HondenPage baasje Sammy

Over Sammy

honden foto van Sammy Mijn naam is Sammy.
Ik ben een Jack Russell Terrier en geboren op 1 januari 2008 in Vortum Mullem, dat is in Limburg. Eind februari 2008 ben ik bij mijn baasjes in Hoofddorp gaan wonen. Toen was ik 7,5 weken oud.
Met 8 weken ben ik al meteen op hondentraining gegaan. We gingen naar Lelystad en dat was erg leuk en leerzaam.
Eerst de puppycursus en daarna een basis cursus. Dat was erg leuk, maar soms ook best moeilijk, want ik moest goed luisteren naar mijn baas en veel oefeningen doen.
Na de basis cursus ben ik op de Vervolg Cursus 1 en daarna 2 gegaan. Ik heb ook in Amsterdam getraind bij hondenschool "De Gabber" van Olivier. Toen ben ik Dogfrisbee gaan doen, bij Hondenschool "Renga" van Petra in Nieuw Loosdrecht en later Behendigheid.
Mijn laatste behendigheid cursussen was bij "Gabber". Nu doe ik even niets meer, hi,hi,..

Ik ben op 1 januari jarig en dat is best een leuke dag, want dan is er altijd feest met heel veel vuurwerk, lekkere dingetjes en veel mensen.

Ik hou van wandelen, rennen, zwemmen en mijn tennisbal. Die tennisbal is me heilig, want het liefste speel ik daar de hele dag mee.
Verder heb ik nog heel erg veel andere speeltjes. Het huis ligt er helemaal vol mee.

Als we gaan autorijden, moet ik in mijn eigen bench.
Mijn baasjes zeggen dat dat veiliger is, maar eigenlijk vindt ik het wel een leuk plekje, want het is knus en ik ligin een lekker zacht mandjes en een fleece dekentje. Best goed geregeld door mijn baasjes.

In huis heb ik nog 2 vriendjes.
De ene is een poes, ze heet Poekie en is al bijna 16 jaar oud. We rennen vaak achter elkaar aan en dollen in de tuin.
Mijn andere vriendje is een konijn, een kleine franse hangoor. Hij heet Sjors en is 5 jaar oud. Hij loopt gewoon los in huis en in de tuin, als de deur open staat. Met z'n drietjes zijn we een leuk stel. Het gaat goed samen en soms slapen we samen op 1 dekentje of in 1 mandje. Dat vinden mijn baasjes wel leuk geloof ik, want dan maken ze stiekem foto's van ons. Hi,hi,...


Nou dit was het wel zo'n beetje.

Knuffel van Sammy

Krabbels aan Sammy

honden page profiel SammySammy schreef om 07 september om 21:13
Dank je wel Max, moet nog even uitzoeken hoe de site werkt. Knuffel van Sammy
honden page profiel Jacqueline / MaxJacqueline / Max schreef om 07 september om 20:09
Hoi Sammy welkom op de site, gr Max

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sammy heeft 46 ontvangen.

Berichten en online status
Sammy was voor het laatst online 12 jaar, 2 weken, 40 minuten, 41 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lekker zwemmen, daar hou ik erg veel van. honden foto Hier sta ik met mijn baasje op een bruggetje over het riviertje te kijken honden foto Tijdens mijn vakantie Frankrijk, had ik mijn eigen stretcher en eigen slaapzak. Dat is handig want dan lig ik namelijk vanaf de koude grond. Hier zie j mij liggen. Stoer he?! Knuffel van Sammy honden foto Op de uitkijk honden foto Samen met mijn andere baasje voor de waterval; Cascade de la Beaume, ergens in Frankrijk. Ik heb daar heel leuk gewandeld en gespeeld honden foto Hier speel ik in het bos.
Sammy heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Op vakantie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^