HondenPage baasje sigrid

De laatste reacties in het hondenforum

sigrid heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Wat zie ik daar?Vrouwtje zegt dat schapen zijn maar dat ze geen zin hebben om te komen.jammer toch?en ik wou ze net even (on)vriendelijk verwelkomen honden foto pas op want ik ga je komen pakken honden foto lekker samen in de zetel.Ja wij mogen dat maar als er iemand anders in wil dan schuiven wij wel. honden foto nogal winderig vandaag honden foto alleen nog de riem om en we zijn klaar voor de wandeling honden foto niet weer een foto! honden foto snoopy en vrouwtje honden foto even het nieuwe toestel uitproberen honden foto onze 3 beestjes : snoopy,gipsy en wuppert.
Zie eens hoe goed we het met elkaar kunnen vinden :) honden foto samen in de buggy honden foto probeer maar niet aan mijn doosje snoepjes te komen.
trouwens t'vrouwtje zegt dat dat snoepjes zijn maar ik denk toch dat het een deel van mijn eten is want ze smaken het zelfde en zien er het zelde uit.wat denk jij?
maar eigenlijk kan het mij niet deren want is gewoon lekker. honden foto schattig toch! honden foto SNOOPY: Gipsy heb jij dit gedaan?
GIPSY: ik heb het niet gedaan hoor,ECHT NIET!'t vrouwtje is mijn alibi.
'T VROUWTJE: Het is waar Gipsy heeft het niet gedaan honden foto waar is dat vogeltje?ik denk dat het gaan vliegen is. Oja...daar zie ik het al.kijk daar in de boom. honden foto ons kattebroertje

Verhalen van sigrid in het Dogboek

sigrid heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

sigrid heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

sigrid is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^