HondenPage baasje Althuizen

De laatste reacties in het hondenforum

Althuizen heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Onze honden hebben meegedaan aan een challange voor een neef van ons hij maakte een filmpje om mee te kunnen doen aan een sledetocht in Noorwegen.
https://www.youtube.com/watch?v=E2mRUlZpoOk
honden foto Elliot Bonishya la Tervura een prachtige reu nu 10 jaar oud. Uit dit nestje hebben we zelf Emiko gehouden. Samen met haar twee broers Elliot en Errando zijn ze alle drie Nederlands kampioen wat wil je als fokker nog meer drie pups uit een nest geweldig toch.
honden foto Errando Bonishy la Tervura prachtige reu en een super karakter. honden foto Kleindochter Beau is ernstig gesprek met Vania de pup die vanaf het begin haar grootste vriendin was. We hebben haar dus ook gehouden. Vania Kishi la Tervura is haar naam en inmiddels Nederlands Jeugdkampioen dus een goede keuze van Beau. honden foto Kishi Emiko la Tervura op haar eerst show. Ze werd die dag meteen beste pup van de dag.

Verhalen van Althuizen in het Dogboek

Althuizen heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Althuizen heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Althuizen is nog geen lid van een club.

 

Fokker vermelding van Althuizen

Ik ben Gonnie Althuizen en heb al ruim 25 jaar kennel la Tervura. Zoals de naam het zegt betreft het de Belgische herder en dan de Tervuerense herders. Onze honden lopen op show, doen doggydance, flyball, reddingswerk en agility. Neem eens een kijkje op onze site dan krijg je een overzicht van de laatste jaren. Of kijk eens op youtube klik La Tervura in en je vind heel veel filmpje van onze honden, de pups en hoe het er bij ons aan toe gaat. Nadat mijn man is overleden is een goede vriendin Loes v.d. Broek medeeigenaar van de kennel geworden zij heeft ook drie Tervuerense herders. We fokken 1x per jaar een nestje het ene jaar bij haar het andere jaar bij mij. En soms slaan we ook gewoon een jaar over.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Kennel La Tervura' of bekijk alle Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^