HondenPage baasje Dj.

Over Dj.

honden foto van Dj. Ik ben Dj en de trotse eigenaar van Spike een witte herder die op 6 augustus 2010 1 jaar wordt! Het was een huwelijkskadootje aan mijn (inmiddels) man. Spike is een super hond (ook al zegt iedereen dat natuurlijk van zijn eigen hond :-), maar dat is echt zo). Wij hebben hem van dag 1 dat hij bij ons was meegenomen naar het werk, naar de stad, in de auto, de zee, omgaan met kleine kinderen etc om hem zoveel mogelijk te laten wennen aan 'n drukke maar ook rustige omgeving. Hij is naar mijn mening daar heel stabiel van geworden. Een evenwichtige en vrolijke hond. Niet bang voor mensen en zeker niet terughoudend. Iedereen die bij ons achterom komt, komt voor hem, althans dat denkt hij :-). Zelfs de postbode is zijn beste vriend. Twee keer peer week ga ik met hem naar school en zit op moment in de B klas. Spike is geen doetje en zeker geen hond die zich alle opdrachten op laat leggen, m.a.w. hij is soms wat koppig maar ik laat me niet kennen en geef niet op. Ik krijg op straat en overal eigenlijk altijd te horen dat hij zo mooi is maar zeker ook zo ontzettend groot!!! En dat is hij, 68 schofthoogte en 40 kilo met 10 maanden......... Zwemmen vind Spike het allerleukste om te doen en zijn botjes begraven op allerlei plekken. Ook spelen wij verstoppertje, ga ik weg en komt hij super stil sluipend mij zoeken.....soms staat hij daar ineens en dat is schrikken. We beleven de grootste lol met hem en hopen JAREN van hem te mogen blijven genieten.

Krabbels aan Dj.


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Dj. heeft 101 ontvangen.

Berichten en online status
Dj. was voor het laatst online 7 jaar, 4 maanden, 3 weken, 5 dagen, 9 uur, 43 minuten, 39 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Ik wijk niet van zijn zijde, waar hij is, ben ik want je weet maar nooit of hij me nodig heeft. honden foto Het allereerste bezoekje aan mijn nieuwe thuis en meteen op onderzoek uit. honden foto Wat zegt hij nou????? Versta er niets van ............. honden foto Wat is dat toch? honden foto Ben ik niet op om te vreten? honden foto Ik mag overal mee naar toe, ook naar het werk!
Dj. heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mijn eerste dagen bij mijn nieuwe baasje


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^