HondenPage baasje lut

Over lut

Mijn Mechelse herder zal straks 11 jaar worden, niets abnormaals, ware het niet dat het op 27juni precies 1jaar geleden zal zijn dat ik zijn voorpoot liet amputeren, het ging allemaal vrij vlug, pijn aan zijn poot met een kleine verdikking, 2x röntgenfoto's met slecht 10dagen verschil laten nemen, de diagnose: osteosarcoom, door de amputatie zou zijn leven ongeveer 6 maanden langer worden! Ik twijfelde niet en liet de ingreep gebeuren, na een paar dagen sprong hij reeds terug rond, zonder pijn, hij stelt het nu, na bijna 1 jaar, nog steeds goed, knaagt nog aan benen en speeltjes, doet nog steeds deuren open en kan zelfs graven met één voorpoot, het is nog steeds mijn trouwe waker!
Zo zie je maar, voor ONS was die amputatie zeker een héél goeie beslissing en ik geniet nog elke dag van zijn gezelschap!
Onze Jack Russell, heeft ook reeds een paar operaties achter de rug, de dierenarts verwijderde reeds een aantal knobbeltjes en dit zowel goedaardige als slechtaardige, dus regelmatige controle door ons of door de dierenarts is absoluut vereist!
Verder zijn het twee schatten, die bij goed weer, buiten gezellig samen op het kussen kunnen liggen en die er ook geen probleem van maken om samen en tegelijkertijd iets lekkers uit de eetbak te nemen!

Krabbels aan lut


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

lut heeft 6 ontvangen.

Berichten en online status
lut was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 19 uur, 2 minuten, 24 seconden geleden

Honden Foto's

lut heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^