HondenPage baasje Jeanette, Lady † , Lucky †

Wat schreven de vrienden van Jeanette, Lady † , Lucky † op het forum

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Nieuwe pup
Gefeliciteerd met je pup, een geweldig ras , en ze zijn niet allemaal lui en lomp hoor!
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Hoera! Weg met die stroomband!
Zag het vanochtend op tv, idd, hoera.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Hond kwijt door vuurwerk
Vreselijk, hopelijk vinden ze hem snel. Diesel is ook altijd dubbel aangelijnd. Tuigjes zijn toch altijd niet helemaal veilig in panieksituaties.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.
Dit was een vergissing.....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Snuffelen ipv volgen geslaagd.
Of het de gouden tip is weet ik niet, kan je alleen vertellen hoe ik het deed, met name met onze reu. Dat een hond mag snuffelen, ok, maar dat moet niet te lang duren. Ik zei dan naast en flink de pas er in. Ik ben de baas en bepaal dat we lekker gaan doorlopen. Kwam ik andere honden tegen zei ik steeds, doorlopen en braaf. Tot vervelends toe, maar uiteindelijk luisterde hij wel. Nu is de hond nog jong, wees consequent, eigenlijk het belangrijkste. Jij bepaald....Dit moet je dagelijks bij het uitlaten oefenen,dan zal het op cursus ook beter moeten gaan.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Overlijden andere hond
" dat had ik ook met mijn honden. de oudste overleed met 11 jaar,de jongste was 2. ze was helemaal van slag,vloog buiten alle honden aan. ik heb het 2 maanden aangekeken en toen weer een hond erbij genomen. ging gelijk goed. hetzelfde komt er nu weer aan. de jongste van toen is nu 12 en de jongste 3,dus als het zover is? " kellie Mag ik je de tip geven de hond bij het overlijden te betrekken. Wij hebben de dode hond in de huiskamer laten staan tot hij op gehaald wordt. Raisa  kon ruiken en snuffelen, dat heeft zij heel veel gedaan. Ze is mee geweest naar het crematorium, heeft nog gekeken toen Djoery opgebaart lag. Wij hadden het gevoel dat zij het begreep. Toen we de as gingen ophalen is ze weer mee geweest. Aan haar niets gemerkt. Wat er in het koppie rond ging weten we natuurlijk niet. Haar manier van leven is het zelfde gebleven. Daar hebben we ook alles aan gedaan...
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Vraag aan hondeneigenaren: voeding & overgewicht
Onze hond is enorm aangekomen door sterilisatie. Dan ga je naar de dierenarts en die zegt geef veel sperziebonen en een stuk minder voer verder niets. Simpel toch, koste ons geen geld. Konden elk moment binnen lopen en even op de weegschaal te gaan. Zo is zij op haar normale gewicht gekomen en gebleven. Dan heb ik het over heel wat kilo's die er te veel aan zaten. Waarom en centrum, als je als baas niet gemotiveerd bent lukt het ook niet bij een speciaal centrum, wat misschien een hoop geld gaat kosten. 
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in 2e hond introduceren
Allemaal positieve verhalen lees ik hier. Bij ons was de introductie van Bumpertje, een herplaats pup van 3 maanden een drama. Diesel accepteerde de nieuwe indringer niet, was doodongelukkig, en boos. En wij zaten met de handen in het haar, je denkt dat het zo leuk zou zijn. Met intensieve begeleiding van een deskundige, en ontzettend veel geduld is het gelukt, het zijn nu maatjes, maar kunnen ook prima zonder elkaar. Het duurde ongeveer een half jaar voordat Diesel helemaal gewend was aan de nieuwe situatie. Dus zo kan het ook lopen. Uitlaten doen we altijd samen, en eten apart, omdat Bumpertje niet durft te eten als Diesel te dichtbij is.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Advies gevraagd operatie
Mochten er geen uitzaaiingen zijn..laat het los en vertrouw op de arts. Het enige wat heel belangrijk is dat de hond nuchter is. Succes. 
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Bumper 8 jaar
Dankjewel allemaal. :-D
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Bumper 8 jaar
Hieperdepiep hoera! Bumper is 8 jaar geworden. Onze spring in het veld.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Waarschuwing halsbanden!!!!
Het gebeurt vaker, ook bij katten.Een vreselijke dood. Hier dus ook geen halsbanden om in en rond het huis.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.
"                                   Zo kan het ook...... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin Hulde.    
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Rijden. Wel of niet toestaan?
" Katers laat men inderdaad vaak helpen ivm het sproeien: daar hebben de eigenaren zelf last van. Het gedrag van de reu heeft de eigenaar doorgaans weinig last van maar de eigenaren van (intacte) teven des temeer.   Jij hebt het geluk op een boerderij te wonen, de meeste mensen wonen echter niet 'buiten' maar in wijken met veel andere honden. Voor mij is de voordeur verlaten met een loopse teef echt elke keer weer spannend. Zoveel loslopende intacte reuen waar zij helemaal niet los mogen lopen. Zelfs in mijn eigen tuin zijn we niet veilig en tegen een hitsige grote, lompe, botte reu doe je weinig; die zijn zelfs van een trap niet echt onder de indruk.   Probleem daarbij zijn vooral dus de eigenaren die zo'n intacte reu overal maar los laten lopen "want hij doet niets".. Nee, maar hij probeert wel mijn teef te dekken. Sommigen vinden dat dan echt hilarisch en liggen dubbel van het lachen, anderen worden boos omdat ik het in mijn hoofd haal met mijn loopse teef naar buiten te gaan: dan had ik haar maar moeten steriliseren.   Iemand zei hier dat wanneer iedereen zijn hond laat helpen, de honden snel uitgestorven zouden zijn. Waar het om gaat is dat het gros van de intacte honden helemaal niet worden ingezet voor de fok en je daar met een hond die wel bedoeld is voor de fok dus enorm veel last van hebt, zeker met een teef.   Ik laat mijn teven dus echt wel steriliseren om een dracht te voorkomen. Ik heb geen zin om met een oeps nest te komen zitten met alle zorgen, werk en risico's voor de pups en mijn teef, van dien. Als Elsa goed gekeurd wordt en haar nestje heeft gehad gaat er bij haar dus ook het mes in. Met dank aan de onverantwoordelijke reuen-eigenaren want 3 weken aan de lijn en wat bloedverlies is echt de reden niet. "Liz  Wij zijn idd gezegend met veel ruimte, en toch ook wij hadden last van een buurhond die bij ons schade aan de raamkozijnen veroorzaakte als er een loops was. Een keer bellen was genoeg. Ze hielden de reu vast, en sterker nog, de reu is inmiddels overleden en omdat wij teven hebben, heeft de buurman nu ook een teef aangeschaft. En in het dorp (met een lage honddichtheid) zijn 2 adressen waar regelmatig een hond losloopt en dat zijn beide teven. In een stad met zoveel honden die ook nog eens loslopen kan ik mij voorstellen dat je houwen en keren hebt met een loopse teef. Eigenlijk best wel oneerlijk.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Rijden. Wel of niet toestaan?
" Als dit een kattenforum zou zijn, was ik met mijn steriele en gecastreerde dieren een " eigenaar die zijn verantwoordelijkheid neemt". Van katten vinden mensen het heel normaal dat ze gedreven worden om zich voort te planten. Maar honden worden blijkbaar bekeken als een soort mens: moet zijn driften maar onderdrukken... "luz  Op zich heb je daar zeker een punt, wij wonen op een boerderij, en al onze katten zijn geholpen, en daarmee zijn wij een uitzondering hier in de buurt. De stichting kat in nood heeft ons bij deze operaties tegen een laag tarief uitgevoerd omdat wij 6 aanlopers hadden, een uit de auto gegooide moederpoes met 5 jongen. En, met katten heb je nog een ander probleem, het sproeien van katers. Zelf in mijn kindertijd liet mijn moeder onze kater helpen om in huis sproeien te voorkomen. Het laten helpen van een hond echter is zelden om zwangerschap te voorkomen. Omdat er gelukkig tegenwoordig geen zwerfhonden meer zijn en eigenaren hon hond op eigen erf houden is het laten helpen geen noodzaak meer. Onze Diesel is geholpen met spoed vanwege een baarmoederontsteking. En ja, daarna geen hitsige Diesel meer bij loopsheden. En omdat Diesel geholpen is, is Bumper ook niet meer hitsig bij loopsheid. Het karakter vind ik helemaal niet anders dan voorheen.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Paniekaanval bench
" Antwoord was niet bedoelt om onbescheiden te zijn, wel met aan te tonen dat een bench helemaal niet hoeft bij het opvoeden van honden. "luz  Oke, begrepen. Ontopic, de ts heeft goede tips gehad. Over een mogelijke oorzaak zat ik te denken, zouden die katten snachts niet eens naar de hond zitten te hengelen? Katten zijn soms echt geen lieverdjes, en een hond in een kooi is wellicht leuk speelgoed.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Paniekaanval bench
" Het fijne aan mijn honden is dat in alle situaties die jij opnoemt het gewoon niet nodig is bij hun. Gewoon omdat ze er altijd bij mogen zijn. Zalig he?  "luz  Tis moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je zo goed bent als ik…………... :-D
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Hond uitlaten met fiets dierenmishandeling (Nieuwsbericht)
Heb het verhaal gelezen, en zo als het er staat ben ik het met de uitspraak eens, de hond werd met een fikse snelheid meegesleept, en toen hij de politie zag liet hij de hond achter en vluchtte. De man wist zelf ook heel goed dat hij verkeerd bezig was. Die van ons zijn niet geschikt om naast de fiets, Bumpertje heeft een slechte rug en Diesel is te lui.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in mijn makkelijke shiba pup
Fijn dat het zo goed gaat, lekker doorgaan met genieten! :-D
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Dierenarts slaat hond (niet heel hard) met vuist; meedenkers gevraagd
Als een hond dermate druk bij de DA is dat hij zijn werk niet goed kan doen is heel lastig, misschien is het mogelijk de hond van te voren iets kalmerends te geven? Slaan in dit geval is nooit goed, en de DA wist dat, gezien zijn vele sorry"s. Maar dit alles goed?, nee, het geeft echter wel aan dat de man uit zijn slof schoot en er spijt van had. Om dan gelijk te zeggen dat mensen deze DA zelf verwondingen toe zouden hebben gebracht, zelfs een mod(!) getuigt van veel agressie,en domheid en ik vind dat heel ver gaan.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Niet duidelijk genoeg?
Zeg dat ze bijten, dan blijven ze er wel vanaf.
 

Vrienden van Jeanette, Lady † , Lucky †

honden foto van yolandehonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Suus, Chaos en Sennahonden foto van Nicole en het trio....honden foto van Lisa & doggshonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van janneke willemshonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Diesel & Bumper honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Sjaak en Natasjahonden foto van Janet & Boxershonden foto van Annelies ~ Rasha † , Amigo & Akitahonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Irene Emma. honden foto van Greta en Diazhonden foto van Nikita & Dames honden foto van Ali  &  Rockyhonden foto van Evita & cohonden foto van Justme

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^