HondenPage baasje Pluche

Over Pluche

honden foto van Pluche Even voorstellen:
Ik ben dus Pluche en ben het personeel van Scooter (10 jaar blauwe Pers) en Noa (6 jaar rooie kater).

Sinds januari is er nogal wat veranderd in ons beestenboeltje. Eerst stierf Amy (maine coon van 12 jaar en al 11 jaar ziekjes) in mijn armen en een paar maanden later moest ik mijn Flipje (rooie kater sinds een jaar of 2 ook een zorgenkindje ) van 14 jaar afgeven.
Dat hakt er zo vreselijk erg in en ik mis mijn huisgenootjes nog dagelijks.Ook de poezen maakten een rouwproces door en werden timide en depri-achtig.
Eind juli werd het tijd om mijn poezengezinnetje en mezelf op te vrolijken en zo kwam Wiggle bij ons wonen.Ik was al een aantal jaren broeds :-) Maar 4 poeskes vergen veel aandacht.
Het heeft een weekje geduurd voor de poezebeestjes de kat uit de boom hadden gekeken en weer helemaal opvrolijkten door ons kleine clowntje. Scooter is heel erg bezorgd om hem en is er meteen bij met elk piepje van Wiggle. Noa is zijn speelmakker en staat enorm veel toe...Eindelijk heeft hij weer een speelmaatje al gaat het er iets wilder aan toe. We zijn weer compleet :-)

Groetjes Pluche


Krabbels aan Pluche

honden page profiel EsraBEsraB schreef om 31 juli om 15:58
Oh wat leuk dat jouw Wiggle ook een Yorkiepoo is! De pa van mijn Esra is een dwergpoedel. Het is verder een klein en rank dametje (wel hoog op de poten) met krullen (typisch poedel), met de tekening en het koppie van een York. Mensen hebben vaak geen idee wat ze is hahaha.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 27 januari om 13:13
Sorry ben de draad kwijt -:) welke is nu de kruising met de york ? Schattige beestenboel bij jou, heel gezellig maar druk zeker ?
honden page profiel PluchePluche schreef om 18 augustus om 11:58
Jouw Dizzy is superschattig!! Ik heb nog wel wat foto's maar ik moet nog ff uitzoeken waar ik ze kan plaatsen. Groetjes van Pluche...Wiggle..Noa en Scooter ( 2 poezen)
honden page profiel  Dizzy Dizzy schreef om 18 augustus om 11:08
Wat betreft designerdogs...ja dat dachten wij ook. Zo bestaan er ook Snoozles Schnautzer x poedel. Dus ze verzinnen er zoveel. Wiggle ziet er leuk uit. Heb je nog meer leuke foto's? Groetjes, Dizzy en Shirley

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Pluche heeft 465 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Pluche zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Pluche was voor het laatst online 6 jaar, 2 maanden, 3 weken, 13 uur, 6 minuten, 21 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^