HondenPage baasje H. Hoenink

De laatste reacties in het hondenforum

H. Hoenink heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Hannes is mijn grote vriend, ik doe er zweetwerk mee, maar hij is er vooral voor de gezelligheid.
Het is een eigen fokproduct en heeft al vele titels op hondenshows behaald.
Ook is hij al vader van 2 nesten in Duitsland.
Kort gezegd een hele fijne hond. honden foto M'n schatje en ik honden foto Weer een keertje trainen met Nora, hier knapt ze altijd zo van op. Ze vindt het prachtig, en wil zo graag wat voor me doen. Erg ontroerend met zo'n 'oude tante'. honden foto Nora is een heel speciaal hondje, ze begrijpt me zonder woorden. Zeer aanhankelijk en zal me nooit in de steek laten. Ze is mijn eerste zelfgefokte hond die ik ned. kamp. heb gemaakt. Showen deed ze graag en ze is nog steeds superfanatiek op zweetspoor. honden foto Olka is weer een totaal andere hond dan Nora en Hannes. Olka is de moeder van Hannes en een halfzusje van Nora (zelfde moeder andere vader).
Ze is altijd verschrikkelijk lief en heeft een geweldige gezichtsuitdrukking. Je kunt sowieso niet kwaad worden op dit soort honden, maar op haar al helemaal niet. Olka is niet graag alleen, en ligt graag af en toe bij ons in bed te ronken.
Op het zweet is ze heel erg rustig en bedeesd, maar doet het prima. honden foto Het beginpunt, aanschotplaats. Even de geur opnemen en lopen maar.
Ze kan het nog steeds, erg leuk. honden foto Gevonden! Helemaal te gek om nog steeds af en toe met haar te trainen. honden foto Met z'n 3-tjes op de foto!

Verhalen van H. Hoenink in het Dogboek

H. Hoenink heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving

Clubs

H. Hoenink is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^