HondenPage baasje Patricia & de Musketiers

Over Patricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers .//^ ^ op je profiel
(/(_•_)) voor te laten zien
._/''*''_ dat je TEGEN
(/_)^(_) DIERENMISHANDELING bent !!!


Ik ben Patricia, een jonge twintiger, en heb 6 siberische husky's met mijn vriend. Mijn vriend heeft 1 zoon, en samen wonen we in Twente. 

Op fb kan je ons volgen via onze pagina: Sky's the limit:
https://m.facebook.com/profile.php?id=487991394584855

Ik doe ook de sledehondensport met ze. Via mijn blog zijn mijn wedstrijden en trainingen te volgen:
http://skippasky.blogspot.com/

Krabbels aan Patricia & de Musketiers

honden page profiel ------ schreef om 25 februari om 13:07
Prachtige honden!
honden page profiel jolandajolanda schreef om 08 augustus om 13:34
hi je het idd erg mooie malamute. maar had een vraagje aan je...mijn malamute verliest erg veel vacht en haar staart word aan de punt kaal is dat normaal graag hoor ik van je.want maak me wel zorgen...hoor het van je mvg jolanda
honden page profiel <3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes<3 *Sh*Er*Lu*Di*Fa* <3 & hun baasjes schreef om 01 augustus om 16:02
Wauw geweldige honden !!! bedankt voor je reactie ;)
honden page profiel Inge & DangerInge & Danger schreef om 25 juli om 10:20
Wat een schatje op die fotos!! :D
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 25 mei om 23:47
Je moet je poll veranderen... Skaraa moet er nog bij :P
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 19 mei om 22:14
Ach het word nu toch eerst zomer! en je bent druk met je pupseltje :) die kar komt vanzelf wel ik zag btw wel zo'n tripod step/kar op MP staan, maar ik zou dat niet durven met 4 doggies
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 16 mei om 11:57
hoe is het eigenlijk afgelopen met de kar? hebben jullie hem overgenomen?
honden page profiel ennasennas schreef om 15 april om 20:19
Super mooie honden!!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 04 april om 18:49
wat een leuke foto van al je musketiers zeg! wie heeft die gemaakt? (A)
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 08 maart om 19:20
Hi Patricia, hoe is het met jullie? Al een keus gemaakt betr. een hond erbij? Ik denk dat ik je nu 'in het echt' heb gezien. Bij de P&M challenge, klopt dat? Je zult het niet geloven, maar we waren 1e. Buiten dat vond ik het een superleuk weekend, goed geregeld allemaal (en genieten van nog 1 dag sneeuw). En leuk dat ze iedereen omroepen aan het einde vd dag. Daarom dacht ik dat jij er ook was, omdat ze een Patricia omroepen :). Train je nu nog net zo vaak met de Hussen of ben je aan het afbouwen? Nog naar de sneeuw geweest? We zijn in St. Ulrich geweest, maar ik denk niet dat ik je daar gezien heb? Oja, het klopt wat iedereen zei, als je eenmaal in de sledehondensport begint, raak je verslaafd, haha. groetjes, Sandra
honden page profiel V+MishkaV+Mishka schreef om 18 februari om 23:47
Wat eeeen mooi stelletje musketiers heb je prachtig!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 11 februari om 17:58
Hee Trish, heb je zin om binnenkort te gaan wandelen met de hondjes? Groetjes, Deborah
honden page profiel jackiie nova&baileyjackiie nova&bailey schreef om 25 januari om 14:53
hihi dankjewel! de bruine is vn onszelf.. de zwarte vn een vriendin hahha
honden page profiel SamojedskiSamojedski schreef om 23 januari om 12:42
Mooie Honden! Ik ga je maar eens volgen denk ik ;)
honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico schreef om 01 januari om 20:47
prachtige hussen
honden page profiel .. schreef om 30 december om 23:12
Tja, wie niet waagt, wie niet wint! :D De twijfel zit er nog wel een beetje maar ik denk dat ik het zal proberen, maar goed, eerst een fiets kopen natuurlijk haha!
honden page profiel .. schreef om 30 december om 17:58
Met zo'n lijnuithouder ben ik vooral bang dat hij achter de konijnen aan gaat ofzo, het stikt hier van die beesten. En jaa precies, een halsband lijntje erbij om te corrigeren, zo moet dat dus ook met de springer haha, ik denk dat die youtube filmpjes me wel overgehaald hebben (zoek maar eens op 'husky springer', geweldig haha). En nja als dat mis gaat valt de lijnuithouder nog wel te proberen :)
honden page profiel .. schreef om 30 december om 13:48
Haha ik vind steps en fietsen met lijnuithouders enge dingen! :p Nouja, voor in de stad. We hebben hier niet zo veel groen en bos dus denk ik dat een springer wat meer bij de omgeving past, al ben ik zelf ook wel heel bang dat ik dan onderuit ga. :')
honden page profiel RobbieRobbie schreef om 29 december om 21:41
Dankje! t' is een Tsjecho-Slowaakse wolfshond met Malamute mix. Geweldige honden heb jij ook. Ik kan ook niet wachten om met Logan erop uit te gaan wanneer hij oud genoeg is.
honden page profiel .. schreef om 28 december om 16:29
Haha ja alleen nog een fiets en een springer aanschaffen en dan kan ik ook zelf met hem trainen, lijkt me super. Maar ik ben natuurlijk weer iemand die het kopen van die dingen steeds weer uitstelt :')
honden page profiel .. schreef om 23 december om 19:37
Hey thanks! Ja geweldig vindt hij het, hij liep vandaag met 3 anderen 7 km (als lead dog), ben zo trots hihi :D en leuke nieuwe profielfoto trouwens!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 19 december om 22:12
jaa he ik vond ze ook zo leuk! ik ga morgen proberen om er nog een paar bij te zetten :)
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 19 december om 18:00
Leuke profielfoto!!!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 13 december om 20:19
Hee patricia, Ja dat herken ik spontane oost-indische doofheid..... Ik kijk ook heel erg uit naar zaterdag! Helaas moet ik voor een schoolopdracht met een groepje ook aanwezig zijn dus het is even kijken wanneer wij even kunnen kletsen. Ik ga zaterdag ook mijn lijnuithouder en treklijn ophalen, die bevestigen ze dan gelijk ff en dan wilde ik chula meenemen, dan kan ik gelijk terug steppen, en kijken of dr harnas wel goed is en evt. een nieuwe kopen. Maar als ik chula mee heb kan ik niet bij jou langskomen of wel? zo weer een heel verhaal :P Groetjes!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 12 december om 15:35
Ja dat lijkt me super! zo leren ze het toch het beste hè! Las net dat skippa van een broodfokker komt, weet je ook welke? Chula komt van de handyhoeve, maar eigenlijk van een hongaars bedrijf.. gelukkig gaat het nu goed met dr. Groetjes, Deborah
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 12 december om 12:28
Hihi eindelijk duidelijkheid... ik had ook al naar de DASSC gemaild maargoed chula kent de commando's nog niet zo goed en niet mezelf en andere mushers in gevaar brengen dus we wachten gewoon een jaartje, dan hebben we iets om naar uit te kijken! Chula komt pas zaterdag avond dus ik denk dat ik gewoon overdag kom, hoef ik me ook niet zorgen te maken over te dichtbij komen enzo. Weet jij hoelaat de wedstrijden beginnen? Groetjes!
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 11 december om 14:43
Oke ik woon in rosmalen, dan moeten we maar een keer kijken voor wanneer het kan.
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 10 december om 19:52
De driverslicentie Artikel 7 1. De doelstellingen van de vereniging, zoals opgenomen in artikel 2 van de statuten, zijn niet haalbaar als de leden geen basiskennis van de sledehondensport en haar bijkomende aspecten hebben. Daarom zal het bestuur regelmatig introductiecursussen (driverscursussen) organiseren om leden, aspirant-leden, jeugdleden, tweede of volgende leden uit een gezin en belangstellenden de gelegenheid te geven deze theoretische basiskennis op te doen. 2. Een dergelijke cursus zal eenvoudig van opzet zijn en behandelt, naast de directe sportgerelateerde zaken, ook andere belangrijke onderwerpen. De cursus duurt niet langer dan één dag en eindigt met een theoretische test (licentietest) die, afhankelijk van het aantal deelnemers, schriftelijk of mondeling zal zijn. De deelnemers dienen de BNSS-renregels bij zich te hebben. 3. Naast deze theoretische kennis zal van de (potentiële) leden ook praktijkervaring worden verlangd, te weten de daadwerkelijke actieve sportbeoefening: het lopen en werken met sledehonden in de ruimste zin van het woord. 4. Als men slaagt voor de test of kan voldoen aan de eis ten aanzien van de daadwerkelijke actieve sportbeoefening ontvangt men een driverslicentie. 5. Deze driverslicentie is twee jaar geldig na de datum van uitreiking. De geldigheid zal op verzoek van de bezitter telkens voor een periode van twee jaar verlengd worden door het secretariaat van de vereniging. Een voorwaarde voor de verlenging is, dat men kan aantonen in de afgelopen twee jaar voldaan te hebben aan de eis ten aanzien van de daadwerkelijke actieve sportbeoefening. 6. Driverslicenties blijven eigendom van de vereniging en kunnen tijdelijk of definitief ingetrokken worden door het bestuur na bewezen overtredingen ingevolge artikel 6 van dit reglement. Hierbij is ingevolge artikel 8 van dit reglement beroep via de commissie van beroep mogelijk. 7. Kort samengevat zijn de voorwaarden voor het verkrijgen van de driverslicentie als volgt: a. geslaagdtezijnvoordelicentietest,of b. tevoldoenaandeeistenaanzienvandedaadwerkelijkesportbeoefening. dit staat in het huishoudelijk regelement van de DASSC te vinden onder het kopje downloads op de website van DASSC vandaar dat ik het heb over een mushinglicentie! Groetjes
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 10 december om 19:18
Oh dat lijkt me geweldig! Waar ergens in Nederland woon je?
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 09 december om 15:16
Hoi patricia Bedankt voor het terug krabbelen en de informatie! Ik ben toen ik 16 was (ik ben nu 19) op straat een keer 5 husky puppies tegen gekomen, met de 2 ouders er bij. En heel toevallig kende ik de zoon van het baasje. Ik wist zelf toen niet dat hij huskys had, en ben er ook een paar keer toen thuis geweest. De vader accepteerde mij bij de puppys, en ze zeiden dat ze dat nog niet eerder mee gemaakt hadden, dat een vreemdeling zo dicht bij de puppies kon komen. Later zijn de pupies verkocht en daar hadden ze blijkbaar nog al moeite mee, want ik hoorden ze savonds als ik in bed lag huilen. Ja, die honden sliepen meestal buiten, en het was een straat bij mijn vader vandaan. Wel een leuke ervaring! Groetjes Robin, en pootjes van Turbo!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 09 december om 15:08
Hee patricia, het lijkt me super om een keer met de hondjes te wandelen op het hondenstrand! Ik ga me ook inschrijven bij DASCC lijkt me heel gezellig om deel uit te maken van een vereniging. En lekker dat jij thuis kan slapen want volgens mij is dat komend weekend echt niet uit te houden in een tent! Ik dacht dat je om mee te doen aan de wedstrijden een mushing licentie moest hebben, ooit van gehoord? groetjes!
honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser schreef om 09 december om 00:01
Hallo patricia! badankt voor je krabbel :). je hebt zelf ook hele mooie honden zeg. En ik zag op je foto's al een hele mooie traningskar. Zit je ook bij een vereniging voor de sledehondensport? groetjes
honden page profiel DreamteamDreamteam schreef om 08 december om 20:39
Wat een 3 geweldige honden! Had ik ook gelijk een vraagje. Zijn huskys moeilijk opvoedbaar? Misschien dat ik later zelf een husky in huis neem, maar nu nog niet want ik heb al 3 honden thuis.
honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna schreef om 22 november om 20:26
Bedankt ! :D
honden page profiel ••*Shaan & Raya*••••*Shaan & Raya*•• schreef om 22 november om 17:00
Wat een prachtige husky's!
honden page profiel XsharNXsharN schreef om 12 november om 22:33
We wonen in enschedeeee, haha .. (ik heb idee dat er weinig mensen hier uit mijn omgeving komt :P) Xena heb ik wel uit belgie, Nona gewoon uit nederland (A).. && Jullie.. groetjes
honden page profiel XsharNXsharN schreef om 09 november om 15:59
Oh en even antwoord op je vraag (A) Xena is in december 1 jaar, en Nona is nog maar 3 maandjes :P..
honden page profiel XsharNXsharN schreef om 09 november om 15:54
Haii,, Bedankt!! Jij hebt ook mooie fotos!.Mooie honden.. &Inderdaad de handen vol aan haha maar het zijn wel een lieverds!.. Groetjess
honden page profiel Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu schreef om 04 november om 19:13
Hey! Nee de Malamute is niet van mij, mijn exoverburen hadden twee, en inmiddels vier, Malamutes. Deze liet ik altijd uit en deed ik van alles mee, opvoeden van pup af aan, uitlaten, trucjes leren en mee naar shows. Ben ook helemaal verkocht aan de rassen van het 'spitsen en oertypen'. En wat een leuke Husky's heb jij ook zeg! Die matchende namen vind ik ook zo leuk :)
honden page profiel Nicky, Bayley & Hunter Nicky, Bayley & Hunter schreef om 26 oktober om 16:25
Dankje voor de info :) Dan moeten we nog even wachten hij is pas 8 maanden, ik fiets samen met mijn andere hond en die vind dat ook leuk. Nog ff geduld dus!
honden page profiel Nicky, Bayley & Hunter Nicky, Bayley & Hunter schreef om 26 oktober om 15:22
Heey :) Okay dan hebben wij gewoon een luidruchtige husky haha, hij blaft ook bijna nooit, alleen maar piepen en janken. Misschien de leeftijd want hij doet het wel minder dan in het begin. Kan niet wachten tot hij volgroeid is hij is nu nog zo uit verhouding :P Zou ook graag wat met hem willen doen later, met sleden of iets denk dat ie dat prachtig vindt. Vanaf welke leeftijd mag je ze dat eigenlijk laten doen? Ik voeg je ff toe als vriend als je dat goed vindt :). xx
honden page profiel Nicky, Bayley & Hunter Nicky, Bayley & Hunter schreef om 25 oktober om 16:23
Haha okay, 5? Wow :P Wel gezellig voor eventjes :) Maken die van jou ook zoveel lawaai? Die van ons is zo vocaal.. piepen en janken om alles wat ie leuk vind :P Een hoop hebben we al afgeleerd gelukkig want het is best wel luid haha
honden page profiel Nicky, Bayley & Hunter Nicky, Bayley & Hunter schreef om 25 oktober om 13:40
Hey bedankt voor je berichtje, ja onze Ares is heel mooi, hopelijk wordt ie alleen maar mooier hoe groter hij wordt, hij is pas 8 maanden :) Jij hebt ook hele mooie husky's zeg vooral Skoda vind ik mooi. Maar 3 huskies he haha ik wordt al gek van eentje! Wel hele mooie honden :)
honden page profiel BonitaBonita schreef om 25 oktober om 10:41
Ah dankjewel!!! Jouw husky's zijn ook prachtig. Ik heb echt een zwak voor die beesten, geweldig. Jammer genoeg te groot voor bij ons in huis, dus is het een klein knuffelvosje geworden in de vorm van Emi haha ;)
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 19 oktober om 15:45
Hi Patricia, op de lijst had ik je naam 2 x zien staan. Heb je met 2 en met 1 hond gelopen? Ik had willen kijken, maar was zo druk met zenuwachtig zijn voor zondag.... Jammer dat er niet nog meer beginners waren met de kar. Om te horen hoe zij dan dingen aanpakken. Was wel fijn dat veel mensen ons adviezen gaven en hielpen. Gezellige club! Ik ging iets uit de bocht en reed 2 bordjes omver, hihi. En ik kreeg de kar wel aan een boom, maar kreeg de sluiting van het touw niet meer los, haha. Het keren en de musher helpen ging niet zo goed. Onze jongste honden werden, als ze een poos stil stonden, ongedurig en frotten zichzelf in de knoop. Van het weekend gaan we op deze dingen oefenen. Het inhalen en tegemoetkomend verkeer en de commando's gingen zondag goed. Beter dan zaterdag. Ik vond het heel leuk. Zijn jouw honden rustiger? Kun jij rustig met ze wandelen op straat bijv. Met onze pubers kan dat - nu in elk geval - niet. Waren jouw honden als puber ook zo onstuimig? Naar welke wedstrijden/weekenden ga je nog meer? groetjes, Sandra
honden page profiel teresa en beauteresa en beau schreef om 08 oktober om 17:31
groevenbeekse heide is zit tussen putten en ermelo in..bosbad putten, crossen door het bos en uitkomend op de hei...schaapskooi is de Ermelosche heide ( groot ) is overdag geen losloop gebied voor de honden, groevenbeekse heide wel...groetjes
honden page profiel teresa en beauteresa en beau schreef om 07 oktober om 19:53
hoi paticia. bedankt voor je berichtje ! Beau word wel ontzettend groot, en is bijna 9 maanden..we zijn erg blij met hem :) Ik kom zelf uit Putten en woon nu nu in Ermelo, ben met regelmaat op de Groevenbeekse hei te vinden ! Leuk om elkaar eens te treffen.. groetjes
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 07 oktober om 16:51
Hi Patricia, de 1e training vond ik spannend. Het ging harder dan ik dacht toen ik met de kar werd afgevuurd, haha. Moet nog veel leren en mijn vriend gaat op het zitje mee (ik moet nog leren de kar goed te parkeren, hihi). Gelukkig helpen de fokkers ons. Ze trainen op dezelfde plek. Het gaat steeds beter en we hebben er plezier in! Hoe gaat het nu met de 4 km? Aanstaand weekend gaan we naar een startersweekend. Doe je ook wedstrijden? En naar de sneeuw? Ik vind het knap dat je op een step durft, want met de kar verbaast het me al dat ik niet omsla over boomwortels en door kuilen. groetjes, Sandra
honden page profiel *Shelby* Tjinta**Shelby* Tjinta* schreef om 02 oktober om 16:24
Had je via FB al antwoord gegeven hihihi fijne avond alvast meis...
honden page profiel MaYoMaYo schreef om 29 september om 22:41
Ja! Die bedoel ik =D
honden page profiel mariel2204mariel2204 schreef om 21 september om 21:33
ja hier mag die ook niet op de bank maar hij gaat dan maar half op me liggen hihi en dan kijkt hij met een scheef oogje naar baasje van mag dit wel echt grappig!!!!
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 21 september om 18:59
Dankje. Jij hebt ook een mooi stel! Heb op 'sky's the limit' een trainingsfilmpje gezien. Gaaf! Onze eerste training is morgen....
honden page profiel mariel2204mariel2204 schreef om 18 september om 11:36
sorry voor de late reactie maar die van mij gaat rustig bij de visite op hun voeten liggen vind hij lekker maar hij kruipt gelukkig niet bij iedereen op schoot
honden page profiel MaYoMaYo schreef om 17 september om 17:52
Hey! Ik heb mijn step ook bij Hans Mast vandaan ;) maar dat is een gewone, niet 1 waar je met 2 benen op een plateau staat. Vet hoor!
honden page profiel MaYoMaYo schreef om 15 september om 16:04
Hey daar Puttense! :P ik zat stiekem op je blog te spieken, maar hoe kom jij aan zo'n slee-achtige step? Ik wil ook 1!! Super supermooie honden echt ;)
honden page profiel mariel2204mariel2204 schreef om 06 september om 11:32
ja het zijn eigenlijk een beetje te groot uitgevallen schoothondjes haha
honden page profiel mariel2204mariel2204 schreef om 01 september om 11:01
hey dank je voor je krabbel!!! ja hij is mooi maar het belangrijkste is dat hij super lief is!!!! jou honden zijn ook super!!!!!!!!
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 24 augustus om 13:23
mmmmmmm jah maar dan nog leuk gedaan!!!!!
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 23 augustus om 14:01
thnx :D jouwe is ook leuk gedaan... zo met al je boefjes... sterkte met sky knuff
honden page profiel Snowie & Bella Snowie & Bella schreef om 20 augustus om 20:40
heyhey, ik vroeg me af wie de ouders van skippa zijn, in iedergeval de vader want kaya haar opa is demon een bekende dekreu hij heeft heel veel nakomelingen kaya komt uit delft haar ouders zijn pasha en kayough ik zal wel ff fotos plaatsen ik heb toevallig ook een foto van haar oma en opa
honden page profiel Snowie & Bella Snowie & Bella schreef om 19 augustus om 09:50
heyhey, zat net weer even je fotos te bekijken van je 3 prachthonden, en moet zeggen dat kaya inderdaad heel veel op skippa lijkt, misschien ergens familie maar kaya komt van een particulier. en wat ik ook heel grappig vind is dat skippa precies 2jaar en 1dag ouder is :D haha xx
honden page profiel Natalie/KellyNatalie/Kelly schreef om 18 augustus om 10:41
Echt prachthonden :D
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef om 21 juli om 13:25
Wow... Ik zag net de foto's van uw honden, wat zijn ze prachtig! Hannah&Bink
honden page profiel Sleddog team Akiak TikaaniSleddog team Akiak Tikaani schreef om 10 juli om 13:08
haha ik ga mijn best doen met het bochtenwerk ;) ik woon ten lange na niet in hilversum :) maar heb een heel eind afgelegd voor deze mooie plaatjes. Ik woon zelf in montfort (midden limburg)
honden page profiel Sleddog team Akiak TikaaniSleddog team Akiak Tikaani schreef om 03 juli om 20:21
hoi hoi! Dankje! Jou roedel mag er anders ook zijn hoor haha ;) De foto's zijn gemaakt op de heide in hilversum! Speciaal naartoe gegaan voor een aantal mooie fototjes van onze kanjer haha nu moet alleen het muntje nog vallen met steppen, zodat ie doorheeft wat dat de gee en haw betekend haha
honden page profiel SamojeedPolar&ArcticSamojeedPolar&Arctic schreef om 22 juni om 23:00
Haai, Ja ik weet het maar Polar word volgenda maand pas 1 dus we mogen nog niet teveel met hem doen. Ik ben al wel op zoek naar een step voor hem. Verder hebben we ook longboards (groot skateboard) en daar heb ik al wel wat meegeoefend. Maar lijkt me super gaaf om dit echt te gaan trainen met hem, is tenslotte waar die voor gemaakt is. Of ik wedstrijden ga doen geen idee ligt eraan hoe Polar het vind:)
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 19 juni om 18:27
oeps moet zijn april XD
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 19 juni om 15:16
hu vijf weken ? echt niet XD ik heb m net n week hij is nu negen weken oud.
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 18 juni om 13:15
ja prima hoor! naja baylee loopt nog wel veel maar wel minder omdat ik nu heb eerst even die kleine moet leren lopen aan de lijn . maar baylee is nog niet zo veel gegroeit sinds we naart strand zijn geweest . hooguit wat hoger op de poten. en die kleine kan nog niet mee naart strand. veel te zwaar voor m .en in een rugzak gaat ie dood van de hitte ,hij heeft nog steeds zn dikke wollige puppyvacht en heeft het na vijf minutjes lopen al bloed en bloed heet. this ook meer een bolletje wol met oortjes dan een hond XD
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 16 juni om 22:08
en ze gaat al zoveel uit met mij zwaaaaar over wat ze normaal eigenlijk mag lopen .dus ik ga niet nog meer met haar lopen alleen omdat zij zo ontiegelijk veel energie heeft. en nu als ze gespeeld hebben uitgeweest zijn en de een gaat slapen doet de ander dat ook ! en een topsysteem .
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 16 juni om 22:07
ja ik heb een bruine er bij. ik merkte toch aan haar dat ze drukte en spelen om haar heen miste en ja ik ga niet hele dag mn armen er af laten bijten omdat madam zo graag uit wilt en rennen wilt en spelen wilt etc etc . en toen zag ik een fokker die pups had. en daar zat dit bruine hummeltje tussen. en nu zijn Baylee en Goku net jut en jul XD
honden page profiel Dy-AnnDy-Ann schreef om 04 juni om 07:50
oh dat is wel heel erg toevallig ja! kon jullie Koda met de fretjes van de vorige eigenaar? onze Koda heeft er veel moeite mee, zowel Koda als Symba zijn bang voor elkaar en koda is ook nog eens jaloers dus word hij aggresief als wij met Symba zitten haha en hoe was dat bij jullie of is dat niet bekend?
honden page profiel *Shelby* Tjinta**Shelby* Tjinta* schreef om 01 juni om 07:19
Bedankt voor de uitnodiging! Mooie hussen heb je zeg! Groetjes
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 27 mei om 21:13
Nou we kunnen met de bus naar putten komen maar heb je dan we plek genoeg voor nog twee mensen en een hus ?want ik kan wel daar komen met t Ov. Maar reizen duurt dan wel langer . Bovendien Is mijn vriend een beetje moe van de lange week en van vandaag(drukkeverjaardag) dus een lift zou wel toppie zijn .
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 26 mei om 19:00
hahah ik was tog al van plan om wat te gaan doen met baylee. ik zat er over te denken om naar zeewolde te gaan. daar zit een camping aan het veluwe meer waar honden los mogen . misschien hebben jullie zin om daar ook heen te komen ? kunnen ze lekker in het water spelen . (ik reis regelmatig met baylee met het openbaar vervoer dus ze is wel wat gewend)
honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. schreef om 24 mei om 18:35
Hahaha ja dat was ik waarschijnlijk ja. of mijn vriend .ik heb morgen en zaterdag tijd zat btw dus het lijkt men heel leuk om eens samen te gaan lopen!! zeg maar wanneer jullie kunnen.
honden page profiel michaelmichael schreef om 18 maart om 15:16
dankjewel :D:D
honden page profiel Renate Renate schreef om 21 februari om 16:20
en helemaal toevallig is dat we op dezelfde honden vereniging zitten, hoop toch echt jullie een x te zien.
honden page profiel Tamara Tamara schreef om 19 februari om 18:19
Hey meid, dank u wel voor de leuke namiddag en je hebt 2 kanjers x
honden page profiel NihotNihot schreef om 18 februari om 09:28
hahahah, snap ik :P
honden page profiel Renate Renate schreef om 17 februari om 22:15
ha die patricia, Nou wij hebben Debbie leren kennen bij Peel en Maas toen we Raven zagen liggen hebben we een tijdje met haar gepraat en veel informatie van haar gekregen. En had een foto van Raven gemaakt dus hadden we haar via deelnemerslijst Peel en maas opgespoord dus toen heeft ze me toegevoegd. Leuk hoor ze wonen ook niet ver weg wij wonen in Den Bosch
honden page profiel NihotNihot schreef om 16 februari om 14:01
Ik snap wel dat we elkaars hulp nodig hebben, maar dat zegt niet dat dat ook gebeurt... Als ik je ergens een keer mee kan helpen doe ik het graag. :)
honden page profiel NihotNihot schreef om 12 februari om 08:10
Het was leuk gister om even te kijken bij je honden Bedank nog voor alle info en de leuke verhalen Als je eens in de buurt bent kom dan is bij mij langs
honden page profiel NihotNihot schreef om 10 februari om 10:02
Geweldige honden heb je. Mooie tekening!
honden page profiel Renate Renate schreef om 09 februari om 10:18
nou zo grappig zat net bij debbie van tricht haaf facebook en zie daar leuke foto's van 2 husky's ik dacht goh die foto lijkt wel veel op.... blijkt dat jij dat bent hahahahahahaha toppie hoor leuke foto's heb stiekem ff gekeken groetjes Renate
honden page profiel .. schreef om 21 november om 20:22
Dank je voor je reactie. Mooie Husky's ! Groetjes
honden page profiel Yvette & LectorYvette & Lector schreef om 16 november om 19:50
ik kwam vandaag weer even op je profiel, en heb je Dogboek gelezen! Jeetje, als ik over Skippa lees, lijkt het net alsof het over onze Lector gaat, zóveel overeenkomsten! Echt heel erg leuk om te lezen! Skippa is een echte knapperd! Heerlijk!
honden page profiel celineceline schreef om 07 november om 16:17
zo'n mooie honden!!! :)
honden page profiel Robin & PepperRobin & Pepper schreef om 10 oktober om 16:51
zulke foto's <3
honden page profiel Yvette & LectorYvette & Lector schreef om 05 oktober om 13:33
Wauwww!! Wat een prachtige honden hebben jullie zeg! Super!! ook erg leuke foto's! Geweldig!!
honden page profiel *Shelby* Tjinta**Shelby* Tjinta* schreef om 05 oktober om 12:02
Dank je wel voor de compliment op de foto's. Ja we hebben er onwijs veel zin in.. Groetjes
honden page profiel Linda Linda schreef om 30 juli om 21:09
Zou ik morgen met jou mee mogen rijden vanuit Putten? Ik was heel blij met dat aanbod? Als dat mag, hoe laat zal ik dan op station Putten zijn?
honden page profiel Jannick & TessJannick & Tess schreef om 16 juli om 17:30
Je hebt echt héél mooie husky's !
honden page profiel Akino&BoeddhaAkino&Boeddha schreef om 15 juli om 11:29
we hebben voor de hond gekozen: - Ze zijn super mooi! (maar dat maakt niks uit) - Mijn vriendin is slechtziend, en moet savonds ook de honden uitlaten als ik er niet ben, en ze ziet geen mensen aankomen, en veel mensen denken dat dit ras aggresief is, en zijn daarom bang voor huskys - Hun karakter zijn geweldig! (over het algemeen) - Ik hou wel van een uitdaging! - En ik heb een zwakke rug, en moet dus veel sporten, maar ik hou van geen enkele sport... Dus ga ik lekker veel lopen/rennen/fietsen/zwemmen (dat vind ik wel leuk, maar niet als sport) en nog veeeelll meer! :D - owja, en ze zijn mooooooooi! :D had me alleen iets meer in moeten verdiepen qua bench en zinderlijk maken :P Maar het komt wel goed!
honden page profiel Akino&BoeddhaAkino&Boeddha schreef om 13 juli om 21:04
een nestje van iemand met 4 huskys. Goed onderhouden, ze hadden al eerder een nestje, daar waren ze ook ontzettend mooi geworden! hijs 7 weken... ze moesten op vakantie... anders mocht ie wel langer blijven. beetje jammer. maja! we zijn 2x langsgeweest, eerste keer toen ie 2 weken was. Moeder heeeeel sociaal, vader beetje nieuwsgierig wat je met zijn zoontjes en dochtertjes deed. en de 2e x bij het ophalen, allemaal zo vrolijk! zo liefff! :) hoop dat je alles nu weet :D en, jouwn opinie brokken of KVV?
honden page profiel CornelieCornelie schreef om 07 juli om 23:58
dankje! Jouw honden zien er ook niet verkeerd uit! ^^ Ik ben vanavond met hem gaan skaten, begonnen met een klein stukje en dan maar uitbreiden! Het ging in ieder geval uitstekend.
honden page profiel CornelieCornelie schreef om 05 juli om 01:10
Dankje! Nee, dat heeft ie z'n hele leven al gedaan, haha. En hij is nog steeds aan het herstellen van een zware blessure, maar mijn vriend jogt met 'm en we willen op den duur ook met hem gaan fietsen. Groeten!
honden page profiel brenda & cora ° Eros ° Frodobrenda & cora ° Eros ° Frodo schreef om 23 juni om 14:03
ik ben ontzettend jaloers op u honden, ze zijn echt prachtig! gr brenda
honden page profiel IngridvkIngridvk schreef om 07 juni om 12:10
Hoi, Wij hebben ook een Sky (de jongste telg) onder de husky's zitten, wij hebben 3 husky's onze middelste hus komt uit Putten, jammer genoeg bij een broodfokker vandaan, maar het is een schat.
honden page profiel mawymawy schreef om 22 mei om 13:14
Tornaq wordt er in september 4 jaar :)
honden page profiel TomTom schreef om 17 mei om 21:04
Thanks! Die honden van jouw zien er ook super uit:)
honden page profiel mawymawy schreef om 15 mei om 14:29
de husjes zijn allen tussen de 1.5 en 5 jaar jong. even ter verduidelijking, het zijn niet mijn husky's, maar die van mijn trainer :)
honden page profiel EvaEva schreef om 14 mei om 22:43
Wauw! Dol op husky's en die van jou zijn prachtig! Wat zien ze er gezond uit... Ik heb een tijdje in Amerika gewoond en kwam veel bij mensen over de vloer die husky's opvingen nadat ze bij hun eigenaar weg zijn gehaald. Wat een prachtige beesten en een bijzonder karakter hebben ze. De hond waar ik verliefd op werd (Newby) moest helaas daar blijven. Ik heb zelf geen husky, maar begrijp héél goed waarom je dol bent met dit ras. Alle goeds!
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 03 mei om 21:38
Hihihhi echt he... Elke x als ik mn profielfoto zie schiet ik weer in de lach.... Echt een typische zena uitdrukking inderdaad XD
honden page profiel niet actief meerniet actief meer schreef om 21 april om 11:33
hahahhahah meen je dat?!:P en we hebbe ook nog het zelfde hondenras:Phihih
honden page profiel hans masthans mast schreef om 17 april om 23:56
ik heb nog enkele grote steps te koop voor honden trianing
honden page profiel MarloesMarloes schreef om 31 maart om 19:07
Hej, Ik zag jou foto's, en wat een mooie husky zeg, ik vind die honden Te gek! Super mooi en super lief. Ik ben jaloers! Groetjes, Marloes
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 30 maart om 21:58
Trish! Hebben die honden die kuil gegraven of was het met opzet? XD hahaha!!!!!! Wel mooi plaatje weer hoor :D Zal ik zondag anders ff een usbtje mee nemen voor je zodat je zelf de fotoos van zondag eruit kan plukken? :D
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 30 maart om 13:40
Mooie profielfoto heb je! Dat wou ik ff zeggen :-)
honden page profiel Suze en de 3Suze en de 3 schreef om 29 maart om 12:49
Waar kan ik je vinden op FAAAAAAAACeBOOOK? :D
honden page profiel niet actief meerniet actief meer schreef om 12 maart om 14:27
hai ja klopt ik heb princess vernoemt ze heet nu beretta
honden page profiel Bommie en MacBommie en Mac schreef om 11 maart om 15:43
Neej helaas, daar wilde ik wel heen. Maar heb dan familiedag...maar alvast bedankt, ben wel benieuwd:)
honden page profiel Bommie en MacBommie en Mac schreef om 10 maart om 19:40
Ach, wat leuk dat jullie die Hus hebben! Ik vroeg mij al af waar zij gebleven was?;) Helaas kan ik niet naar Heemstede, maar ben hoogstwaarschijnlijk wel in Apeldoorn volgende maand:D Lijkt me leuk en vooral spannend om Mac kennis te laten maken met andere Hussen:D
honden page profiel niet actief meerniet actief meer schreef om 08 maart om 15:33
hahhaha ja t is wel veel werk maar dan toch aan spurs en logan princes is echt heel makkelijk en rustig.Dus van haar heb ik totaal geen last;-) maar t is superleuk!!!en wanneer komt jou derde hus hahahah:p ;-)
honden page profiel niet actief meerniet actief meer schreef om 08 maart om 13:02
hoi hoi, hahahah ja idd we hebben een derde hus erbij!altans als alles goed gaat.De hus is/was van mijn hus maar aangezien zij dit weekend bij haar man is vertrokken moest ze een nieuwe adresje voor haar husje hebben.Ze zit nu op kamers en mocht geen huisdieren daar houden.Vandaar..Omdat princess al best vaak bij ons thuis is geweest om lekker met onze hussen te spelen was ze al best gewend met ons.Dus wij vonden het allemaal zo zielig dat ze waarschijnelijk naar een asiel moest.Dus hebben we met me zus afgesproken dat we haar wel wilden overnemen.Altans we proberen het een weekje als het niet goed gaat gaat ze alsnog naar een asiel of ander adresje.Maar we hebben haar sinds zaterdag en het gaat supergoed!!ze is heel gehoorzaam en lief super rustig en niet te vergeten zindelijk:-D hahaha Ook samen met onze hussen doet ze het goed ze zijn heel samen. Dus we weten bijna zeker dat ze lekker bij ons blijft.Zo kan me zus ook contact met haar houden want ze is er echt kapot van dat ze haar hus weg moest doen. Dus dat is het verhaal zo n beetje;-) Dus we hopen dat alles goed blijft gaan. Maar moet wel zeggen dit is wel het laatste husje hihihi;-) groetjes
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 24 februari om 19:11
aaahw skippa is dus heel blij met haar :D. Ik weet zeker dat het goed zal komen met de commando's en de eetlust. Groetjes,
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 23 februari om 22:34
heeej!! gaat alles goed met jullie? oohh ik zie je hebt een tweede husje erbij! Gefeliciteerd (A)!!! {kom ik weer met die late reactie :$}. Ze is echt prachtig! & ik weet zeker dat ze het reuze naar haar zin heeft bij jullie. Groetjes
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 23 februari om 10:09
hey meis, heb je sky vanaf 18 februari 2010??:P hahaha was toch 2011 maarruu hoe gaat het tussen skippa en sky? ik vind haar wel heel mooi
honden page profiel Jack & JonesJack & Jones schreef om 22 februari om 18:45
Hoi, jullie hebben ook mooie hussen, Jones (Zwart_Wit) heb ik in Putten gekocht,de verkoper woont in de winter in Duitsland bij de Poolse grens en in de zomer op de een camping in Putten
honden page profiel Alaska MalamuteAlaska Malamute schreef om 20 februari om 23:26
Bedankt voor je krabbel, ik vindt Skippa ook een mooierd. We zijn ook erg blij met onze malamute. Nu nog een vrouwtje erbij :D
honden page profiel Mandy en NovaMandy en Nova schreef om 13 februari om 22:54
Dank je wel! Jouw husky is ook erg mooi! Las dat je ook gek bent op herders! Witjes en ODH vind ik persoonlijk het mooiste en het leukste qua karakter. Nova's vriendinnetje is ook een husky, Sky heet ze.
honden page profiel niet actief meerniet actief meer schreef om 13 februari om 11:06
hoi jep husjes zijn altijd mooi!Skippa is ook heel mooi.huskies hebben een supermooie uitstraling!!vind je niet???groetjes
honden page profiel Erik, Janita en de BU-tjes Myra en OdinErik, Janita en de BU-tjes Myra en Odin schreef om 10 februari om 20:17
ja moet je ff zoeken in het forum hier naar 'naam verknoping' echt wij zijn er eigenlijk donderdag mee begonnen en vanmiddag is ze al helemaal los geweest in het bos, druk zoeken, graven en springen, dan 2 keer roepen en daar komt mevrouw op volle snelheid aan om het kaasje te halen, echt super succes groetjes
honden page profiel Erik, Janita en de BU-tjes Myra en OdinErik, Janita en de BU-tjes Myra en Odin schreef om 09 februari om 13:02
Ok hier word ook veel geoefend, voor al die methode die je hier op het forum van Ilja kan lezen werken echt prima, sinds gisteren mee begonnen en vandaag al los geweest in het bos ging super nog niet helemaal geweldig maar goed elk stapje is er 1 toch groetjes
honden page profiel Erik, Janita en de BU-tjes Myra en OdinErik, Janita en de BU-tjes Myra en Odin schreef om 07 februari om 17:16
hoi hoi, volgens mij mogen ze niet mee doen aan de sledehonden sport omdat ze buiten het trekhondenbesluit vallen, hier zijn maar 4 of 5 rassen in opgenomen die vrijstelling van deze wet hebben. maar ondanks dat zijn ze sterk genoeg, de grootte is idd leuk, net tafel hoogte ongeveer verder hebben wij er ook nog geen ervaringen mee ze is pas 16 weken maar ook net als de husky slecht moe te krijgen nu al.......... wat brengt de toekomst haha
honden page profiel Erik, Janita en de BU-tjes Myra en OdinErik, Janita en de BU-tjes Myra en Odin schreef om 06 februari om 21:56
hey hoi, de buhund word ongeveer 45cm schofthoogte, en in vergelijking met een husky is de buhund makkelijker, ze kan goed alleen zijn, is heel goed met kinderen, leert snel, en moet uiteraard ook bewegen maar minder dan een husky, dat was ook de reden dat er bij ons een buhund gekozen is ipv een husky. haha het is een Viking in zak formaat :P:P
honden page profiel Lotte met HobbeLotte met Hobbe schreef om 05 februari om 19:59
Er is een pees gescheurd en Zus is momenteel herstellende...6 weken (bijna) volledige rust en dan hopen we dat ze erbovenop is..
honden page profiel Chris BakkerChris Bakker schreef om 04 februari om 16:19
Mooie hond!!! echt stoer dat zwarte om zijn ogen
honden page profiel Erik, Janita en de BU-tjes Myra en OdinErik, Janita en de BU-tjes Myra en Odin schreef om 04 februari om 14:59
Ey ey, bedankt voor je krabbeltje, is inderdaad een leuk en vooral lieve hond, en je ziet ze ook heel weinig;) die van jullie ziet er ook prima uit hoor:)
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 31 januari om 19:41
oohh okiii :$ hoe was Heemsteede?? aan je fotos te zien erg gezelliggg :P. s0rryy was in de war met Vlaanderen haha :$. Ik ben soms wel in Rotterdam, is wel dichtbij Zeeland volgens mij. Als ik daar ben kom ik wel een x met je mee als je wilt. x
honden page profiel ka-girlka-girl schreef om 30 januari om 21:00
Wat heb je veel mooie foto's van Skippa zeg!! Echt een mooie hus heb je daar.
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 29 januari om 10:07
omg ik heb t verkeerd gelezen sorryyy! ik dacht dat je eind februari bedoelde :$, dan ben ik pas op vakantie [A]. Aaaahhhw Skippa zal zeker blij zijn met zo'n baasje. Ik ben helaas niet zo'n fanatiekeling, ik blijf meestal liever in de buurt van Almere. Lijkt me wel leuk om een x naar zo'n training te gaan kijken, maar is dat niet in België?? Als het in belgie is, dan moet ik toch eerst echt mijn auto&rijbewijs hebben (A). x
honden page profiel MeisjesMeisjes schreef om 28 januari om 11:00
mooi he, zie je ook heel weinig, heb ind ook nog maar 1 keer eerder zo witte husky gezien!
honden page profiel MeisjesMeisjes schreef om 27 januari om 18:28
klopt, zo als luna zie je heel weinig...heb nog niet echt zo 1 als haar gezien...es een 1tje op tv....maar dat is zelden!
honden page profiel MeisjesMeisjes schreef om 26 januari om 21:12
dankje, we krijgen ook elke dag te horen dat ze zo mooi is...gaat geen dag voor bij! ze is ook heel mooi en ook zo lief! jou hondje mag er ook anders wezen hoor!
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 26 januari om 18:25
hiii =]. neej dan ga ik helaas niet mee, ik ben die periode op vakantie (A). ga jij wel? zo ja heel veel plezierr! x
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker schreef om 19 januari om 10:56
Hoi! Dan kan ik helaas niet mee, ik zit dat hele weekend op de show in Eindhoven. Volgende keer beter. Veel plezier! Groetjes, Inge
honden page profiel Carla, Charlie & DouweCarla, Charlie & Douwe schreef om 11 januari om 11:33
Ik woon in Soest dus de duinen zijn lekker dichtbij. In principe kan ik iedere zondag wel. De 23e heb ik wel een verjaardag en ligt het een beetje aan de tijd dat we gaan lopen. Tot 3 uur zou ik wel mee kunnen. Succes met je operatie!
honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ schreef om 11 januari om 11:24
Oohja laatmaar ik weet het alweer. Maar de 23ste is voor mij dus helaas niet te doen dan word het dus die andere datum als het de rest ook uitkomt :)
honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ schreef om 11 januari om 11:20
Ehm dat zou best kunnen ja, ehm wat is het topic ook alweer ? :P dan kan ik me geheugen even opfrissen haha, de 23ste gaat iig niet dan ga ik al wandelen amsterdam met HP
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker schreef om 11 januari om 09:47
Hoi Patricia, Oef! Dat is minder... Maar ik weet niet of ik die andere data kan; beetje druk hier op het moment (de 23e gaat sowieso niet lukken). Maar je hoeft geen rekening met mij te houden, hoor! Veel sterkte met de operatie! Groetjes, Inge
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 10 januari om 20:07
haha hij denkt zeker heeyy moet ik nu al het werk doen?!=P Ooh wat een handige schema! Lukt het al een beetje? x
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 08 januari om 12:56
oohh maar de tijd gaat snel joh!! voor je het weet kan je lekker je gang gaan met hem. Aahw hij heeft er echt aanleg voor !! Als hij een fiets al leuk vind, dan vindt hij de step geweldigg :P! x
honden page profiel Joyce van Suka en AikoJoyce van Suka en Aiko schreef om 06 januari om 21:07
Hoi, wat een mooie hond, zeg. Volgens mij komen m'n ouders ook nog wel eens op het erkermederstrand met hun bruine hus Kowak. Misschien heb je ze wel eens gezien. Ik heb bij mijn profiel ook een foto van Kowak.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 06 januari om 08:29
leuk hondje
honden page profiel Laura & FigoLaura & Figo schreef om 05 januari om 13:51
Prachtige foto's van Skippa ! gr Laura, poot van Fieg
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 03 januari om 13:20
wat leuk!! ben je al begonnen met oefenen? wel foto's maken he :P ben benieuwd! =)
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 28 december om 17:50
hahaha xD zo dacht ik erook over met mijn vorige hond!!
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 27 december om 16:27
dat is wel jammer, want hij is echt cute. volgens mij heb je wel van die shows voor stambloze handen, als ik me niet vergis. Had het een tijdje geleden op hp gelezen. Aahw, dat vindt hij volgens mij echt geweldig
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 23 december om 14:23
Ja dat is waar, maar wil je dan een teefje of een reutje? Ik denk dat ik een tweede reutje erbij neem, ivm loopsheid. Maar ik heb nog 2 jaar de tijd om te beslissen. Echt waar, dat klinkt gezellig!! Ik heb dat ook gedaan met Skyler en het is echt leuk! (behalve wanneer je op de grond valt haha). Vind Skippa apporteren tijdens het lopen ook leuk of wilt hij alleen maar lopen? Momenteel loop ik dagelijks met Sunny in het bos en in de avond vind hij het leuk om te apporteren ( maar 6 minuutjes, dan vind hij het genoeg haha). Je zou wel inderdaad behendigheid kunnen doen met hem, is zowel een fysieke en mentale uitdaging voor de eigenaar als voor de hond. Je wordt daar echt een hechte team van, ik wil dat ook doen. Ik ga nu naar puppycursus en daarna wil ik ook een vervolgcursus volgen. Wat ik zeker wil doen is meedoen met Shows. Ergens in april is een Jonge Hondendag, daar gaan we zeker naartoe. Dan ziet Sunny zijn moeder, vader en misschien zijn nestgenootjes ook terug. Oh wat grappig, dat cursus spoorzoeken lijkt me dan inderdaad geschikt voor hem. Wil jij geen Shows lopen?
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 22 december om 14:31
aaawhh wat lieff! ooeii ik ga later ook met dominantie te maken krijgen, ik denk dat als hij 2/3 is ik een tweede hond aanschaf. haha dan heb je hetzelfde probleempje als mij. Ik twijfel ook wat ik wil. Ik twijfel tussen zwitserde herder/dwergkees/husky. Knuffelhondjes zijn ook heel lief, maar als k geen knuffelhondje neem, dan hebben we onze buurhondje nog haha. Doe jij aan sport met Skippa?
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 21 december om 10:42
Geen dank =)! Echt waar? haha wat grappig :P. Dan ken je zijn vader misschien wel (murdock). Hij is echt prachtig. Je 1e husky?? Voor je het weet heb je misschien een 2e :P
honden page profiel * tuGba & SantiaGo (L)** tuGba & SantiaGo (L)* schreef om 21 december om 10:29
aahw je hebt echt een schattige husje!
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef om 16 december om 15:04
dankje! die van jou mag er ook wezen! je vroeg of ze een kruising was, er zit 2 generaties verder een husky x labrador in haar lijn, dus officieel gezien is ze net zuiver! in Nederland is Mara haar masker vrij uniek, maar in Zweden hebben we er meerdere mee gezien! groetjes Roos
honden page profiel YLA EN BOYARYLA EN BOYAR schreef om 13 december om 09:03
wat een mooie husky hij lijkt een beetje op onze teef ze hebben veel gemeen kwa uiterlijk haha
honden page profiel hans masthans mast schreef om 11 december om 23:41
als je intresse hebt in een step dan heb ik er nog een te koop,met grote wielen en goede remmen en een ossekop stuur geschikt voor1tot4 honden de prijs is 60 ero als je intresse hebt dan hoorik het wel
honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 schreef om 08 december om 16:28
Wat een leuke husky is die van jou zeg! Leuk koppie:D Bedankt voor je leuke berichtje (: Zie toch inderdaad ook veel dat mensen die huskys leuk vinden ook herder erg tof vinden! (en andersom) Ik moet eerlijk toegeven, ik bn verslaafd aan huskys geworden haha :p. *Sorry voorde late reactie :) Groetjes.
honden page profiel sofie, Lucky en Zita <3sofie, Lucky en Zita <3 schreef om 08 december om 11:13
Wat een mooie hond!!
honden page profiel lisa en layckalisa en laycka schreef om 06 december om 18:34
Laycka woont nu bij men mama. Dus ik zie haar om de week ;( Ik ben nu deze week een hele week bij men papa (tot donderdagavond) ... Maar wat ik zeker weet dat ik later ook een husky wil... Huilen die niet veel?
honden page profiel lisa en layckalisa en laycka schreef om 05 december om 18:19
Wat een Prachtige hond!!
honden page profiel Ayla & YunaAyla & Yuna schreef om 30 november om 17:53
wat een leuke fotos allemaal! Yuna heeft ook erg van de sneeuw genoten! hihi
honden page profiel Marianne van VersendaalMarianne van Versendaal schreef om 30 november om 13:56
Mooi masker die Skippa, lijkt oook wel wat op mijn Kayak. Groet Marianne.
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 28 november om 21:34
wat een lekker ding, skippa... een plaatje!
honden page profiel Neeltje en Snowie Neeltje en Snowie schreef om 13 november om 16:40
en ik vind herders ook geweeldig :P
honden page profiel Neeltje en Snowie Neeltje en Snowie schreef om 13 november om 16:39
haha oke:P wat een lekkerding is t wel zeg! mooie ogen ook :) snow heb 2 bruine ogen met een blauw stukje haha xx
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef om 12 november om 17:01
bedankt! ik zal eens kijken of ik een keer tijd heb
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 11 november om 18:32
wat een schatje..veel plezier ermee
honden page profiel mariskamariska schreef om 21 augustus om 09:15
skippa is wel een knapperd hoor! geniet er van, en hopelijk slaapt ze snachts snel lekker door!!
honden page profiel Ilse ft Dazey, Fay & Mainey Ilse ft Dazey, Fay & Mainey schreef om 28 juli om 16:35
wat een leuke hus puppy

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Patricia & de Musketiers heeft 20199 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Patricia & de Musketiers zeer positief gewaardeerd bij 155 waarderingen.

Berichten en online status
Patricia & de Musketiers was voor het laatst online 7 jaar, 2 weken, 4 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^