HondenPage baasje Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita

Over Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita

honden foto van Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita Toen Rasha 12 weken oud was werd ze (opnieuw) aangeboden omdat de toekomstige nieuwe eigenaar er toch vanaf zag om een pup te nemen. Zo kwam onze lieve mooie Rasha op ons pad. Ik weet het nog zó goed! Rasha, een klein hummeltje op mijn schoot in de auto. William reed. Ze zat parmantig om zich heen te kijken.

Eigenlijk is ze nooit veranderd, alleen groter geworden. Maar van binnen is ze altijd pup gebleven. Zelfs nu ze ziek is merkt een leek daar niets van. Helaas hebben we al veel ellende met haar meegemaakt. Dieptepunt was haar zwangerschap, 5 reutjes met een keizersnee geboren... met 7 weken hebben we 3 pups verloren. Wat een verdriet. 1 reutje is naar een kennis gegaan en het andere reutje hebben wij gehouden: Amigo. Het andere dieptepunt is dat we op 22 feb. 2012 haar met spoed moesten laten opereren vanwege een geknapte milttumor met de prognose: waarschijnlijk nog een maandje of 3.

We proberen de draad weer op te pakken. Met Rasha te lachen, spelen, rennen en vliegen (alles met mate). Foto's nemen, knuffelen, lief zijn maar ook huilen.

Lieve lieve Rasha meis, kon je maar voor altijd bij ons zijn. Straks als je hier niet meer bent, zal ik je voor altijd in mijn hart dragen lieve schat.

Krabbels aan Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita

honden page profiel saskiasaskia schreef om 09 april om 20:50
Annelies, Heel veel sterkte met je verlies. Wat een verdriet dat ze maar zo kort hier mocht zijn. Zo'n schat krijgt gelukkig een lief baasje die wel voor haar wil zorgen en dan dit........ ik leef met je mee.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 09 april om 20:34
Heel veel sterkte gewenst Annelies. Wat een ontzettend mooie foto van je 2 honden samen heb je in je album.... En die van jou met Rasha is ook erg erg mooi. Wat zul je je meisje missen... Maar je hebt een kostbare, onbetaalbare herinnering. Knuffel voor jullie en Amigo en in gedachten voor Rasha.
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 09 april om 15:21
Ontzettend veel sterkte toegwenst in deze moeilijke tijd! :'(
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 19 maart om 20:14
Ik snap helemaal wat je vriend zegt. Het is alleen zo moeilijk om een juist moment te hebben. Het is en blijft altijd zo'n moeilijke beslissing.. Hopelijk krijgen jullie op tijd een teken of een gevoel dat dat het juiste moment is.. Ik wil jullie veel sterkte wensen!
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 18 maart om 14:14
Pff weer een knobbel ontdekt. Wat verschrikkelijk. Ik snap dat je je machteloos voelt, ik begrijp je zo goed, ik heb er zelf ook zo voorgestaan. Toch merk je dan dat ze nog niet echt pijn heeft o.i.d. anders zou ze dit wel aangeven en zou ze ook niet meer willen/kunnen spelen.. Als ze op een gegeven moment gaat aangeven dat ze niks meer wil, dan moet je toch eens na gaan denken! Nu gewoon nog lekker genieten en je gevoel geeft het juiste aan! En ook zal Rasha jou laten zien hoe ze er over denkt..
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 17 maart om 19:51
Wat een mooie tekst heb je hiermop je profiel geplaatst :) Ik hoop zo dat Rasha nog lang bij jullie mag zijn!
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 17 maart om 13:43
Wat zielig zeg! Oh ik hoop dat jullie nog lang van haar mogen genieten, hetnis welmecht verschrikkeli he om je vriendinnetje zo te zien :'( veel sterkte!
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 12 maart om 11:18
Hoi Annelies, Hoe gaat het met Rasha?
honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + schreef om 02 maart om 16:05
Hoi Annelies, dank voor je lieve krabbel bij mij! Wat een schat is Rasha om te zien, en mooie foto's. Boxers zijn zo lief, echte knuffelhonden. Vind ze altijd zo aandoenlijk. Valt me op dat bij je de laatste tijd niet zoveel mensen meer met boxers zie.
honden page profiel Joni, Kenshi en Kodi.Joni, Kenshi en Kodi. schreef om 02 maart om 07:15
Rasha is echt een super mooie hond!, maar wel zielig zeg al die elende... :(
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 01 maart om 20:37
Wat is Rasha een mooie hond zeg, wat een prachthond zeg! Hele mooie foto's...
honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) schreef om 01 maart om 18:56
Wat een leuke fotos
honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink schreef om 28 februari om 00:53
Wat een verdrietig nieuws heb je te horen gekregen. Héél veel sterkte de komende tijd! Probeer ondanks het grote verdriet toch van iedere minuut te genieten nu ze er nog is. Neem foto's, héél veel foto's, en doe dingen met haar die je als mooie herinneringen met je mee kunt dragen.
honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta schreef om 26 februari om 19:12
Als twee grote ogen je vragen: "help me, want ik voel me niet zo fijn", mag je dan, terwijl je zelf voelt dit is het einde, egoïstisch zijn? Als je van de arts hoort: "dit komt nooit meer goed" en "hij krijgt steeds meer pijn", mag je dan, omdat je hem niet wilt missen, egoïstisch zijn? Als twee lieve bruine ogen zich sluiten gaan, voorgoed, en je zonder hem naar huis toe moet. met de riem in je handen en een hart vol pijn, dan probeer je jezelf te overtuigen: "dit is het beste, ik mocht niet egoïstisch zijn!". Vele jaren was hij bij ons. Elke dag was een feest en al die fijne jaren... is hij zelf niet een keer egoïstisch geweest. (ik hoop dat het gedichtje in zijn mooie layout komt te staan) Ik wou je dit gedichtje ff geven nadat ik je toppic heb gelezen over Rasha. Ik heb deze zomer ook mijn hond moeten afgeven aan kanker na 14jaar en ik begrijp je pijn. Dit gedichtje heeft toen mijn schuldgevoel verminderd en ik voelde me beter erna. Misschien doet het hetzelfde bij jou wanneer de moment is gekomen. Ik wens je alvast veel sterkte en geniet nog van hem!
honden page profiel Annelies ~ Rasha † , Amigo & AkitaAnnelies ~ Rasha † , Amigo & Akita schreef om 26 februari om 15:00
Bedankt Dominique!
honden page profiel Dominique & Mackenzie Dominique & Mackenzie schreef om 26 februari om 14:46
Heel heel heel erg veel sterkte! :'(
honden page profiel Annelies ~ Rasha † , Amigo & AkitaAnnelies ~ Rasha † , Amigo & Akita schreef om 20 oktober om 01:04
Ah Lucky is ook mooi! Mooi met het witte streepje. Helaas zie ik dat Lady jullie heeft verlaten, maar niet in jullie hart hoor. Daar zal ze altijd bij jullie zijn.
honden page profiel Jeanette, Lady † , Lucky †Jeanette, Lady † , Lucky † schreef om 04 oktober om 13:36
Wat is Rasha een mooie boxer, ook gestroomlijnt net als onze Lucky.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita heeft 246 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita zeer positief gewaardeerd bij 4 waarderingen.

Berichten en online status
Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita was voor het laatst online 7 jaar, 6 maanden, 3 weken, 3 dagen, 11 uur, 34 minuten, 55 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Gestroomd reutje honden foto honden foto honden foto Dappere mannetjes honden foto Gestroomd reutje honden foto
Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akita heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Puppies!, Rasha & Amigo


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^