HondenPage baasje aneg1974

Over aneg1974

honden foto van aneg1974 Jack is mijn 1e hondje ooit, bij particulieren gekocht toen hij ongeveer een jaar was. Hij was erg mager en had wat huid/vachtprobleempjes, maar hij was gewoon meteen lief en vreselijk enthousiast dat ik en mijn vriend meteen verliefd werden en hem voor 50 euro meteen mee mochten nemen. Pas veel later besefte ik dat deze actie misschien wel Jack zijn redding was geweest.
Door goede verzorging en veel liefde knapte hij erg op, hij moest nog wel vreselijk veel leren maar ik had van alles gelezen over honden opvoeding en gedrag en ging daar dus met alle liefde mee aan de slag!
Nu is hij alweer 8 jaar bij mij en kan het mij niet voorstellen dat hij er op een dag niet meer is....
Ik wandel veel met hem, neem hem mee achter op de fiets in zijn mandje en als hij wil rennen doe ik hem aan de fietsenspringer. Ik heb ook een fietskar voor hem maar dat vind hij niks dus die gebruik ik voornamelijk voor boodschappen al staat er wel een poster achterop ""the perfect child is a jack russel terrier".

Krabbels aan aneg1974

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 24 augustus om 09:17
Wat een lief beestje is Jack. Ik ben heel blij om te lezen dat je ervoor gaat met hem. Het geeft echt zoveel voldoening als het lukt om je hond van zijn angst af te helpen. En ik hoop dat je je vragen gewoon blijft stellen op het forum. Ik vind het hartstikke goed van je dat je het probleem gaat aanpakken. Groetjes en een fijne dag vandaag. Poot voor jack.
honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan schreef om 24 augustus om 00:29
Wat een mooi prulleke is Jack. Fijn dat je hem een aantal jaren geleden Jack hebben overgenomen zodat hij een goed en liefdevol thuis heeft gekregen waar hij inmiddels alweer 8 jaar vertoeft als ik het goed begrepen heb:-). Groetjes, Wilma
honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra schreef om 23 augustus om 21:35
Hoi wat een lieverd is het zeg!!!!!!
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef om 23 augustus om 21:34
O, nu zie ik het, een parson russel i.p.v. een jack russel.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef om 23 augustus om 21:33
Hoi Anita, bedankt voor de uitnodiging en wat een mooie hond heb je, ik heb eigenlijk nog nooit een zwart witte Jack Russel gezien.
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 23 augustus om 21:26
Hoi Anita leuk een nieuwe vriendin. Wat een scheetje van een hond heb je !!Lekker snuitje!!
honden page profiel gorby2009gorby2009 schreef om 23 augustus om 20:30
hoi Anita, lief van je dat je vriend wil worden, je hebt een leuke hond zeg, en hoe mooi zit dat witte neusje dat zo in die bles overgaat, hoe krijg je het zo geverfd :-).
honden page profiel aneg1974aneg1974 schreef om 23 augustus om 20:17
Dank je wel Corrie, het lijkt me idd erg gezellig hier! Groetjes van Anita
honden page profiel corrie koopmancorrie koopman schreef om 23 augustus om 20:09
Welkom op het forum.Het is heel gezelig Gr Corrie

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

aneg1974 heeft 97 ontvangen.

Berichten en online status
aneg1974 was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 6 uur, 16 minuten, 11 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^