HondenPage baasje Marleen

De laatste reacties in het hondenforum

Marleen heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Kort gezegt: honden foto Wie wil nu niet met dit lekkere bekje spelen??!
honden foto Dit is onze Wammes toen hij nog heerlijk bij mamma Daniek woonde. Wammes is de getijgerde in het midden met de donkerste rug. Mamma Daniek is ook getijgerd en zo konden we goed zien hoe een langhaargetijgerde teckel er uit komt te zien!
Prachtig toch? honden foto het voordeel van een bezoek aan een grote hond. Zodra de andere hond even in de tuin is kan jij zijn bot inpikken! honden foto Op de voorgrond zie je Foppe de duitse dog van mijn schoonzus. Hij blijft bij ons staan terwijl Donald de welsh springer spaniel van mijn schoonouder en Wammes onze teckel gebroederlijk naast elkaar op onderzoek uitgaan en andere honden begroeten. honden foto Hij is groot en ik is klein! 
Foppe de duitse Dog van mijn schoonzus en onze kleine Wammes! Wel goed in de gaten houden want 1 poot is heel groot voor 1 teckel pupje. honden foto Mijn god wat een lekker bekje! Op de achtergond zie je zijn zusje Yentl de enige andere getijgerde uit zijn nestje. honden foto oke dit is niet meer leuk nu ga ik weg! Een groot huis oke, een grote tuin oke, een grote hond misschien. Maar als ze nu ook al grote bladeren aan de bomen hebben??? Dat kan toch niet! willen ze dat ik me echt heeeeel klein ga voelen of zo! Ik ben wel een teckel hoor!! honden foto Donald, Nog nooit een hond gezien die zo graag op de foto wil. Elke keer dat ik dat ding vast pak om iets te fotograveren lukt het niet om dit: hij zit op dat mooie grasje in de sneeuw! honden foto Lekker in de sneeuw zelfs dan nog mooi als fotomodel blijven staan!

Verhalen van Marleen in het Dogboek

Wammes zijn eerste werk dag.
Vandaag gaat Wammes "werken"! Omdat ik zelf op een zorgboerderij voor verstandelijk gehandicapten he

Wedstrijdfoto's

dit is onze kleine Wammes, een langharige teckel.
We rijden net bij de fokker weg, ruim 2 uur rijden! Hij heeft net voor we er waren een beedje gespuugd, maar hij vindt het rijden geweldig.

Clubs

Marleen is lid van de volgende club(s):
Teckelclub

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^