HondenPage baasje Clara

Over Clara

honden foto van Clara 7 november 2011 hebben wij onze Amerikaanse Bulldog, Dana, in moeten laten slapen. Zij had een aantal maanden daarvoor haar tweede knie kapot gelopen en kon maar niet herstellen van de operatie. Na een aantal nieuwe operaties, heel veel pijnstillers en training bleef het pootje een zwak punt en raakte ze in een dip. Daarnaast bleek ze een hernia, spondilose en een nog maar 20% functionerende heup te hebben. Ze wilde haar bench niet meer uit en lopen deed ze alleen om haar behoefte te doen. Ze is 4,5 jaar geworden.

Kort voor Dana haar ongeluk kreeg, kregen wij "gezinsuitbreiding". Kyra kwam bij ons in huis erbij. Kyra is een Engelse Stafford pup, geboren op 16 mei 2011. Ze was 9 weken oud toen ze ons huis kwam vullen met haar vrolijke gespring en gekef.
Daarnaast is ons huis gevuld met Woesie, een poes van 8 jaar oud, Tweety onze kanarie, Mike mijn zoontje van 2 jaar en mijn man en ikzelf.

Krabbels aan Clara

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lolagoedgekeurde fokker schreef om 15 juli om 10:59
ahhh leuk, ik vind stafford pups geweldig haha! kyra is leuk!!
honden page profiel ClaraClara schreef om 15 juli om 10:45
Sinds woensdag is ons huishouden uitgebreid met een nieuwe pup genaamd Kyra (naam had ze van de fokker al gekregen in verband met haar stamboom) Kyra is een engelse stafford van 9 weken oud. Foto's volgen snel.
honden page profiel Trotsuh Eigenaar Van KyraTrotsuh Eigenaar Van Kyra schreef om 21 augustus om 10:52
Ik vind die bull dr super leuk uitzien..wow wat een kanjer zeg... die andere mag dr ook zkr wezen hele mooie kleur ook!! Groetjes en een pootje van Kyra
honden page profiel ashaasha schreef om 20 augustus om 12:17
geen dank hoor ze is echt mooi. tyson zou haar heel leuk vinden hahaahah
honden page profiel MYRIAMMYRIAM schreef om 19 augustus om 22:29
dank je wel hoor groetjes myriam
honden page profiel ashaasha schreef om 19 augustus om 10:37
wouw wat een mooi teefje!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Clara heeft 188 ontvangen.

Berichten en online status
Clara was voor het laatst online 8 jaar, 3 dagen, 8 uur, 27 minuten, 26 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^