HondenPage baasje Jip

Over Jip

honden foto van Jip Sorry maar ik ben mijn eigen baas. Sinds kort heb ik een eigen weblog: Jip's Snuffelhoek. met foto's en mijn zelfgeschreven columns, die verschijnen in de 'Voordorpvooruit' sinds november 2004. Een wijkkrant in de stad Utrecht. Ik ben hier al een heel beroemde hond.

(zie favoriete links rechts onder)

Krabbels aan Jip

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 17 januari om 22:40
Hoi Jip , rocky hier..kom je na mijn vakantie bij Toon daar mijn baasjes in Thailand zaten ook eens binnen wippen en je gelukkig nieuwjaarspootje geven . Nog alles ok met je hoop ik en als ik tijd heb ga ik nog eens van je collums lezen of er nog leuke tussen zitten .Pootje rock's en groetjes van mijn baasjes .
honden page profiel JipJip schreef om 25 november om 22:32
Rocky leuk dat je zo snel reageert! Dank voor die tip over die mooie aquarel. Ja die column, zit nu weer te zweten. Zaterdagavond is de deadline en nog geen letter op papier. Jij ook een dikke hondenknuffel en de groeten van baasje.
honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne schreef om 25 november om 21:24
Hoi Jip ,wat een toeval..was juist wezen je weblog gaan kijken , colums goed neer geplaatst en grappige zitten er ook tussen . Jip je bent knap kereltje hoor..HAHA . Nu die aquarel wel die heb ik laten maken bij Katya en Gizmo hier ook op HP forum , je kan haar vinden bij mijn vrienden ( foto engelse fox terriër )..ik ben ook fier op deze en vind het super mooi , ga er nog één laten maken van mijn vorige hond onze Axel( bulletje )..die me altijd heel dierbaar zal zijn . Jip welkom als mijn vriend en ook je baasje hé . Dikke knuff Van ons voor jou Jip . Liefs Ivonne & pootje van Rocky .
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 10 juli om 18:13
Hoi Hoi, Hier ben ik weer,ik heb je wepblog gezien of hoe het ook heet. Het zijn mooie foto,s wel jammer van die hond Micky,dat hij is overleden. Wat was dat een mooie hond, Maar wel leuk om te zien al die honden bij elkaar,en dat ze het allemaal goed met elkaar kunnen vinden. Maar nog bedankt dat je mij heb toegevoegt,in je vriendenlijst,kunnen we af en toe eens krabbelen met elkaar. Ja en ik heb het er best altijd wel druk mee hier op dit form,maar ik doe het graag,het is voor mij een heele goede tijdverdijf. En ik doe het met liefde en plezier. Ik vint het heel gezelig op dit form,onder elkaar. Nou weer de Groetjes,en ook van mijn dwergjes. Jolanda.
honden page profiel JipJip schreef om 09 juli om 12:40
Jolanda ik heb je een bericht gestuurd!
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 09 juli om 09:23
Hoi Jip, Zou eens wat foto's kunnen plaatsen bij je form. Ik wil je wel eens zien,hoe je nu bent. Op deze foto ben je prachtig mooi koppie. Groetjes Jolanda en de Dwergjes.
honden page profiel JipJip schreef om 04 juli om 13:33
Bedankt voor die lekkere doggies!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jip heeft 72 ontvangen.

Berichten en online status
Jip was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 4 weken, 2 dagen, 6 seconden geleden

Honden Foto's

Jip heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^