HondenPage baasje J. & T. van H & D

Wat schreven de vrienden van J. & T. van H & D op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Thara , vandaag alweer 4 jaar bij mij
Wat een schatje. Ik hoop dat ze nog heel lang in goede gezondheid bij je is. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Slaap zacht Mickey
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 5 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goofy
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Golden Retriever 5 jaar overleden aan chronische nierfalen
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Anti ontsnappingstuig
Het Happy Dog tuigje. Het bestaat uit 3 op maat te zetten delen. Het is mogelijk om voor de afzonderlijke delen ook aparte maten te bestellen, dus combinaties van bv. small en medium. Het is nog nooit gebeurd dat Romeo ontsnapt is en het zit erg comfortabel. Het is gemakkelijk aan en af te doen. Er zijn speciale meetpunten door het land. Geen ander tuigje voor hem. 
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Jeetje mina... Ik ben heel lang niet actief geweest hier en geloof dat ik er ook gelijk weer mee uitscheid. Succes topicstarter! In het berichtje dat je me privé had mogen sturen, had ik je mijn holistisch dierenarts willen doorgeven zodat je, als de behoefte er was, contact had kunnen leggen. Want inderdaad meten is weten. Alle betweters hier trokken alweer eigen conclusies, zucht....
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
" Maak je jezelf niet gewoon veel te druk?   Hij loopt niet mank, er lijkt weinig aan de hand te zijn, dit is ook bevestigd door een orthopeed. Gewrichten knakken wel eens, ook die van een jonge hond. Het skelet is nog volop in ontwikkeling, de epifysairschijven zijn nog niet gesloten, etcetera.   Om nu alvast supplementen te gaan geven voor een imaginair probleem lijkt me overdreven en doet waarschijnlijk meer kwaad dan goed. "Joop  Al onze pups krijgen deze ondersteuning van kruiden, mineralen en vitaminen mee. In samenspraak met holistisch dierenarts zo besloten. Een baby waar niks mee aan de hand is geef je voor zijn ontwikkeling toch ook vitamine D druppels? Vind je opmerking dan ook een beetje vreemd “doet meer kwaad dan goed” als je niet eens weet waar het precies over gaat. Skelet van pups is erg kwetsbaar en de voeding van tegenwoordig, ook als je KVV geeft, mist essentiële voedingsstoffen. Net zoals de groente en het fruit dat wij zelf tegenwoordig eten veel minder rijk is aan vitaminen en mineralen ten opzichte van 40 jaar geleden. Als je je erin verdiept dan weet je dat het toevoegen van kruiden, vitaminen en mineralen van essentieel belang is.
honden page profiel JonneJonne schreef in Knakkende gewrichten pup
Foto’s kunnen inderdaad zonder roesje. Even afwachten. Geef je je hondje supplementen voor de botontwikkeling? Onze pups hier krijgen dat altijd mee als extra ondersteuning, ondanks goed voer. Je mag me altijd even een berichtje sturen als je meer wilt weten.
honden page profiel JonneJonne schreef in Natuurlijk middel preventief voor de gewrichten
Ik werk eigenlijk altijd met de kruiden en supplementen van Reico. Hier krijgen ze ook de voeding ervan. Onze pups groeien hier ermee op en krijgen ter ondersteuning aufbau Vital in het nest en na de tijd Naturkraft Pro 2. Preventief gewrichten ondersteunen daar zou de Naturkraft Pro 6 geschikt voor zijn. Onze oude border had artrose en kreeg Joint Vital, dat gaf verlichting maar is bij jouw hond niet aan de orde. Stuur maar berichtje als je nog meer wilt weten
honden page profiel JonneJonne schreef in Wat zie ik niet? Help!
Vrijwel alle dieren hebben in meer of mindere mate last van verzuring van hun lijf door lichaamsvreemde stoffen uit voeding maar denk ook aan vaccinatie, ontworming en ontvlooispul. Er is naar mijn weten maar één merk dat hierop in speelt door een mineraal evenwicht aan de brokken toe te voegen door middel van algen waardoor dit wordt opgelost. Deze voeding wordt ook veel aangeraden door holistisch/natuurgeneeskundig dierenartsen/therapeuten. Op de pagina van Reico Partner Tuil staan op Facebook interessante onderwerpen beschreven waardoor deze voeding is zoals hij is. Succes!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Terugroepen hond met trilband
Een trilband vind ik geen goede oplossing. De meeste bedrijven en dierenwinkels die deze trilbanden verkopen, hebben meestal geen expertise in huis om goed advies te geven, al verkopen ze ze helaas wel. Klakkeloos. Misschien is een goede gedragsdeskundige beter aan te raden. Het beste is eentje die aan huis komt en de thuissituatie goed kan beoordelen. Al is het nu wel problematisch om aan huis te komen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Djangie, mijn lieve hondenventje
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Romeo krijgt ook groentes. Ieder baasje moet dit maar zelf beslissen. Ik hou de ontlasting goed in de gaten en ben er wel van overtuigd dat honden levenslang te veel vergiften binnen krijgen, maar ook dat de meeste dierenartsen standaard adviseren elke zoveel tijd, te ontwormen. Het zijn toch insecticides. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Toen ik eens bij de dierenarts was met Romeo en zij mij vroeg wat hij eet en ik daarop kvv zei, het eerste was dat ze me zei dat ik "hem dan wel meer moest ontwormen". Romeo heeft echt nooit wormen en de baasjes die ik spreek waarvan hun honden kvv eten, zeggen allemaal dat sinds ze kvv geven, er niet of nauwelijks ontwormd hoeft te worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoe vaak ontwormen?
Romeo heeft nooit wormen en hij eet kvv. Ik heb wel CDvet in huis, zonder insecticides, voor het geval dat. Heb ik twijfels, breng ik de ontlasting naar de dierenarts. 
honden page profiel JonneJonne schreef in Speciaal voer drachtige/zogende teef
Hier krijgen onze honden Reico, onder andere omdat ze zo een fijne natuurlijke middelen hebben voor teven die gedekt worden, drachtig zijn en daarna zogen. Ze krijgen daarnaast hun gewone brok en natvoer/worst extra. Puppies worden op hetzelfde merk grootgebracht vanaf 4 weken.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
" Ik vind het wel tegenvallen van dit merk. wild - 9 % Wild, 20 % Gevogelte, 4 % Pasta, 4 % Pompoen, 2 % Courgette, Vleesboullion, Algen, Zalmolie https://www.reico-vital.com/nl/tier/hunde/feuchtfutter/1018-maxidogvit-wild       "yooop  Je vergeet bij Wild de 4 voor de 9% te zetten. Geeft toch een wat vertekend beeld ???? Ik vind natvoer met 70% echt vlees heel goed. Sowieso als je het ziet, onderscheidt het zich echt van andere merken is mijn mening.
honden page profiel JonneJonne schreef in Herrmanns droog of fresco dro8g.
Als je een goed merk natvoer en/of brokken zoekt, kun je ook eens kijken naar Reico. Dat natvoer is tenminste echt vlees in plaats van veel smurrie zoals ik hierboven lees over een bepaalde variant.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
De groentemixen van Carnis en nu ook Haaksbarf zijn speciaal voor kvv geschikt en worden geweld in lauwwarm water. Zijn daarom ook goed verteerbaar. Romeo krijgt de Carnis mix al een aantal weken en hij lust het erg graag.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Zit het tuigje goed?
Dit tuigje lijkt op het Happy Dog tuigje, van Finse makelij, zo te zien. Zij hebben door het land verkoop- en meetpunten, waar je het tuigje op maat  kunt laten zetten en ook de 3 verschillende delen apart kunnen worden besteld of geruild, mocht dat nodig zijn. Romeo heeft dit tuigje al jaren. Tot volle tevredenheid van hem en het baasje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hailey is jarig en krijgt een kado uit de hemel
Van harte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
Vreselijk. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
Carnis en Haaksbarf hebben groentemixen, die speciaal voor de kvv zijn. Romeo kreeg altijd al groentes, maar sinds een tijdje geef ik hem de groentemix van Carnis. De groentes moeten 15/25 minuten geweld worden in lauwwarm warm en dan kunnen ze onder de kvv. Ze adviseren 30% groentes en 70 % kvv, of 20/80 %, al naar gelang de leeftijd. De Haaksbarf mix heb ik nog niet geprobeerd. De ene dag krijgt Romeo alleen kvv, de andere dag krijgt hij wat groentes erbij. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Gaan we doen!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Buiten dat de ondernemers nu voor de zoveelste keer getroffen worden, terwijl ze het al zo moeilijk hebben, kost het ook heel veel belastinggeld. De extra inzet van politie, handhavers, de extra maatregelen, die er getroffen moeten worden. De puinhoop die opgeruimd moet worden. Gelukkig had de Eerste Hulp het minder druk. Want ook dat kost geld, maar zeer zeker ook plekken voor ernstig zieke mensen. Hier in Nederland moet alles kunnen. Het is gewoon een vrijbrief zich eens lekker uit te leven. Nederland heeft te veel toegelaten en nu is het einde zoek. Ik verwacht weer ellenlange discussies over het wel of niet verbieden van vuurwerk. Ik zat net al klaar om de petitie te tekenen, maar de link werkte niet. Ik teken meteen als deze werkt. Ik teken alles wat er maar getekend kan worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Door het jarenlang tolereren van al dat geknal noemen ze het traditie. Traditie is om het nieuwe jaar in te luiden en dat is om 24.00 uur, niet eerder en niet later. Er zijn tijden geweest dat al in de morgen om 10.00 uur, naderhand om 18.00 uur geknald werd. Waarom toestaan dat er al in de morgen geknald mag worden ? Is het traditie dat bij mijn woning, in de straat en centrum het net de Gaza-strook is ? Wekenlang ?Dat mijn hondenventje niet meer buiten durft te komen ? Voor mij mag er om 24.00 uur vuurwerk afgestoken worden, als ze niet zonder kunnen. Een uurtje en dan moet het afgelopen zijn. In de rest van Europa staat Nederland weer totaal alleen met dit vuurwerkbeleid. Er zijn landen die het lachwekkend vinden wat Nederland doet. Eerst alles toestaan en dan als het verboden wordt, zijn de rapen gaar. Voor de jaarwisseling van 2019/2020 werd er bij de  Wel.koop enorm veel vuurwerk verkocht en naast het vuurwerk lagen de rustgevende pillen voor onze getergde huisdieren. Het moet niet veel gekker worden.       
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Voor alle baasjes en hun maatjes, een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. Wat het vuurwerk betreft : Gelukkig was het een stuk minder, maar nog altijd veel te veel, veel te hard, en veel te lang. Een vuurwerkverbod wil zeggen, dat er niet geknald mag worden of dat er ander vuurwerk afgestoken mag worden en dat was totaal niet het geval. Er werd naar mijn gevoel gewoon gedoogd, omdat ik totaal geen politie zag en die je al zag, reed gewoon door. Tot een uur of 2 is er geknald, aan de lopende band. In Nederland wordt eerst iets toegelaten, alles moet kunnen, en uiteindelijk zijn we weer als enige in Europa, die zo'n vuurwerkbeleid hebben. Het gaat net zo als met de vaccinatie voor het Corona-virus, we zijn weer de allerlaatsten. De ouders staan gewoon te kijken hoe hun, meestal zonen, zich te pleuris knallen en het zou zo moeten zijn, dat juist zij dit zouden moeten verbieden ! En in huis houden, want als het niet mag, word er van alles in elkaar geslagen of kapot gemaakt. Het is net of het leven ervan afhangt. Ik hoop van ganser harte, dat er komende jaarwisseling een blijvend totaal verbod komt. Ook voor die onzin met de zogenaamde traditie van het Carbid-schieten.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
De allerbeste wensen voor 2021, veel geluk, liefde en gezondheid voor jullie en jullie maatjes. Hopelijk wordt het nieuwe jaar beter dan het jaar dat achter ons ligt. Dank je ientje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
Ik wens alle baasjes en hun hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling !
 

Vrienden van J. & T. van H & D

honden foto van ashahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van TanjaWDDhonden foto van jaimehonden foto van Marian&Hanshonden foto van Jonnehonden foto van ArVhonden foto van Trotsuh Eigenaar Van Kyrahonden foto van Samantha & Athoshonden foto van Nina en ik.......honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van Geeniehonden foto van Missyhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van shirleyhonden foto van Noonhonden foto van bibiane honden foto van Indrahonden foto van S&F.honden foto van andrahonden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van silke & woody honden foto van Samantha ;)honden foto van Estherhonden foto van Juliehonden foto van Hanneke & Miekehonden foto van Chaverahonden foto van Sabien & Joey honden foto van Doberkikihonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van annetbeldhonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van S en Zhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Mimi honden foto van -honden foto van Vivian   <3    Semhonden foto van moniekhonden foto van Atlas en Phoebehonden foto van Laurence

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^