HondenPage baasje Joyce&Jay

Wat schreven de vrienden van Joyce&Jay op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht lieve Boaz..
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijke vlo en tekenband.
Ik heb zelf CDvet in huis, antiteken/vlooienmiddel en antiworms. Ik gebruik het alleen als het nodig mocht zijn en dat is eigenlijk zelden. Er zitten geen insecticides in. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jarige Amélie!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Ze heten : Dental Wipes van SHOWTECH met munt en zitten met 100 doekjes in een hersluitbare doos en blijven ietwat vochtig. Ik gebruik ze af en toe, Romeo vindt het zelfs fijn, als ik ze gebruik, omdat de tandplak niet alleen verwijderd wordt, maar ook het tandvlees gemasseerd wordt en de adem lekker ruikt.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Tropiclean kan ook gebruikt worden voor honden die moeite hebben met tandenpoetsen. Ik gebruik ook zo'n tandsteenverwijderaar en tandendoekjes om eventueel iets weg te halen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat mis ik jou :(
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Ik sprak gisteren een vriendin en ze had nu 3 weken op rij Tropiclean gebruikt voor haar hondje. Het resultaat was volgens haar opmerkelijk. Ze ging nog 1 week door en daarna zou ze de tandgel 2x per week als onderhoud gebruiken. Er zit nu een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Vaak wordt de gel als tandpasta gebruikt, maar het is de bedoeling de gel in te laten werken en er niet mee te poetsen. Zelf gebruik ik het een hele tijd en het bevalt prima. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Van harte met je mooie hondenventje. Fijne dag voor jullie. Ik hoop dat hij nog lang bij je is, in goede gezondheid.    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Dank voor jullie felicitaties. Wat zo mooi is: Romeo is een pup uit het laatste nest van Ursula Driessen,  From Kings Rebbels, die kort daarna is gestorven. Het was een prachtig nest van 4 pups. Met de baasjes van Schumi, zijn broertje en Rexy, zijn zusje is contact. Schumi en Rexy zijn allebei in goede gezondheid. Dat is zo mooi. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Natuurlijk een extra verwendag. Vanmorgen een heerlijke wandeling gemaakt., samen met zijn vriendinnetje. Zojuist heeft hij zijn verjaardagsmenu gehad. Kvv van kip en lam, een beetje zilvervliesrijst en een kleine portie groentes van Haaksbarf, een zachtgekookt eitje en Limburgse asperges. Heeft hij met smaak op. Vanmiddag de tweede ronde. Er ligt ook een lamsoor klaar, om te kauwen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Mijn lieve Romeo wordt vandaag 13 jaar. Wat vliegt de tijd. Ik hoop dat hij nog lang bij me mag zijn, in goede gezondheid. d(^_^)b
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Binky overleden bij dieren arts aan infuus
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Sterilisatie ... hond dood.
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht lieve Brinko
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Ik gebruik Tropiclean tandgel. Het is geen tandpasta, maar moet inwerken. Daarna een goed kauwprodukt. De eerste keer heb ik een kuur van 3 weken gedaan, daarna als onderhoud 2 x per week. Werkt goed. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gescheurde nagel
Romeo heeft dit 2 keer gehad. De eerste keer heeft de dierenarts de nagel kort afgeknipt, maar de laatste keer was hij helemaal ingescheurd en heeft de dierenarts de nagel er in een ruk af getrokken. De poot werd ingetaped en de dierenarts zei me dat hij zo lang mogelijk het verband met rust moest laten. Maar ze kent Romeo. We waren nog niet buiten of Romeo lag midden op de stoep en begon het verband er al af te trekken. Dat lukte gelukkig niet meteen en het heeft er een paar uur omgezeten. Dat was genoeg volgens de dierenarts. Romeo ging zelfs onder de serretafel zitten, zodat ik er niet bij kon, maar uiteindelijk bleef hij eraf. Ik heb de wond de eerste dagen een paar keer per dag ontsmet met lauwwarm water met een paar druppels Betadine/Jodium en met een gaasje gedept. Na een tijdje begon de nagel aan te groeien en inmiddels zit er een mooie nieuwe nagel. Als de nagel eraf is, zit er een wond en die moet goed gedesinfecteerd worden. Hopelijk blijft hij er lang genoeg vanaf. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht lieve Mootje
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Begraven of cremeren?
Het schijnt dat resomeren milieuvriendelijker is dan cremeren. Misschien kunnen jullie eens kijken op hun site: "Dierenuitvaartcentrum Venlo". Daar staat uitgelegd hoe e.e.a. gaat. Ik zie dus wel dat ondanks dat ze pas open zijn, het heel druk is. De reportage op omroep Venlo heb ik bekeken, om er meer over te weten te komen. Dit uitvaartcentrum ligt middenin een woonwijk en ik ben ervan overtuigd dat ze geen vergunningen hadden gekregen als ze niet zouden voldoen aan alle  regels. Een crematorium ligt meestal niet binnen een woonwijk. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Groentemix recepten?
Carnis en sinds kort ook Haaksbarf hebben groentemixen, speciaal voor kvv.  De groentes worden geweld in lauwwarm water (15/25 minuten), kunnen zo door de kvv en zijn door het proces heel goed verteerbaar. Romeo krijgt het al weer een tijdje en eet het met smaak op. Echt een uitkomst. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Begraven of cremeren?
Wat vinden de hondenbaasjes van resomeren voor dieren? Voor mensen gebeurt dit al. Ik heb juist omdat het zo nieuw is, mijn reactie gegeven om eens te kijken hoe hierover gedacht wordt op hondenpage. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Begraven of cremeren?
Sinds kort is er in mijn woonplaats Venlo een dierenuitvaartcentrum dat de dieren resomeert. De eerste in Nederland en Europa. Het centrum ligt op loopafstand van mijn woning. De dieren worden in een soort metalen kist gelegd en na een aantal uren schijnt het lichaam opgelost te zijn en blijft er een soort van poeder over, dat je in een urn kunt doen. Ze schijnen het heel mooi en met respect te doen en de dieren worden in een kamer opgebaard, indien gewenst. Ik hoop voor alle baasjes dat onze hondenventjes en hondenmeisjes nog heel lang bij ons mogen zijn, in goede gezondheid. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Intacte reu van 13 maanden, last van de hormonen?
Inmiddels is Romeo 12 jaar en nog steeds zeer geinteresseerd in de teefjes. Vorige week telde ik 4 loopse teefjes die vlakbij wonen en waarvan ik weet dat ze loops zijn. Buiten is Romeo erg aan het snuffelen, klappertandt boven struikjes, maar binnen is hij rustig, heeft wel een paar dagen minder gegeten dan normaal. Ik laat hem dan ook niet los buiten, nu, want dan schat ik dat hij toch op zoek gaat naar de hondenmeisjes. Gisteravond toen ik de poort achter niet open kreeg  probeerde mijn hondenventje op mijn been te rijden en dat vond de buurman hilarisch. En ik ook. Het is moeilijk lopen met een rijdende Jack Russell aan je been.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bench of niet?
Romeo is 12 jaar en slaapt nog steeds in zijn bench, met open deurtje. De bench is wel groter dan voor zijn ras gebruikelijk is en er liggen een kussen en een deken in en zijn drinkbak staat vlakbij. Ik heb de bench nooit als strafplek gezien, maar als een rustig en comfortabel terugtrekplekje en als ik weg ben, ligt hij vaak in zijn bench, terwijl hij de hele benedenverdieping kan gebruiken, incl. de serre. Ik ken helaas veel te veel baasjes, die de hond te vaak opsluiten in een bench en daar ben ik echt een tegenstandster van. Als het onweert of vuurwerk knalt, gaat hij vanzelf in zijn bench. Ik heb Romeo wel eens gefilmd om te kijken wat hij zoal doet, als hij alleen is. Er gebeurde niets, alleen als de deurbel ging, blafte hij, maar dat hield meteen op. Verder liep hij naar de serre en ging daar liggen en af en toe sprong hij op de bank. Niets opzienbarends.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 1 ras maar 2 verschillende uiterlijken
Mooi duo.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Thara , vandaag alweer 4 jaar bij mij
Wat een schatje. Ik hoop dat ze nog heel lang in goede gezondheid bij je is. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Slaap zacht Mickey
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Djaira 5 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Goofy
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Golden Retriever 5 jaar overleden aan chronische nierfalen
Heel veel sterkte. 
 

Vrienden van Joyce&Jay

honden foto van DISHAhonden foto van herthonden foto van joycehonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Doggyhonden foto van Yvonnehonden foto van ***honden foto van Denise, Benji & Hogy.honden foto van ilovechihuahua'shonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Monique van Buijtene-Hoekhonden foto van Niet actiefhonden foto van hans en mjhonden foto van Marjan & Charliehonden foto van Nadia & Xixahonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Nikahonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Chonden foto van Elysiahonden foto van ...honden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Liese-Lottehonden foto van kirsten&Bambihonden foto van Helenahonden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Teskehonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Jootjehonden foto van Bashonden foto van Romyhonden foto van kwenda ,chihuahuahonden foto van sharonahonden foto van Joy & Lunahonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Amberhonden foto van elsjehonden foto van Michellehonden foto van ****LIAN ***SENNA****honden foto van Chicohonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Japjeshonden foto van desireehonden foto van ***...Kelly...***honden foto van Vivianehonden foto van Sannehonden foto van jannyhonden foto van Joyce Overgoorhonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Jolandahonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Irishonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Nicole&Jacksonhonden foto van Titiahonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Evy & Romihonden foto van Indyhonden foto van Claudia, Taco & Spyhonden foto van sietskehonden foto van  MiniBendehonden foto van Ellyhonden foto van Chica en Quintahonden foto van marloes & diegohonden foto van johonden foto van jannyhonden foto van Mariahhonden foto van Gerda de Jonghonden foto van Herculeshonden foto van lindahonden foto van Tobi en Abeltjehonden foto van wendyhonden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Erwin-Daniëllehonden foto van daantjehonden foto van aylin & chichihonden foto van Natasjaa& Chico!honden foto van millyhonden foto van Do&Piphonden foto van Charly en Cohonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Samanthahonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van mmd magazinehonden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Lisahonden foto van Taniekehonden foto van Sheninhonden foto van flowy en graaf knaaggraag!honden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van Dionne & Enzohonden foto van samira-chika-ladyhonden foto van jeltjehonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van Ilse & Livvyhonden foto van silke & woody honden foto van Jantine, Happy & Partyhonden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Ingridhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Tessa & haar kleine Quinnyhonden foto van Eline & Vinohonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Justmehonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Daisey & Zoëyhonden foto van Marijke&Ladyhonden foto van Gwennhonden foto van saskiahonden foto van Tracyhonden foto van chantalhonden foto van Ringo*honden foto van jessie en timmiehonden foto van Mervehonden foto van annahonden foto van Dannuh1989honden foto van Fabienne & Vickyhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Hilde & Twinkohonden foto van Orianahonden foto van Toby <3honden foto van Tobyhonden foto van jolanda  honden foto van Kimberley & Divahonden foto van Juicy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^