Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Marlies is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Marlies nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Marlies langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Marlies een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Marlies

Bij ons wonen Emenems Oskar en Onyx Charmed von Cronestein. Wij noemen ze in het dagelijks leven Oskar en Lena. Uit hun namen is ook onze kennelnaam ontstaan.Inmiddels is het halfzusje van Lena bij ons gekomen.Zij heet Saffier Fleur von Cronestein en is een geweldige aanvulling op ons setje Pinschers dat nu een (h)echte roedel is geworden! Wij fokken af en toe een nestje Duitse Pinschers in huiselijke sfeer. Ons doel is om een lieve en vooral gezonde Duitse Pinscher te fokken. Hiermee willen wij een positieve bijdrage aan het rasbestand leveren. Wij verwachten voornamelijk black en tan pups te fokken.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Leoskarna's' of bekijk alle Duitse Pinscher fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^