HondenPage baasje Do&Pip

Wat schreven de vrienden van Do&Pip op het forum

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Supplement bij gewrichtsklachten?
Hallo HP'ers, Het is inmiddels een flinke tijd geleden dat ik hier iets gepost heb, maar ik wil graag naar jullie ervaringen vragen. Yuna, onze Newfoundlander, is inmiddels 10 jaar oud en we gaan steeds meer zien dat ouderdom met gebreken komt... zo heeft ze de laatste periode veel moeite met opstaan, waardoor we het vermoeden hebben dat er sprake is van (enige mate van) artrose. We gaan binnenkort met haar naar de dierenarts en gaan daar ook om advies vragen, maar ik wil op voorhand zelf al wat onderzoek gedaan hebben. Ik ben aan het kijken of ik Yuna misschien kan ondersteunen door een supplement toe te voegen aan haar voeding. Echter is er zoveel op de markt waarvan beweerd wordt dat het kan helpen bij gewrichts/artrose-klachten, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Met Primeval Gelatinaat zijn we enigszins bekend, maar mijn oog is ook gevallen op Excellent Dog Mobility Plus. Hebben jullie ervaringen met deze producten? Of zouden jullie misschien nog een ander supplement aanbevelen? Alvast bedankt!
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Rust gevende middelen
Misschien is een Thundershirt ook het overwegen waard? https://www.medpets.nl/thundershirt-hond/
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Toekomstige Rassen
Mijn grote liefde is en blijft de Rottweiler: (met natuurlijk m'n eigen trots als absolute nummer 1) Andere rassen die nog op mijn 'potentiele-aanschaf-lijstje' staan: 1. De Mechelse Herdershond 2. De Chodsky Pes Maar er komt toch zeker ooit (nog) weer een 'beer', zoals een Newfoundlander, Leonberger of Sint-Bernard.
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Met de Malamutes door de Balkanbergen: laatste update p.2
Gaaf! Geweldige foto's ook!!
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Animal Event 2018! Het is weer tijd!
Ik ben er zaterdag (zonder hond) :-D
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Welke rassen zouden jullie graag nog eens aanschaffen?
Mijn hart is verknocht aan de Rottweiler. Ik denk dan ook dat ik altijd een Rottie in huis zal hebben. <3 De Newfoundlander staat natuurlijk ook nog altijd hoog op m'n lijstje, maar ik zou in de (nabije) toekomst eerder voor een typische "werkhond" kiezen. Al een tijdje ben ik aan het kijken naar de mogelijkheden om ooit een Mechelse Herder, of eventueel een Chodksy Pes, aan te schaffen.
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in a
Helaas de andere kant van Nederland, maar anders had ik een heeeeeeeeele actieve hond voor je gehad O-)
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in huid probleem bij waldo ..p 25 ..alweer een jaar...
Jemig, ik was hier ook al een tijdje niet echt meer geweest en nu lees ik dit bericht... met een brok in m'n keel. Wat een ontzettend moeilijke periode, maar wat ongelooflijk fijn dat hij op zijn meest vertrouwde plekje in alle rust mag gaan. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loesje, mijn man is met pensioen, en ik in de WAO, we hebben tijd om dit met haar te doen. Is best een belasting, kom ik eerlijk voor uit, maar ze zijn zo hoopvol in Amsterdam, zo behulpzaam, en we willen Phoebe graag weer helemaal gezond hebben! Gelukkig eet ze redelijk goed, snaait ook weer als we met bv. brood beleg bezig zijn, Hopelijk nu snel goed!!!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Vandaag weer naar de kliniek geweest, wond weer helemaal schoon gemaakt, is er een klein stukje afgestorven, dus nog een gaatje. Driehoekje, ongeveer 3 cm denk ik, nu hebben ze gelaserd, gelukkig is dit pijnloos, 4.5 min. Dit doen ze 5 maal, dan gaat de wond van binnen uit genezen. Nou wens en hoop het, vind het er nog vies uit zien. Helaas moet er een gaasje op, met haar achterpoot krabt ze het kapot, ook al zit er een sokje omheen. Dus woensdag, vrijdag, maandag en volgende woensdag naar Amsterdam. houd ons en Phoebe nog wel even bezig, maar ja, als het maar geneest. Verder eet ze wel redelijk goed, slaapt erg veel, loopt een beetje raar, om de wond, maar verder merk je niet zo veel aan haar.
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Hoeveel
https://www.hondenpage.com/foto/foto/423034.jpg Twee, een Rottweiler (4 jaar oud) en een Newfoundlander (8 jaar oud).
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe was vannacht heel onrustig, kon letterlijk en figuurlijk niet haar draai vinden, bleef maar rondjes lopen, heel sneu. Nu krijg zij voor de nacht wat medicatie extra, dan krijgt zij, maar ook wij, rust. Dat kunnen we bij onze eigen da halen. Wond verzorging tot maandag hoeft niet, zit ook niets op, maandag worden de drains er uit gehaald week later de hechtingen. Is wel een dik uur rijden, maar hebben we er voor over. Nu is ze heel rustig, eet en drinkt goed, liep zelf mee naar buiten toen we ff heen en weer naar buiten waren. Maar verder, nee vrolijk is ze nog niet, maar dat komt wel weer, als we een paar dagen verder zijn komt dit wel weer.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loes, dank voor reageren, Phoebe draagt een kraag, rompertje mag niet. De chirurg in Medisch centrum voor dieren in Amsterdam heeft dit na onderzoek en uitslag biopsie en mijn foto verslag van elke dag geconstateerd. Er is mij gevraagd of de chirurg mijn foto verslag mag gebruiken voor studie doeleinden, Natuurlijk vind ik dit goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Yooop, weet ik niet wat dit is, maar op de foto erger gekleurd dan in echt, laten we maar hopen dat het allemaal meevalt, en de wond snel geneest.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
White Shadow, lijkt er echt heel veel op, heb daar als nog een reactie gegeven.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Osumi, we hebben de eerste dagen niet gezien dat het een brandwond was, Ze had haar vacht iets langer en die is heel erg dik, wel dat ze flink pijn had, maar nadat er foto's genomen waren, daarop geen letsel aan ribben en rug te zien waren zocht de DA verder, en toen vonden ze de wond, gingen verder scheren bleek de hele zijkant van haar lijf aangedaan te zijn. Toen wisten we nog niet dat het een brandwond was. Maar het is verschrikkelijk, mijn man ik hebben al wat traantjes gelaten hier om, was ook verschrikkelijk om de wond te verzorgen, heb er nog geen woorden voor.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Brandwonden
Wel laat, maar mijn hond is ook zo verbrand, niet door lampen, etc, maar ze had een huidverstoring door een prik en kon geen warmte afvoeren, de vloerverwarming in de DA praktijk was waarschijnlijk de oorzaak. Was gewoon pure pech, voor de andere honden was de vloer niet te warm, voor Phoebe wel, omdat haar huid niet goed was. Gisteren heeft een chirurg in het Amsterdams med. Centrum de wond weggehaald en gesloten, nu een enorm litteken op de rug, hopelijk blijven de hechtingen zitten. Foto's helaas op de kop. http://i67.tinypic.com/2wnbxbp.jpg http://i64.tinypic.com/29gd09j.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe is gisteren geopereerd, ongeveer 2 uur zijn ze bezig geweest. Alles is goed gegaan, is een enorm litteken, maar we hopen dat het goed vast gaat zitten en over 3 weken het leed geleden is. Volgende weke maandag voor de drain terug, en over 2 weken om de hechtingen er uit te halen. Ze is 1 nachtje gebleven, vanmorgen opgehaald. Foto helaas op de kop, hoe dat komt?????
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Ja Loesje daar is ze onder behandeling. Update Phoebe. Vanmorgen naar Amsterdam, wond heel lang en zorgvuldig uit gespoeld door verpleegkundigen. De chirurg heeft besloten haar maandag te opereren. De hele wond plek wordt verwijderd en de huid wordt om hoog gehaald en gesloten. Is door de elastieken wel kleiner geworden, maar de chirurg vond dat de wond niet goed genas op de randen. Ook zit er nog wat dode huid in het midden, moet ook weg. Materiaal wat ik steeds op stuurde aan foto’s word gebruikt op de dierenarts forum ter studie. We waren er wel even stil van, eerst maar eens koffie gedronken voor we naar huis gingen. Phoebe doet het verder goed, eet smakelijk, drinkt goed en lijkt weinig pijn te hebben. Op de dag gewone pijnstillers, alleen voor de nacht een tramadol. . Wordt vervolgd.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
De huidfilm is een soort gaas wat ze over wonden leggen, De korst zat helemaal los, was de huid die los liet, als dikke korst. Helaas is het duidelijk dat het om een ontsteking gaat, geen brandwond, de bloedvaatjes in de huid waren ontstoken, nu wordt uit gezocht hoe dit komt en waar het vandaan komt. Ze heeft het ongemerkt al een poos onder de leden. Ze heeft een enorme dikke vacht, was ook wat langer en de wond was vrij laag begonnen, ook geen plek waar je veel aait etc. Wij waren geconcentreerd op haar rug, we dachten steeds, daar is wat mee, bleek dus veel lager te zitten. Onze DA is er erg gebrand op om precies te weten te komen wat en hoe het komt, patholoog is er nog mee bezig.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Coby/ Wanda, Ze heeft geen huid transplantatie gehad, heb ik nergens geschreven, nee is goed gespoeld, dat klittenband is aan gebracht en daarna met dikke zalf ingesmeerd en wond gaas er op en toen de elastieken. Mijn eigen Da deed erg haar/hun best, en en specialist/chirurg zei dat hun niet meer had kunnen doen dan onze DA gedaan heeft, dus die vallen niets te verwijten! Maar nu is het specialisten werk en na verwijderen van de korst onmiddellijk door gestuurd, en binnen 1.5 uur in Amsterdam, we rijden er ook een uur over.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We geven extra eiwitrijk voer, komt bij de DA vandaan, ze eet normaal brokken,maar nu ff Renske, daarnaast die bakjes van de DA. Ze eet goed en drinkt goed!
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Dinsdag morgen is door de da de korst er onder een roesje er afgehaald, ze belde, ze had al een afspraak gemaakt met de chirurg in Amsterdamse dieren kliniek, gelijk op pad. Daar aangekomen, werd verteld dat het spierweefsel bijna weg was, maar niet bedreigend, was te redden. De wond is rondom met klittenband voorzien, een vierkant, is gehecht met hecht draad, daar een met elastiek en klittenband, en daar trekken ze de wond mee bij elkaar. Daardoor is de wond kleiner geworden, en zal sneller genezen. Eén keer per dag verschonen, heel dikke zalf er op, en morgen weer naar Amsterdam. Heel prettige behandeling in Amsterdam, heel snel geholpen, en konden ons geruststellen. De biopsie wees een ontsteking uit in de bloedvaatjes in de huid, hoe dat komt wordt nog verder uit gezocht. Word vervolgd. http://i66.tinypic.com/adc4t4.jpg
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
We komen net van de dierenarts af, is toch een flinke huid infectie, biopsie zal uit wijzen misschien hoe het komt, ook alles van de kweek was nog niet binnen, meer deze antibiotica was de goede. Wordt wel verlengd, morgen wordt met een roesje die lap er af gehaald, zit bijna helemaal los, maar de da wil haar geen pijn doen. Nu afgedekt met speciaal gaas tot morgen. Er wordt een soort huidfilm overheen gelegd, er komt een gespecialiseerde da bij. Er is overleg geweest met een specialist, foto's door gestuurd voor overleg. Ondanks de ellende wel vertrouwen nu in de behandeling van de da. Ze is heel rustig, slaapt veel, maar drinkt/eet wel goed. Extra dieetvoer gekregen, advies als ze wil, wat meer eten geven, om op krachten te blijven. Komt nu ook weer naar ons toe. Ze blijft zo rustig bij de dierenarts, onvoorstelbaar.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Loesje, nee, we hebben niets gemerkt, ja iets suffig,ze had net een roesje gehad, maar dinsdagmorgen verging ze van de pijn, schudden/trillen/hijgen, na de dierenarts, niets kunnen vinden, 's avonds nog erger, ik had gelukkig nog een pijnstiller van haar liggen, Woensdag nog erger, weer een spuit, weer niks kunnen vinden, en onderzoek en prik tegen pijn, donderdag zelfde, vrijdag voor de foto's. Ook zelf de wond niet ontdekt, maar ze heeft een heel dikke vacht en was begonnen vrij onderaan, als ze op haar zij lag, zag het wel, stond ze zag je niets. Toen gaan scheren, en later werd het een open wond.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Ze is 's maandags geholpen aan de tandjes, dinsdags al terug geweest omdat ze veel pijn had, wij dachten eerst de ribben/rug, af en toe gilde ze als je haar zij aan raakte, konden niets vinden, vorige week vrijdags foto's laten maken, en die DA ontdekte de wond, die heeft zo ver geschoren dan dat het rood was, later werd die rode plek zwart, dode huid dus, en dat moet er nu af. Afgelopen week elke dag bij de dierenarts geweest. Morgen ook vragen om dieetvoeding eiwitrijk, en andere verband gaasjes. Gelukkig zijn we verzekerd, kreeg Phoebe zelfs een beterschapskaart van de verzekering.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Door de medicatie heeft ze niet veel pijn, maar is erg suf en wankel, rust is ook enige denk ik wat nu goed is.
honden page profiel DolfineDolfine schreef in Wond behandeling.
Phoebe, een boomertje, heeft helaas een heel grote wond aan de zijkant van haar buik, tussen de voor en achterpootje. Het is nog een raadsel hoe ze er aan komt, wat het is, kweek en biopsie zijn gedaan, nog geen uitslag. De wond is vies, lekt, er is een stuk huid aan het los laten, maar gelukkig aan de randen wel nieuwe huid, de doorbloeding is wel goed. Ze krijgt antibiotica, 's morgens vloeibare pijnstilling, 's avond voor slapen gaan een tramadol. Is allemaal best heel heftig, ze is flink ziek met af en toe koorts. Een vriend van ons, gepensioneerd dierenarts, zag de wond, dacht een brandwond, nog 2 andere dierenartsen die foto's zagen, zeiden het ook. Ze hadden een dag voor ze pijn kreeg haar tandjes schoon gemaakt. Alle argumenten bij onze DA aangedragen, te hete behandeltafel, warmte matje, te hete kruik, nee, niets van dat al was gebeurd, maar nu is de zorg naar Phoebe toe uitstekend, een andere DA kan het niet verbeteren. Dus wat het is???? Afgelopen week elke dag naar de DA geweest, weekend de wond zelf verzorgd, morgen weer naar de DA. Hopen wel dat de uitslag van de kweek en biopsie wat duidelijkheid geeft. Nu kreeg ik iets te horen over extra eiwitten, i.v.m. de genezing, wat kunnen we dan het beste geven? Wie heeft tips dat alles zo snel mogelijk geneest?
honden page profiel Just The Max   Just The Max schreef in Hersenspelletje
Aangezien mijn lieve Max binnenkort 7 jaar wordt, ga ik eens opzoek naar een leuk cadeautje! Ik wil graag een hersenspelletje kopen, maar niet goed waar ik dit kan vinden. Max is heel slim dus het mag best wel moeilijk zijn ;-) Tips, ideeën of ervaringen, laat maar horen!
honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in Braken door stress?
Hallo HP'ers, Ik ben alweer een tijdje niet heel actief geweest op het forum, maar ik zou toch graag jullie ervaringen horen. Nika (onze Rottweiler van 4 jaar oud) geeft behoorlijk snel over. Wij wijten het aan stress; het gebeurt vaak als de bel gaat, als iemand van ons thuiskomt of als er een andere "stressfactor" aanwezig is. Zelden tijdens het spelen, nooit tijdens het wandelen. Toen we (voorafgaand aan haar knieblessures) nog intensief met haar in de hondensport actief waren, gebeurde het ook weleens. Soms braakt ze haar complete maaltijd uit, meestal zijn het kleine beetjes gal of water. Daarnaast heeft ze ook last van reverse-sneezing; het stopt vaak binnen een paar seconden weer, maar volgt regelmatig op het overgeven. Een tijd geleden heb ik erover al eens navraag gedaan bij onze dierenarts; hij legde de oorzaak in het feit dat Nika een hele drukke/werklustige hond is en zag er niet zozeer kwaad in. Toch zit het me niet helemaal lekker, daarom wil ik vragen of er meerdere mensen zijn met dergelijke ervaringen? En hebben jullie tips wat ik ertegen zou kunnen doen? We denken er sterk over om Nika op korte termijn te laten steriliseren, omdat ze ook behoorlijk schijndrachtig is en ze daar zelf veel hinder van ervaart. Nu is sterilisatie voor mij altijd een 'verboden' onderwerp geweest, omdat ik weet dat (zeker Rottweilers) er qua gedrag enorm onder kunnen veranderen. Wat denken jullie, zou ze door een sterilisatie juist wat rust in haar koppie kunnen krijgen of zal het eerder de andere kant op slaan?
 

Vrienden van Do&Pip

honden foto van Shiba fanhonden foto van rosannehonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van katrienhonden foto van *honden foto van angeliquehonden foto van Jesse en Hachikohonden foto van Ilse Roelandthonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Jozefienhonden foto van Joyce&Jayhonden foto van Cassanhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Dominique en Guccihonden foto van sakinahonden foto van Dolfinehonden foto van Djangohonden foto van Gert + Blackyhonden foto van kisseshonden foto van kimberlyhonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Desireehonden foto van mmd magazinehonden foto van A, Jamie & Nicky!honden foto van Phalcohonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Nichelle en Lunahonden foto van Simonehonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van Roosje ,,hond baro...honden foto van Sandy & Tomhonden foto van Livia&Sunnyhonden foto van KeesKittyhonden foto van Shivahonden foto van Daphne met Dajo & Jaguarhonden foto van sylvana&mikahonden foto van Josien , Logan en Nikkihonden foto van  honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van minniehonden foto van Deniz & Pasahonden foto van silke & woody honden foto van pathonden foto van *linda*honden foto van u will b in my hearthonden foto van Michelle & Lunahonden foto van Brigithonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van Melissa & Phoh-Kaihonden foto van Jessiehonden foto van Kimberley & Milohonden foto van Barbara, Vos, Quin en Boohonden foto van Justmehonden foto van Kaylie & Milohonden foto van Binky en Loenahonden foto van Nicole & Pukhonden foto van Just The Max   honden foto van Marloeshonden foto van kellyhonden foto van Laura&Lolahonden foto van Melisa & Mylo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^