HondenPage baasje rex

Over rex

honden foto van rex Hallo ik ben monique, 45 jaar.
De hond die op deze site staat nu bij de honden foto´s is Sheba. Wij hebben hem 15 jaar gehad. Het was een schat.
Hij is dit jaar juni overleden. Doordat het ons niet lukte om het een plaats te geven en het ons zo pijn bleef doen hebben we een andere pup genomen die foto staat nu rechts boven aan. Het is een kruizing tussen een vlinderhondje en een pekinees maar ook erg lief. Hij is geboren op 09-06-2010 en heet Rex. We lachen weer en hebben weer lol.
Maar Sheba zullen we nooit vergeten. Zijn urn staat bij ons in de kamer en wordt pas uitgestrooid samen met ons als wij er niet meer zijn en met de nieuwe hond Rex.
Waar we nu ons vrolijke leven weer mee terug hebben al hebben we het soms nog moeilijk.
Verder ben ik dol op koken en kijk ik vaak naar Dog Whisperer en as the world turns.
En veel met de hond bezig zijn.

Krabbels aan rex

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 29 oktober om 23:23
Hoi Monique , leuk om berichtje te onvangen van je..onze rocky is 6 jaar en 7 maanden oud . Wij zijn derde eigenaar...verleden jaar hebben we hem uit asiel gehaald een paar maanden na dat onze bull-terriër Axel...een schat van een bulletje geweest is overleden , hij was 13.5 jaar. En onze rock's zal zoals zijn voorganger blijven tot zijn laatste dag . Groetjes Ivonne , en dikke knuff voor schattige Rex en pootje van Rocky .
honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 29 september om 13:46
Hoi Monique , kom hier ook eens naar je kleine gabber kijken , alles goed hoop ik...geef kleine Rex dikke knuf van me en citaat bij je afbeelding...mooi ! Liefs Ivonne & Rocky
honden page profiel rexrex schreef om 26 september om 17:03
[url=http://www.krabbelme.nl][gadget]www.krabbelme.nl[/gadget][/url] Meer leuke krabbels vind je op www.krabbelme.nl
honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. schreef om 19 september om 18:29
Hoi Monique bedankt voor je lieve krabbel. Wat een schat van een hondje heb jij ook z`n lief koppie. En jou Sheba was ook een mooi zeg. Ik wens jou heel veel plezier met jullie nieuwe Rex groetjes Anita.
honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 10 september om 22:02
Hoi Monique, welkom hier...ik was direct naar wedstrijd foto's gegaan om krabbel te zetten. Nu kom ik op je site en zie dat Scheba niet meer is...maar zoals we zien en weten , de fijne herrinneringen blijven ons bij hé ! Hij was echt prachtig jullie Collie. Je heb nieuw trouw vriendje in huis...Rex , veel plezier met ermee hoor !! Groetjes .

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

rex heeft 88 ontvangen.

Berichten en online status
rex was voor het laatst online 10 jaar, 11 maanden, 4 dagen, 15 uur, 40 minuten, 16 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^