HondenPage baasje anita

Over anita

honden foto van anita Hey hallo daar:

eerst zal ik me even voorstellen, Diezel is de naam en ben al 1 jaar oud!!!
ik voel me goed, en ben zeer tevreden. alleen af en toe een beetje last van mijn allergie. Maar mijn baasjes weten nu wel wat ik kan eten en waar ik niet tegen kan, dus het gaat weer stukken beter!!!! en op het moment is de allergie helemaal verdwenen!!

Met een goeie 7 weken van friesland verhuisd naar drenthe.
daar heb ik ontdekt dat je het gras heel makkelijk om kan spitten, er staan nog een paar sprietjes overeind... dat was een van mijn eerste ontdekkingen.
ach en zo heb ik van alles ontdekt, onlangs kwam ik erachter dat de bank waar baasje op zit veel lekkerder ligt dan mijn eigen kleedje!!
en steeds vind ik nog wel weer wat nieuwe dingetjes, maar ik ben goed ingeburgerd hoor.
mijn speelkameraadjes weet ik ook goed te vinden, alleen die riem van baasje is dan zo lastig, dus daar kan ik nog niet uit mezelf naar toe lopen....
wie ik ook zie of tegen kom ik vind iedereen lief en leuk ( honden, katten, koeien, schapen, paarden, bokkies / geitjes, echt alles... )
en aan kleine kinderen raak ik goed gewend.

maar nu ik een jaar ben kom ik in een moeilijke tijd: baasje zegt steeds 'puber' tegen mij, en ik snap niet waarom??!! alleen wordt baasje steeds boos als ik een gat graaf, of iets van tafel afpak, maar dan wil ik alleen maar spelen hoor..nou ja, ik blijf het proberen!!

kortom ik vermaak mij prima en ben een tevreden hond!!!!!!!!

Krabbels aan anita

honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 14 maart om 17:07
Hoi, blij dat het weer goed gaat met Diezel, ik had het even opgezocht wat het was.....het probleem met de staart haha. Hier alles oke, Boris heeft net zijn diner op dus die kan er weer een poosje tegen. Groetjes daar en tot horens maar weer, doei doei.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 31 januari om 07:03
Ha broertje, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag hoor, groetjes van je kleine broertje, haha. doeiiiiiiii
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 04 januari om 14:55
he broer, jij ook gelukkig nieuwjaar, alles goed daar??? Hier wel hoor, ben alleen zooooo moe, tis hier druk in huis, jeroen en sacha zijn hier dus alles is anders dan anders, veel drukker he, nou ja, dan tussendoor maar veel slapen. Ik vond het vuurwerk niks, harde knallen en flitsen, bah, ben blij dat het weer rustig is buiten, mag ik tenminste weer lekker los rennen . Broertje, hopen dat het weer gauw mooi weer wordt kunnen we weer samen spelen, dikke lebber van mij en tot horens, groetjes aan de baas en bazin, en gedraag je he, doei doei.
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 01 januari om 09:49
De beste wensen voor 2011 aan jullie, dus Diezel is een half broertje van Boris dan, leuk dat er dan zoveel verschillen zijn, stukje van de moeder he groetjes Sam
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 29 december om 15:14
Ben jij een broer van Boris? leuk zeg
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 21 november om 12:57
ha broer, gezellig dat je vanmiddag komt spelen, half drie koffie klaar, tot dan. je broertje.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 02 oktober om 20:17
zeg schoondochter/kleinhond, breng boris niet op verkeerde gedachten he, hahaha groetjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 30 september om 08:14
Ha broertje, nou ik heb de bank ook ff uitgeprobeerd hoor, en dat ligt toch lekker!!!!! Maar je snapt het al..... het mocht niet, ik werd er heel gauw afgestuurd, stom he. Gisteren lag het vrouwtje er zo lekker op en toen ze ff naar boven was dacht ik.... ff uitproberen, languit, maar helaas ik moest weer naar mijn mand, flauw hoor. Nou een lebber van mij en tot gauw, wooooef.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 24 september om 20:58
Heeeeeeee, ja hoor, stenen weer binnen hahaha, mag ik ook mee naar de poezen?????? Kunnen we lachen joh. Ben blij dat de worst bevalt, vind hem ook lekker hoor, maar krijg hem alleen als beloning flauw he. Nou groetjes aan de baas en bazin en een lebber van mij, doei doei.
honden page profiel frank en mariannefrank en marianne schreef om 22 september om 17:20
hallo Anita , het is toch ook allemaal het zelfde beeld he , ze lijken ook zo veel op elkaar Scott is van 15-04-2010 en komt ook uit Friesland van de familiekennel maar je hebt mooie foto's gemaakt de groetjes dan maar
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 20 september om 18:45
he broer, dat mag dus niet he, worden ze boos, ik lig nu uit te hijgen, ik moest elke keer een steen ophalen die het vrouwtje weggooide bij het zandgat, en daar wordt je moe van joh!!!!!! Maar tis wel leuk. Nou gedraag je en tot horens, een dikke lebber van mij.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 10 september om 19:08
he, grote broer, succes morgen he, doe je best. Een dikke lebber van boris.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 08 september om 10:03
hallo, ja Boris is weer bij haha. Wat goed joh, dat los lopen, oefenen/oefenen/oefenen. Ik heb veel gewerkt, hij ligt nu voor mijn voeten maar als het kon zou hij zo op schoot springen, gisteravond ook al, dus hij mist me dan wel, aaaaaaaaaaaaach, lief he. nou groetjes daar en tot later, doei.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 05 september om 10:05
Yippie, Boris komt vanmiddag spelen hoor!!!!! gr tot later.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 03 september om 14:56
Heeee, Boris weegt 24 kilo en is niet!!!!! te dik whahahahahahaha. liefs Ina.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 30 augustus om 15:00
Wat een mooie hond zeg, is hij ook ondeugend?????? Hahahaha. Boris ligt heerlijk te slapen, maar ga zo stofzuigen dus.............. word dan wel wakker. gr ina.
honden page profiel Ina en BorisIna en Boris schreef om 30 augustus om 14:44
Heeeeeeeeeeeeeee, ken ik jou??????? hahaha gr ina.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

anita heeft 76 ontvangen.

Berichten en online status
anita was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 6 dagen, 5 uur, 36 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^