HondenPage baasje Marieke

Over Marieke

honden foto van Marieke Ik ben Marieke, 26 jaar en samenwonend in Doetinchem.
Na lang beraad, al wilden we het al heel lang en heeeeeeel graag, hebben we besloten om een hond in de familie op te nemen ;-)

Eind november verwelkomen wij een Engelse Stafford,ik hoop hier nog wat tips en kennis op te doen, m.n. over de onderwerpen als alleen thuis zijn, zindelijkheidstraining, benchgebruik en het socialiseren!

Krabbels aan Marieke

honden page profiel MariekeMarieke schreef om 27 mei om 10:31
Hoi Rina&co, Ik denk dat ik wel wat foto's heb van de franse bull, maar hij is van mijn zus..Moet het dus even navragen of het mag! Ikzelf krijg straks een Stafford..Daar zullen natuurlijk wel foto's van verschijnen!
honden page profiel ****** schreef om 26 mei om 14:07
Hey Marieke;ik ben echt verloren wat franse bullekens en chihuahua's betreft daarom kwam ik even bij je langs!maar nieks foto's,snik snik!!ik hoop dat je naar mijn foto's eens gaat kijken er staan er meer dan 200 op mijn frofiel,ik hoop dat je ons ook toevoegt.Liefs Rina & co

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marieke heeft 71 ontvangen.

Berichten en online status
Marieke was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 6 uur, 33 minuten, 12 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^