HondenPage baasje Nadine

Over Nadine

honden foto van Nadine Hallo wij zijn Niels en Nadine uit Goes en in het bezit van onze Beagle Bobby. Bob is nu 5 jaar en voor ons is het echt de liefste hond van allemaal maar ja dat vind iedereen toch van zijn eigen hondje. Bobby is lekker eigenwijs en gaat zijn eigen gangetje maar ja dat doen alle beagle's.

Groetjes

Krabbels aan Nadine

honden page profiel annette ruitenannette ruiten schreef om 01 februari om 00:04
beste nadine ik las je stukje bij de broodfokkers en zag dat je billy uit zwaagwesteinde hebt.... onze pico komt daar ook vandaan en lijkt heel erg op hem... dus ik vroeg me af wat zijn leeftijd is... liefs annet
honden page profiel Simone & MaxSimone & Max schreef om 22 december om 10:27
Wat een prachtige mannetje heb je zeg!!! Echt heel erg leuk... Ik heb zelf een kruising beagle genaamd Max. We hebben hier een begaleclub, zou leuk zijn als je lid zou worden.
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef om 27 oktober om 22:47
hoi, wat een prachtige beagle heb je zeg. erg leuke die oren op die foto ook. heel schattig kopie. leuke fotos op je profiel :) enne mss een beetje laat maar welkom op het forum nog :)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Nadine heeft 94 ontvangen.

Berichten en online status
Nadine was voor het laatst online 5 jaar, 7 maanden, 3 weken, 4 uur, 1 minuten, 51 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^