantien schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Ik gebruik  geen kralenketting. Ook geen middel, tot het moment dat ik een vlo of teek ontdek.  Dat is  wat  mij betreft op tijd. Dan krijgt de hond ook geen overbodige chemie op of in zich. Meestal wissel ik  om de paar jaar van product, om resistentie te voorkomen. De laatste tijd gebruik ik NexGard Spectra, dat is hetzelfde middel als Bravecto, met dezelfde werkzame stof, alleen een veel lagere dosering ( voor één maand, maar ik doe er langer mee).
honden page profiel jantienjantien schreef in Poppy
Wat een prachtige leeftijd, Koert.   Hartelijk gefeliciteerd Poppy!    
honden page profiel jantienjantien schreef in 10 meter lijn
Gisteren liepen we met een familielid met haar twee podengo's op het strand.  Ze mochten los, de teef  met een biothane-lijn van zo'n 5 meter schat ik.  Eerst liep ze blij rondjes met ons mee, vervolgens holde ze richting duinen en verdween ze aan de horizon. Aan het strand horen honden je niet roepen, de zee maakte heel veel herrie. Dus de eigenaresse richting duinen. De hond was nergens te zien.  Op een gegeven moment zie ik haar uit mijn ooghoek achter ons aankomen.  Gelukkig kon ik op de riem gaan staan en had ik haar dus te pakken.  Zonder die lijn hadden we er nu nog gestaan, .....vrees ik!   Ideale uitvinding. ( Die teef heeft een enórm jachtinstinct, ze  heeft ook al een keer een ree te pakken gehad, in Duitsland waar ze woont. Ik ben toch zo blij dat Pepijn geen jachtinstinct heeft...).  
honden page profiel jantienjantien schreef in Fientje plast niet buiten
Nou, puppypads worden eigenllijk afgeraden, want het is moeilijk om haar daar weer vanaf te krijgen. Fien moet gaan begrijpen dat het buiten moet gebeuren. Hou vol, ga heel regelmatig met haar naar buiten, misschien met een ander aardig hondje samen, die het voordoet?
honden page profiel jantienjantien schreef in Fientje plast niet buiten
Wat een schatje is Fien, Inez. Heb geduld, je hebt  haar pas twee dagen in huis.  Haar leven is totaal veranderd.  Ze moet nog aan alles wennen. Gewoon regelmatig met haar naar buiten (zodra ze wakker wordt, als ze gegeten heeft enzovoorts). Je treft het dat het lekkerder weer  wordt.  Komt echt goed hoor!
honden page profiel jantienjantien schreef in Amerikaanse Stafford
Dit zegt Wikipedia over de Amstaff :   De Amerikaanse staffordshireterriër is een hondenras. Dit ras is ontstaan uit de buldog en de terriër. Wikipedia Temperament: Vasthoudend, Vriendelijk, Toegewijd, Loyaal, Attent, Dapper Hoogte: Vrouwelijk: 43–46 cm, Mannelijk: 46–48 cm Gewicht: Vrouwelijk: 18–25 kg, Mannelijk: 25–32 kg Kleuren: Zwart, Wit, Brindle, Lichtbruin, Sable, Blauw, Bruin Levensverwachting: 12 tot 16 jaar Oorsprong: USA
honden page profiel jantienjantien schreef in Tips op bezoek met de pup
" Ik blijf het toch vreemd vinden, dat andermans foto's regelmatig gewoon worden gekopieerd in posts hier. Mits op verzoek/met toestemming van de eigenaar natuurlijk. Het vervelende daarvan is dat als persoon in kwestie zijn/haar profiel helemaal wilt deleten, dan blijven die gekopieerde foto's nog steeds hier hangen, omdat je natuurlijk niks kunt corrigeren aan de posts van andere forumees..  " Lara en Peitjes Meestal zijn mensen erg blij als het iemand anders lukt om een foto zichtbaar te maken. Deze foto's zijn mijns inziens niet zo privé dat je dat niet kunt doen. En iedereen is per slot van rekening trots op zijn hond. (Ik zeg altijd dat mijn hond een Vubara  is.   Dat is opgepikt door google.  Als je dus googlet op vubara krijg je o.a. een heleboel foto's van Pepijn te zien en kom je ook op dit forum terecht. En dat vind IK enig!  ).
honden page profiel jantienjantien schreef in Tips op bezoek met de pup
Gefeliciteerd met je hondje, Noor.   Kun je ook een foto van haar plaatsen? Vraag je vooral van tevoren af of de mensen bij wie je op bezoek gaat dat wel zullen waarderen. Niet iedereen houdt van honden...!
honden page profiel jantienjantien schreef in Gedroogde snacks
OUD topic, reclame?
honden page profiel jantienjantien schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Was dit je hond Gerard?  Ach gossie.   Wat erg!
honden page profiel jantienjantien schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Verschrikkelijk!  Gecondoleerd! Ik zou zeker contact opnemen met de fabrikant dat die een waarschuwing op de verpakking moet zetten. Je krijgt je hond er niet mee terug, maar misschien red je er andere huisdieren mee. Heel veel sterkte gewenst.
honden page profiel jantienjantien schreef in Teken
Naar mijn mening vind je alleen teken in huis als ze van jou of je hond zijn afgevallen.  Teken lopen echt niet zomaar naar binnen, die blijven liever buiten in het gras zitten.
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
Inderdaad, zo herkenbaar.   Tis altijd :   óf had ik het eerder moeten laten doen, óf had ik het nog een tijdje aan moeten zien?
honden page profiel jantienjantien schreef in 4 poten opereren
Inderdaad, wat zegt de fokker van deze afwijkingen? Was één van de ouderdieren soms bekend met gewrichtsklachten? Is er een koopcontract met 'garantie' ? ( In ieder geval veel sterkte.  Welke beslissing dan ook genomen wordt, het wordt niet leuk.)   
honden page profiel jantienjantien schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Wel leuk, zullen we allemaal insturen?  
honden page profiel jantienjantien schreef in Eindelijk gevonden...
Leuk, ze hebben zelfs al getongd  ...   !
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
" Met mij gaat het psychisch wel oké, waarschijnlijk omdat ik het nog steeds niet goed kan bevatten maar misschien ook omdat ik er inmiddels wel vrede mee heb. Fysiek ben ik echt kapot, van het huilen, van de stress en van de paniek." Meis, het is nog maar een paar uur geleden dat je Penny moest laten gaan.  Vanzelfsprekend voel je je nu ellendig. Dat is volkomen normaal. Dat verdriet slijt langzaam.   Geef toe aan je gevoelens en hou je niet sterk. Dat is nu echt niet nodig.  
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
Ach, wat verdrietig.  Je hebt toch het beste gedaan wat je kon doen, na zoveel jaren samen.  Heel veel sterkte, koester de mooie herinneringen.  Rust zacht, Penny.   .  
honden page profiel jantienjantien schreef in vreemde kruising!
't Beest heeft wel een lieve uitstraling!
honden page profiel jantienjantien schreef in vreemde kruising!
Goede zaterdagmorgen, Ik ben een vaste gluurder op Verhuisdieren. Nu staat er toch wel een zeer vreemde kruising op. Golden Retriever X een of andere bulldog... Wie verzint zoiets? -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:36 -- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 14 maart om 10:37 --
honden page profiel jantienjantien schreef in Zit er in kippenbouillon eiwit?
" Doe gewoon een blokje groenten bouillon, net zo lekker voor ze. Voedingscentrum kun je checken 0.2gr zit er in op 250ml. " Anouk van Botty Zou daar niet teveel zout in zitten voor een hond?
honden page profiel jantienjantien schreef in Edgard & Cooper Adult Verse Hert / Scharreleend Graanvrij
Ik ben het helemaal eens met de eerste reactie, van  Yooop. De hond kauwt niet omdát hij last heeft van zijn gebit.  Een andere soort brokken zal dit niet veranderen. Vindt hij het wel leuk om op botten te kauwen, dat zou ik dan in ieder geval stimuleren.
honden page profiel jantienjantien schreef in Pup 9 weken hartruis
Dat is goed nieuws! Blijf vooral hier op de site De Avonturen van Koos vertellen!
honden page profiel jantienjantien schreef in “Spijt ras”
Beste Teddy, ik ben wel geschrokken van je eerste bericht hier.  Gelukkig krijg je heel veel lieve commentaren.En ik lees toch ook wel dat je dol bent op je Teddy. Om te beginnen zou ik het 'ras' Maltipoo niet meer noemen.  Dat is een typische broodfoknaam. Zeker omdat je vindt dat Teddy er niet op lijkt zou ik die term gewoon vergeten. Teddy is een uniek hondje dat blij is bij jou te mogen wonen. Mijn Pepijn (hier rechts op het fotootje) is van onbekende afkomst. Maar mensen vragen toch heel vaak welk ras hij is. Mijn antwoord is consequent : vubara.  Dat klinkt heel bijzonder, toch?   Soms leg ik uit dat het 'VUilnisBAkkenRAs' betekent en dan wordt er altijd hartelijk gelachen. Welk 'ras' er in hem zit interesseert mij totaal niet. Je zou ons een plezier doen met een paar foto's.
 

Vrienden van Livia&Sunny

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van jantienhonden foto van Doggywomanhonden foto van YmY en de bende honden foto van Kelly en Scyllahonden foto van jubberhonden foto van Anne-Laurehonden foto van Verahonden foto van danihonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Riahonden foto van Do&Piphonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van Irene Emma. honden foto van jari demihonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Sandra en Fleurtjehonden foto van Lily De Kegel

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^