HondenPage baasje petra matz

Wat schreven de vrienden van petra matz op het forum

honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in De wereld is klein
Hoi allemaal, Het is al weer een tijdje geleden dat ik nog op het forum was maar ik wil toch graag onze Annabelle aan jullie voorstellen. Ze kwam nogal onverwacht in ons leven. We hadden, na het heengaan van Sam, Saltarin en Zara gezegd dat we ooit, wanneer we nog slechts 2 of 3 honden zouden hebben, er nog een teckeltje zouden bij nemen. Dat teckeltje kwam dus vroeger dan gepland... Ik zag namelijk een jonge herplaatser ergens en reageerde er direct op. Helaas voor mij greep ik er tegen en was de aanbieder al in gesprek met iemand. Ik was zo bang dat ze het hondje aan de eerste de beste zou meegeven. Maar omdat ik me dan al volledig ingesteld had op een hondje, plaatste ik zelf een oproep of iemand een jonge herplaatser wist. Ik kreeg van een fokker een pup aangeboden, wegens annulatie van de kopers. Dit werd dus onze knappe Annabelle. https://www.hondenpage.com/foto/foto/562809.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562810.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562811.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/562812.jpg Ze is nu 14 weken, en het is een figuur hoor! Een echte ondeugd. Veel ondernemender dan ons ander teckeltje Odette. Een echte durfal ook, je moet constant kijken dat ze geen gevaarlijke dingen uithaalt. Maar ze is ook zo heel erg lief! Dan verder over die herplaatser : Een paar dagen na de oproep plaatst een goeie kennis van me, die al 2 teckeltjes heeft, een foto van haar nieuwe hondje. Ik reageer en vraag hoe oud het hondje is, waar ze vandaan komt, etc... Wat blijkt, het is de herplaatser waar ik op gereageerd had. Ik liep dus al 3 dagen met buikpijn omdat ik dacht dat het arme hondje in verkeerde handen terecht gekomen was, en wat blijkt, ze is dus op een fantastische plek, en wat meer is, ze woont op nog geen kilometer van mij. De wereld is zo klein!!! En ik ben heel erg blij dat het frutseltje in een gouden mandje terechtkwam.
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in Odette de vedette
" Je bent er weer, en ja het is zeker een vedette…wat een pracht hondje….je hebt ze alweer een jaartje, past ze in de roedel ? En welkom terug jij. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ze past heel goed in de roedel. Ze kwam als pup er bij en werd direct aanvaard door de andere 7.
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in Odette de vedette
" Hee Petra, welkom terug.  Meid wat een vol huis heb jij!  Ik neem aan dat het allemaal klikt met elkaar? Wat een schatje is Odette. ( Jouw hondenbuggy heb ik nog een dagje gebruikt met Pepijn, toen hij niet in orde was.  Ondertussen is hij met schildkliermedicatie helemaal de 'oude'.  De hondenbuggy staat ingepakt te wachten tot hij weer nodig is.) Wie is dit leuke witte hondje bij jouw foto's?   Hartelijke groet van Jantien " jantien Dat is Vera. Zij kwam ongeveer 5 jaar geleden uit Spanje. Ze is zeer getraumatiseerd. Wij adopteerde haar omdat ze bij ons mag zijn wie ze is. Ergens anders had men te veel verwacht van haar denken we en het had niet goed gegaan. 
honden page profiel Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+) schreef in Odette de vedette
Ik ben lange tijd niet op HP geweest, maar nu wil ik toch graag ons nieuwste lid van de roedel voostellen. Ze heet Odette, is een teckelmeisje en we zijn haar half oktober 2021 gaan ophalen op de Veluwe. Hieronder een paar foto's. https://www.hondenpage.com/foto/foto/556999.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/556998.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/557001.jpg https://www.hondenpage.com/foto/foto/557002.jpg
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Veel sterkte voor jou en Ogin met het verlies van jouw lieve, mooie beer Bams!
honden page profiel sigridsigrid schreef in Aggressief naar andere honden
Vandaag weer gaan wandelen, maar als ze een kat of een hond ziet. Reageert ze niet op beloningen. Die hond is vele interessanter. Ik had wel een flexiriem, misschien morgen toch eens proberen met een vaste riem. Het is hier een echte Hondenbuurt. En aan mijn huis is er dus een padje en daar kwam net een hond uit! 
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in Kan niet meer inloggen
Ik heb mijn oude account terug! Dank je wel voor het meedenken en dank je moderatorteam!
honden page profiel sigridsigrid schreef in Aggressief naar andere honden
Ja, Da klopt helemaal. En ik moet toegeven dat ik dikwijls wel kwaad word. Niet goed dus....  Bij ons in het dorp is er een smal paadje en als daar mensen met een hond doorkomen. Loopt dit meestal verkeerd af. Wat zouden jullie dan doen ? Wachten tot die hond uit dat pad is en dan rustig doorlopen? Ze ondertussen rustig houden met beloningen. 
honden page profiel sigridsigrid schreef in Aggressief naar andere honden
dankjewel. Ga ik zeker eens proberen. Het moeilijkste is....dat ik haar aandacht niet krijg, als ze een andere hond ziet maar met beloningen ga ik dit zeker eens proberen.  Vele noemen haar een probleem. Maar wij houden zeker vol !!!
honden page profiel sigridsigrid schreef in Aggressief naar andere honden
Mijn hond Amy, zes jaar. Maltezer. Is altijd zo kwaad naar andere honden. Heb een gedragstherapeut laten komen,die vertelde me dat ze dit deed omdat ze schrik had. Heb alles geprobeerd, zelfs naar hondenweiden gegaan, maar die baasjes gingen gewoon weg omdat ze zo lastig deed. En nu denk je....ach ja zo een kleine Maltezer. Maar heb het hier moeilijk mee. Hebben jullie geen tips om dit af te leren?
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in Hartstilstand..
Hoi Lynn,   Heel veel sterkte met het verlies van je maatje, zo onverwacht...   4 jaar geleden op kerstdag ben ik ook mijn Runeke verloren aan een hartstilstand. Een heel vergelijkbaar verhaal Ze was 13 jaar en nog vol energie, we hadden op kerstavond nog een flinke wandeling gedaan samen met mijn andere 2 hondjes. Op kerstdagmorgen heeft ze een hartstilstand gehad, nog naar de dierenarts van wacht gereden, maar die kon niets meer doen, ze is daar gestorven.   Nu ik dit schrijf voel ik weer die machteloosheid en dat intense verdriet. Haar dood heb ik veel moeilijker kunnen plaatsen dan de dood van mijn Paloma, haar heb ik 3 weken later moeten laten inslapen. Ze was al heel ziek, maar trok zich enorm op aan Runeke. Na haar dood heeft ze zich volledig laten gaan, wou niet meer eten. Maar ik had het zien aankomen en heb zo stilletjes afscheid kunnen nemen.   Een zo onverwachte dood is heel moeilijk om te plaatsen, je blijft met zoveel vragen achter, een gevoel van ongeloof, dit kan toch niet echt zijn... Ik wil je echt heel veel sterkte wensen, ik weet hoe het voelt... Kerstdag is sindsdien nooit meer feest geweest...
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in uitlaten en zwerfafval
Hier in Belgie bestaan de mooimakers, een groep van vrijwilligers die zwerfvuil opruimen. Ik neem op de wandelingen zo'n boodschappentrolly of kleinere plastiek zak mee en een grijpstok.  Van de gemeente krijg je gratis zakken, enkel bedoeld voor zwerfvuil en die worden ook gratis opgehaald als je even belt. Ik ga mee met Maart, het milieu gaat idd naar de kl***, maar het voelt voor jezelf toch beter aan als je iets doet. Als iedereen zegt, ik maak niet vuil, dus ruim niet op, dan gebeurt er dus niets... En ik stoor me echt enorm aan zwerfvuil. Daarbij heb ik onderweg al verschillende complimentjes gehad en dan kan ik alleen maar hopen dat mensen die mij bezig zien misschien ook eens gaan nadenken over de zwerfvuilproblematiek.
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in Moet een asiel bemiddelen?
Mijn Runeke was al zwervend op straat gevonden en zo in het asiel terechtgekomen. Ze moest daar 10 dagen blijven voor ik haar kon adopteren. Ze hadden me gezegd dat er daarna nog een periode van een maand was dat de 'rechtmatige eigenaren' haar terug konden opeisen.   Dat was echt heel stressvol, want ik was al heel snel gehecht aan mijn meisje, was zo liefde op het eerste gezicht. Het idee dat ik haar nog kon kwijtraken...  Ze had ook een breuk in haar pootje gehad die niet verzorgd was, dus de vraag is nog maar hoe goed haar vorige thuis was...   Een maandlang steeds die schrik dat ze haar terug zouden weghalen en zelfs schrik dat iemand haar zou herkennen op straat, misschien wat overdreven, maar dat gaat wel door je hoofd.   Nu is geen enkel geval hetzelfde, dus moeilijk om daar een algemene regel voor vast te leggen.
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in Ervaringen met adoptie hond bij Arca Noah spanje?
Micky, Persoonlijk heb ik er geen ervaring mee, maar na rondvraag hoor ik toch ook niet zo'n positieve reacties. Als je wil kan ik je wel een aantal verenigingen aanraden waarvan ik weet dat ze betrouwbaar zijn. Zij hebben ook kleinere rassen en pups.  
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loesje, mijn man is met pensioen, en ik in de WAO, we hebben tijd om dit met haar te doen. Is best een belasting, kom ik eerlijk voor uit, maar ze zijn zo hoopvol in Amsterdam, zo behulpzaam, en we willen Phoebe graag weer helemaal gezond hebben! Gelukkig eet ze redelijk goed, snaait ook weer als we met bv. brood beleg bezig zijn, Hopelijk nu snel goed!!!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Vandaag weer naar de kliniek geweest, wond weer helemaal schoon gemaakt, is er een klein stukje afgestorven, dus nog een gaatje. Driehoekje, ongeveer 3 cm denk ik, nu hebben ze gelaserd, gelukkig is dit pijnloos, 4.5 min. Dit doen ze 5 maal, dan gaat de wond van binnen uit genezen. Nou wens en hoop het, vind het er nog vies uit zien. Helaas moet er een gaasje op, met haar achterpoot krabt ze het kapot, ook al zit er een sokje omheen. Dus woensdag, vrijdag, maandag en volgende woensdag naar Amsterdam. houd ons en Phoebe nog wel even bezig, maar ja, als het maar geneest. Verder eet ze wel redelijk goed, slaapt erg veel, loopt een beetje raar, om de wond, maar verder merk je niet zo veel aan haar.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe was vannacht heel onrustig, kon letterlijk en figuurlijk niet haar draai vinden, bleef maar rondjes lopen, heel sneu. Nu krijg zij voor de nacht wat medicatie extra, dan krijgt zij, maar ook wij, rust. Dat kunnen we bij onze eigen da halen. Wond verzorging tot maandag hoeft niet, zit ook niets op, maandag worden de drains er uit gehaald week later de hechtingen. Is wel een dik uur rijden, maar hebben we er voor over. Nu is ze heel rustig, eet en drinkt goed, liep zelf mee naar buiten toen we ff heen en weer naar buiten waren. Maar verder, nee vrolijk is ze nog niet, maar dat komt wel weer, als we een paar dagen verder zijn komt dit wel weer.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loes, dank voor reageren, Phoebe draagt een kraag, rompertje mag niet. De chirurg in Medisch centrum voor dieren in Amsterdam heeft dit na onderzoek en uitslag biopsie en mijn foto verslag van elke dag geconstateerd. Er is mij gevraagd of de chirurg mijn foto verslag mag gebruiken voor studie doeleinden, Natuurlijk vind ik dit goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Yooop, weet ik niet wat dit is, maar op de foto erger gekleurd dan in echt, laten we maar hopen dat het allemaal meevalt, en de wond snel geneest.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
White Shadow, lijkt er echt heel veel op, heb daar als nog een reactie gegeven.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Osumi, we hebben de eerste dagen niet gezien dat het een brandwond was, Ze had haar vacht iets langer en die is heel erg dik, wel dat ze flink pijn had, maar nadat er foto's genomen waren, daarop geen letsel aan ribben en rug te zien waren zocht de DA verder, en toen vonden ze de wond, gingen verder scheren bleek de hele zijkant van haar lijf aangedaan te zijn. Toen wisten we nog niet dat het een brandwond was. Maar het is verschrikkelijk, mijn man ik hebben al wat traantjes gelaten hier om, was ook verschrikkelijk om de wond te verzorgen, heb er nog geen woorden voor.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Brandwonden
Wel laat, maar mijn hond is ook zo verbrand, niet door lampen, etc, maar ze had een huidverstoring door een prik en kon geen warmte afvoeren, de vloerverwarming in de DA praktijk was waarschijnlijk de oorzaak. Was gewoon pure pech, voor de andere honden was de vloer niet te warm, voor Phoebe wel, omdat haar huid niet goed was. Gisteren heeft een chirurg in het Amsterdams med. Centrum de wond weggehaald en gesloten, nu een enorm litteken op de rug, hopelijk blijven de hechtingen zitten. Foto's helaas op de kop. http://i67.tinypic.com/2wnbxbp.jpg http://i64.tinypic.com/29gd09j.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe is gisteren geopereerd, ongeveer 2 uur zijn ze bezig geweest. Alles is goed gegaan, is een enorm litteken, maar we hopen dat het goed vast gaat zitten en over 3 weken het leed geleden is. Volgende weke maandag voor de drain terug, en over 2 weken om de hechtingen er uit te halen. Ze is 1 nachtje gebleven, vanmorgen opgehaald. Foto helaas op de kop, hoe dat komt?????
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Ja Loesje daar is ze onder behandeling. Update Phoebe. Vanmorgen naar Amsterdam, wond heel lang en zorgvuldig uit gespoeld door verpleegkundigen. De chirurg heeft besloten haar maandag te opereren. De hele wond plek wordt verwijderd en de huid wordt om hoog gehaald en gesloten. Is door de elastieken wel kleiner geworden, maar de chirurg vond dat de wond niet goed genas op de randen. Ook zit er nog wat dode huid in het midden, moet ook weg. Materiaal wat ik steeds op stuurde aan foto’s word gebruikt op de dierenarts forum ter studie. We waren er wel even stil van, eerst maar eens koffie gedronken voor we naar huis gingen. Phoebe doet het verder goed, eet smakelijk, drinkt goed en lijkt weinig pijn te hebben. Op de dag gewone pijnstillers, alleen voor de nacht een tramadol. . Wordt vervolgd.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
De huidfilm is een soort gaas wat ze over wonden leggen, De korst zat helemaal los, was de huid die los liet, als dikke korst. Helaas is het duidelijk dat het om een ontsteking gaat, geen brandwond, de bloedvaatjes in de huid waren ontstoken, nu wordt uit gezocht hoe dit komt en waar het vandaan komt. Ze heeft het ongemerkt al een poos onder de leden. Ze heeft een enorme dikke vacht, was ook wat langer en de wond was vrij laag begonnen, ook geen plek waar je veel aait etc. Wij waren geconcentreerd op haar rug, we dachten steeds, daar is wat mee, bleek dus veel lager te zitten. Onze DA is er erg gebrand op om precies te weten te komen wat en hoe het komt, patholoog is er nog mee bezig.
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef in Black Friday bij Broodfokker
Is jammer genoeg waar...   Mijn reactie op facebook hebben ze al verwijderd, samen met een hele hoop andere reacties, reacties die niet in hun straatje passen uiteraard.   Er staan op hun website verschillende meer en minder bekende vlamingen die trots poseren met hun hond of kat die ze vandaar hebben gehaald. Hun facebookpagina staat vol met tevreden klanten...   @ Linneke, het is helaas legaal wat ze doen, Ben Weyts is op de hoogte en kan hier niets aan doen...   wat een rotwereld...
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Coby/ Wanda, Ze heeft geen huid transplantatie gehad, heb ik nergens geschreven, nee is goed gespoeld, dat klittenband is aan gebracht en daarna met dikke zalf ingesmeerd en wond gaas er op en toen de elastieken. Mijn eigen Da deed erg haar/hun best, en en specialist/chirurg zei dat hun niet meer had kunnen doen dan onze DA gedaan heeft, dus die vallen niets te verwijten! Maar nu is het specialisten werk en na verwijderen van de korst onmiddellijk door gestuurd, en binnen 1.5 uur in Amsterdam, we rijden er ook een uur over.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We geven extra eiwitrijk voer, komt bij de DA vandaan, ze eet normaal brokken,maar nu ff Renske, daarnaast die bakjes van de DA. Ze eet goed en drinkt goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Dinsdag morgen is door de da de korst er onder een roesje er afgehaald, ze belde, ze had al een afspraak gemaakt met de chirurg in Amsterdamse dieren kliniek, gelijk op pad. Daar aangekomen, werd verteld dat het spierweefsel bijna weg was, maar niet bedreigend, was te redden. De wond is rondom met klittenband voorzien, een vierkant, is gehecht met hecht draad, daar een met elastiek en klittenband, en daar trekken ze de wond mee bij elkaar. Daardoor is de wond kleiner geworden, en zal sneller genezen. Eén keer per dag verschonen, heel dikke zalf er op, en morgen weer naar Amsterdam. Heel prettige behandeling in Amsterdam, heel snel geholpen, en konden ons geruststellen. De biopsie wees een ontsteking uit in de bloedvaatjes in de huid, hoe dat komt wordt nog verder uit gezocht. Word vervolgd. http://i66.tinypic.com/adc4t4.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We komen net van de dierenarts af, is toch een flinke huid infectie, biopsie zal uit wijzen misschien hoe het komt, ook alles van de kweek was nog niet binnen, meer deze antibiotica was de goede. Wordt wel verlengd, morgen wordt met een roesje die lap er af gehaald, zit bijna helemaal los, maar de da wil haar geen pijn doen. Nu afgedekt met speciaal gaas tot morgen. Er wordt een soort huidfilm overheen gelegd, er komt een gespecialiseerde da bij. Er is overleg geweest met een specialist, foto's door gestuurd voor overleg. Ondanks de ellende wel vertrouwen nu in de behandeling van de da. Ze is heel rustig, slaapt veel, maar drinkt/eet wel goed. Extra dieetvoer gekregen, advies als ze wil, wat meer eten geven, om op krachten te blijven. Komt nu ook weer naar ons toe. Ze blijft zo rustig bij de dierenarts, onvoorstelbaar.
 

Vrienden van petra matz

honden foto van sigridhonden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van Mellehonden foto van Sonhonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)    honden foto van .....honden foto van Natasja28honden foto van tinekehonden foto van Dolfinehonden foto van kimhonden foto van Desireehonden foto van Lotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^