HondenPage baasje Geenie

De laatste reacties in het hondenforum

Geenie heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Mooie kop honden foto Antar met zijn favoriete speelgoed honden foto Op de uitkijk in de voortuin honden foto Ik en mijn fles honden foto Gewoon mooi! honden foto Antar's eerste keer aan de pap honden foto Antar 2 weken honden foto Antar samen met moeder en broertjes en zusjes honden foto Geef nou.....ik zit toch al mooi! honden foto Antar 4 weken honden foto Even poseren honden foto Antar 6 weken honden foto Wat zie ik daar nou?!? honden foto Waar blijft mijn koekje?

Verhalen van Geenie in het Dogboek

Geenie heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Lekker even het bos in ,maar als Antar moe is gaat hij vaak even zitten en wil dan aandacht van het vrouwtje Lekker lui met z'n allen op de fotoshoot, alleen moeder waakt over haar slapende kroost Een dagje uit naar Antar zijn zus Asha en samen naar het strand in Den-Helder Wat jij kan kan ik ook moet Antar gedacht hebben en lag eerlijk te slapen in de mand van de poes Balletje gooien in het park en je bal kwijt zijn in een bos narcissen!

Clubs

Geenie is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^