HondenPage baasje Shiba fan

Wat schreven de vrienden van Shiba fan op het forum

honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
" je bent niet toevallig op vakantie buiten Noord Holland? "Liz  Klopt ja, zat in Brabant. Sinds vrijdag weer in NH. Ons gespot?
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Dit kent menig puber eigenaar vast wel. Na dagen te moeten dealen met zo’n draak van een puber, die van hond naar hond naar hond gaat “oooo zo gezellig jullie óók hier! O baas ik kan écht nog niet komen” en jij daar dan maar geduldig op staat te wachten. Want ja, we begrijpen het, ik als baasje ben gewoon even moet zo leuk als die gezellige hond die net zo van rennen houd als mijn puber. Na uuuuuren (ik overdrijf) komt dan eindelijk je puber, je moet vreselijk blij zijn want ze komt, ze is braaf, boos zijn doen we niet want anders gebeurd het straks weer. Hand koekjes er in, niet meteen aan lijnen. En hoppa, weg. We beginnen opnieuw. Afijn! Maar dan, spontaan, is er zo’n omslag. We gaan weer een nieuwe fase in. Vol verwachting en ruim in je tijd begin je weer aan een wandeling. Het losloopveld is al in zicht en de puber, anders zo’n springend monster want het wilt zó graag kijkt me hoopvol in een pracht van een ‘naast’ aan. Niks getrek, braaf net een slappe lijn. Dan kriebelt er al een sprankje trots. We zijn er, ze mag zo los. Er word al netjes gezeten. Gekeken. Gewacht. Klik. Los. Nog meer wacht (meer trotse sparkles) en gaat braaf op commando het veld in. En dan staat ze heerlijk te wroeten, snuffelen, sprinten. Heerlijk tafereel. Komt er een andere gezellige hond en vrees je het ergste “daar gaan we weer..” toch proberen, mooie lange luide fluittoon. Mijn puber, draak dat ze kan zijn, onderbreekt direct haar bezigheid en sprint in één rechte lijn naar me toe en gaat in een pracht van een “zit en kijk” voor je voeten. Ondanks die hond. Ondanks die muizen. Hoe mooi is dat toch. Het verveeld nooit. Dan zwel ik op met trots hoor.
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Husky en kat
Herkenbaar, hoort erbij. Het kan heel goed, huskies en katten. Mijn vorige husky Pivka en onze kat Ben waren maatjes. Ben wandelde ook altijd met ons mee en dan besprong hij Pivka van achter elke struik, erg leuk spelletje. Pivka keek er op gegeven moment niet meer naar om. Alles ging ook zachtjes. Ze konden erg aandoenlijk zijn samen. Ik heb nu een husky van 7 maanden, in het begin was het nog respect en zekere angst voor de kat. Later werd dat interesse en als meneer dan rent, nou, er achteraan! 4 maanden begon dat, die jacht trigger zo'n beetje. Aan de lijn, die tip las ik al. Dat werkt zeer zeker en gewoon even een paar dagen goed er boven op. Geen contact, kijken mag. Reageren niet. Doet ze dat? Dat is knap, koekje erin. Let dan ook zeker op de kat, die zijn hufterig genoeg om dat toch stiekem lekker uitdagend te gaan lopen doen want de pup mag niet en niemand zegt het tegen de kat maar ook juist de kat moet leren. Blijf dat ook doen en laat ze niet helemaal alleen als jij er niet bij bent. Tot het echt helemaal smooth samen gaat en bij een rennende kat er geen interesse meer word getoond door je pup moet je er nog aan blijven werken. Onderhand kunnen die van mij prima samen en word er uitgebreid geboend en gewassen, nog niet gespeelt Daar kan ons pubertje nog niet zachtjes genoeg voor doen. Het blijft opletten maar het gaat steeds beetjes beter. Ik ben optimistisch :-) Veel plezier van je pupje, ze worden zo snel groot. Lekker genieten nog!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in super actieve hond
Als ik het zo lees denk ik dat je hond overprikkeld wordt. Berners zijn helemaal geen hyper actieve hondenrassen. Hyperactiviteit past dan ook niet in het rastypische straatje. Actief zijn, als 18 maand oude hond, natuurlijk wel. Hyperactiviteit niet.Geef de hond eens wat meer rust. Komt hij wel aan de 12-14 (of meer) uren slaap? Als de hond tijdens de dag altijd "aan" staat om naar buiten te kijken, dan ook nog eens hele actieve wandelingen maakt en daarbij speelt met andere honden zijn dat heel erg veel prikkels op een dag. Ik ben het eens met UkkePuck, hersenwerken, mentaal moe maken. Kleine gehoorzaamheidsoefeningen etc. Die zijn veel waardevoller dan alleen maar los racen.   (Ondanks wat hierboven wordt gezegd kunnen alle honden moe worden van een hersen/snuffel-spellen, ook actieve rassen. Als ze het slopen, niet meewerken of er juist druk van worden dan wordt de oefening niet goed opgebouwd. Ook altijd maar los lopen is absoluut niet nodig, aan een lange lijn lekker een snuffelwandeling is net zo uitdagend. )
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Kiezebrink vraag
Kiezebrink is veranderd en heet nu KB Raw. Alle verhoudingen etc. staan goed vermeld. Er is ook een compleet versie.Hier meer info: https://www.voerwijzer.com/kvv_merken/kiezebrink-mixen/ (Edit: Dit o.a. over de verandering. Bron: voerwijzer, zie link) 'Op forums kun je tegenkomen dat de Kiezebrinkmixen niet gebalanceerd zijn en dat je er spiervlees bij moet voeren. Dit was in het verleden het geval, maar de huidige mixen zijn wel gebalanceerd.')Zelf heb ik tijdens het opgroeien van onze herder o.a. kiezebrink gevoerd (toen het nog 'kiezebrink' was). Destijds o.a. ook goed research gedaan over geschiktheid van een pup van een groot ras. Hier geen groeipijnen meegemaakt.Ik heb zelf gevoerd door diersoorten af te wisselen, elke week een visdag, een ei etc. 
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Ik volg even mee! " Arran & Aedon :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Sint Anthonis, dat is best dicht bij! Misschien kom ik wel even kijken. " Vera Leuk! Er zijn ook een aantal hondenkraampjes om te kijken :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
Hoi! Op 1 en 2 december wordt er in december een sledehondenwedstrijd georganiseerd. Je kunt hier ook aan deelnemen in de canicross, bike-jöring, stepklasse of karrenklasses als je een (van oudsher) sledehond hebt.Ik zelf ga meedoen in de step 2 en de happy dog. De happydog is aan het eind van de dag en zonder tijdwaarneming dus echt voor de recreanten lekker mee steppen. :)Wie doet er nog meer mee? Ik heb een evenement aangemaakt: https://www.hondenpage.com/hondenagenda/7335/sledehondenwedstrijd-st.-anthonis-(ook-canicross-en-bike-j%C3%B6ring).phpGroetjes.
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Nova en haar heupslijtage, het gaat niet goed.
Heel veel sterkte met jullie verlies.De keuze is juist. De pijn is groots. 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Hond trekt zelf tuigje uit. Welk tuig nu?
Het Ruffwear Webmaster tuig (of een tuig dat volgens hetzelfde principe is gemaakt. Bodyguard bijv. heeft ook zoiets dacht ik en vast nog meer merken)
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Honden aangevallen in het parkje
"  Gelukkig waren mijn honden net iets sneller anders weet ik echt niet wat er gebeurd zou zijn. mijn vader vind ook dat we naar de politie moeten, aangezien deze hond eigenlijk meer leek te jagen op mijn honden. Weten jullie iets wat ik kan doen om mijn honden weer vertrouwen in honden te laten krijgen, zodat ze niet permanent angstig blijven? " Jake van den Maagdenberg Naar de politie gaan heeft geen zin. Het opjagen heeft angstige momenten opgeleverd, maar het er is geen lichamelijke schade, dus de politie zal er niets mee doen.Overigens kan ik, als eigenaar van beide, toch wel beamen dat een shiba (hoewel razendsnel) een gezonde herder er echt niet zomaar uit looptWat je zelf kunt doen. Gewoon doen met je honden wat je altijd doet. Ga weer naar het losloopveldje als dat is wat je veel doet. Kijk wie er binnen zijn, en als het honden zijn die je kent, gewoon weer binnen laten. Houd de omgeving in de gaten en ga weg als er iemand aan komt die je minder vertrouwd. 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Informatie honden fokken
per jaar?! 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Chihuahua puppy aanschaffen?
Eerste tip: ga eerst even lekker samenwonen. Dat is al een hele stap. Rustig jullie plaatsje vinden, nieuwe regelmaat. Begin weer aan je studie. En als jullie allebei goed gesetteld zijn, denk dan eventueel na over een hond en of jullie dat beide echt willen. Beide echt veel tijd eraan kunnen besteden. Beide apart periodes vrij kunnen nemen. Misschien leuk om de hond van je ouders eens uit logeren te hebben om te kijken hoe dat is. Een beetje in de toekomst kijken (wat na studie, mogelijkheden werk vriend (misschien flexwerk etc.)). En als je het zeker weet. Dan indien pup: op zoek naar ras dat bij jullie beide past. Op de wachtlijst laten zetten bij een goede fokker. Of naar een stichting of asiel. Doe het vooral rustig aan. 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Verzekering
Ik zit bij (voorheen Proteq) Reaal Dier&Zorg. We hebben alleen onze herder verzekerd. Eigenlijk alleen met de reden dat we eventuele heup- en elleboogkosten zouden kunnen declareren. Er zit daar veel in het basispakket. Ik heb nog nooit iets gedeclareerd, dus geen idee hoe dat gaat.. 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Prikband per 1 juli wettelijk verboden
" Ho jawel hoor. Hier in België mag de onkruidverdelger ro.nd u. Of  ook gekend onder het bestanddeel glyfosaat,  door particulieren niet meer gebruikt worden. Maar mag nog wel verkocht worden in tuincentra. Tja " Pierke Daar dacht ik gister nog aan, toen ik het bij de Karwei (in NL) zag staan.. Krom..
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Prikband per 1 juli wettelijk verboden
Hier de link van de dierenbescherming: https://www.dierenbescherming.nl/wat-wij-doen/actueel/nieuws/nieuws-overzicht/per-1-juli-verbod-op-het-gebruik-van-prikhalsbanden 'Waar de wet heel duidelijk is over het verbieden van prikhalsbanden, dat zijn van die halsbanden met scherpe uitsteeksels die in de huid van de drager prikken.'Verder weet ik er ook het fijne niet van.
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Prikband per 1 juli wettelijk verboden
" Wauw, nu echt? Werd tijd! Nu de schokband nog.   Link plakken met mobiel moet je even een enter erachter zetten, dan doet hij het. Als hij oranje wordt werkt het. " Vera In dit geval wilde mijn telefoon gewoon niet meewerken. Paar keer link gekopieerd (en zelfs geknipt), maar hij had geen zin om te 'plakken'.. -.- 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Prikband per 1 juli wettelijk verboden
" Facebook, is dat wel echt nieuws?? het gebruik van of het vastbinden of aanlijnen van een dier met een voorwerp waarmee het dier door middel van scherpe uitsteeksels pijn kan worden toegebracht.   Een prikband heeft geen scherpe uitsteeksels, wel uitsteeksels.   " yooop Het is een medium dat gebruikt wordt om kennis over deze nieuwe wetgeving op een snelle manier onder mensen bekend te maken, dus ja. Het staat o.a. ook op de website van de dierenbescherming, mocht je dat betrouwbaarder vinden (link plakken werkt niet via mobiel, maar als je naar de website gaat, vind je het onder recente nieuwsberichten) 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Prikband per 1 juli wettelijk verboden
Goed nieuws dat gedeeld mag worden dacht ik zo. (https://www.facebook.com/Meldpunt144/) Prikband verboden! • het gebruik van de zogenaamde “prikband” is per 1 juli 2018 zonder uitzondering verboden;• het verbod op het gebruik van de zogenaamde e-collar (elektronische / elektrische halsband) gaat voorlopig niet in, maar zal op een later tijdstip bij een afzonderlijk Koninklijk Besluit worden geregeld. Ziet u dit in uw omgeving, neem dan contact op met meldpunt 144.Delen wordt gewaardeerd. Besluit houders van Dieren art. 1.3 G Bron; http://wetten.overheid.nl/BWBR0035217/2018-07-01 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Vragen over een Shiba Inu pup
" Maar jij hebt dus twee honden en dat gaat probleemloos. Dat is vaak nogal een verschil met één hond hebben, waarbij verlatingsangst veel vaker voorkomt. " Careana Inderdaad op het moment twee honden. Echter in de jaren dat de shiba alleen was, lukte dit ook prima. Met de herder zou dit ook niet een probleem zijn als hij alleen zou zijn. Ook daar is op geoefend.    
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Vragen over een Shiba Inu pup
Het alleen thuis zijn is vooral een kwestie van goed opbouwen. Daar is niet echt een ras aan te koppelen. Bij zowel de shiba als mijn herder gaat dit allebei probleemloos en kunnen ze allebei zonder problemen 8 uren alleen blijven (als dat eens echt zou moeten).
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Vragen over een Shiba Inu pup
Waarom een pension een no-go is voor mijn shiba:Het zal ons allemaal alleen maar stress opleveren. Als hij los is, is hij niet meer te pakken. Ook in een omheind gebied niet. Dus hij zou niet goed even naar buiten kunnen. Een drukke omgeving (zoals bij een pension zou kunnen zijn) vindt hij ook  niet prettig, evenals opgesloten zitten. Daarnaast moet er constant opgelet kunnen worden, of alles moet echt hermetisch afgesloten zijn (en niet per ongeluk iets open laten staan, of een opening in een hek), want dan is hij weg. En kom je bij punt 1: als hij los is, ben ik hem kwijt. (vooral een 'vreemde' zal hem echt niet meer kunnen pakken).Tevens kunnen veel shiba's niet altijd goed met soortgenoten. Verder (en dit is mijn ervaring): shiba's zijn geen knuffelige honden en hebben een kort lontje. Waar andere honden gigantisch veel signalen afgeven en dan nog alles toelaten, heb je bij de shiba al heel snel een snauw te pakken. En ze zijn eenkennig.Maar even over je verdere berichten. Je beperkt je in de rassenkeuze, zo lees ik het, om de ruimte die je hebt. Helemaal niet nodig! Een grotere hond kan prima in de ruimte die je hebt! Omdat de hond ook veel bij je moeder zal zijn, zou ik de raskeuze ook met haar overleggen.
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Vragen over een Shiba Inu pup
" .Dit wil ik de pup natuurlijk niet 4 dagen in de week aandoen, dus mijn moeder zou graag 1 a 2 dagen in de week op hem willen passen en ik heb een goed honden pension 5 minuten bij mij vandaan, waar ik hem de andere dagen kan achterlaten (dus 1 a 2 dagen)Wat denken jullie van dit gehele idee? is dit acceptabel, hebben jullie verbeteringen? of is dit echt een no-go ?alvast bedanktgr. Mike " Mike M Ik hoop wel dat dit niet alleen in de pupperiode is, maar 'voor altijd'. 
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Vragen over een Shiba Inu pup
Ik lees niet waarom een shiba bij je levensstijl past? (Het pension bijvoorbeeld, kijkende naar mijn eigen, is een no-go.)Misschien kun je meer info geven over je levensstijl, het aantal uren alleen, wat de plannen zijn qua dagelijkse beweging, etc..
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Goede, betrouwbare heupgordel
Bedankt, ik ga de merken en website eens onder de loep nemen.
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Goede, betrouwbare heupgordel
Iemand tips voor een betrouwbare heupgordel?Voor: Grote hond van zo'n 40kgMoet ook flinke rukken (katten..) kunnen houden
honden page profiel IsalindeIsalinde schreef in Hond uitlaten met fiets dierenmishandeling (Nieuwsbericht)
Ik kwam dit net tegen..  sneller dan de hond aankan, eens; tijdens warm weer, eens. Maar in elk geval? Met de fiets? Een beetje nuance in het bericht zou denk ik geen kwaad kunnen.   https://www.ad.nl/dordrecht/rechter-hond-uitlaten-met-scooter-is-dierenmishandeling~adac83c8 "Wie zijn aangelijnde hond uitlaat met de fiets of scooter riskeert de kans te worden vervolgd door het Openbaar Ministerie voor dierenmishandeling.(...) Volgens de officier van justitie hoort een hond niet te worden uitgelaten door die aan een riem mee te laten lopen met een fiets, scooter of brommer. ,,Een hond uitlaten moet je lopend doen."
 

Vrienden van Shiba fan

honden foto van Lindahonden foto van De Mecheltjes clanhonden foto van monichonden foto van Nienke & de roedelhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van Lisannehonden foto van dunja de hussen honden foto van Murfyhonden foto van Kelvin, Monique en Kira & Milahonden foto van wolfsberoseshonden foto van Chimarronhonden foto van ...honden foto van Marianne van Versendaalhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van angeliquehonden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Philippehonden foto van Linda en Kenjihonden foto van carlahonden foto van Dokhy- of  Tibetaanse Mastiff kennel Jinadhara .honden foto van Jesse en Hachikohonden foto van Martine en de Woefershonden foto van Kitty  & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*• honden foto van Valerie & Youkahonden foto van Patricia<3TM honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van sietskehonden foto van Claudiahonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van Ilsehonden foto van Jessie & Taruhonden foto van Do&Piphonden foto van Vanessa & Kitahonden foto van Stephhonden foto van goofie honden foto van Plucheke007honden foto van Sanne & Paul Tyson en Minihonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Jasmine & Chica wish you a merry x-mas!honden foto van Ayla & Yunahonden foto van Helene en Tyborhonden foto van KeesKittyhonden foto van Nickhonden foto van ***Tammy***Ryuu***honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van Simone, Cody en Flynnhonden foto van silke & woody honden foto van Delightful Skyhonden foto van Miora,pebbles en quizhonden foto van Samhonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Hannehonden foto van meert nancyhonden foto van tessahonden foto van nadiengaiahonden foto van Steffiehonden foto van carmenhonden foto van Valeriehonden foto van Bipkehonden foto van Momohonden foto van Carla en diertjeshonden foto van viktoria CHIWAWAhonden foto van Tobyhonden foto van Isalinde

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^